![]() |
|
![]() |
#1234 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanım'cığım muhteşem görünüyorlar maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Ağaç Dostu
|
Toprak sepetleriniz çok şık ve estetik duruyorlar Vildan hanım, ayrıca graptopetalum ailesi de göz alıcı, harika görünüyor. Fotoğrafta böyleyse gerçeği daha da görkemlidir, maşallah diyorum.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-06-2011
|
Herkese merhaba,benim de küçük bir balkonum ve kısıtlı sayıda çiçeğim var.Geçen sene başladım aslında çiçek yetiştirmeye yurttan eve geçince,bu sonbaharda da kaktüs ve sukulentlerle karışık saksılar yapma hayalim vardı.Böyle kocaman toprak saksılara.Araştırmalara başladım ve güzel kaktüslerin pek de ucuz olmadığını görüp erteledim bu fikrimi.Şimdi gördüm kaktüslerinizi,çok çeşitliler ve hakikaten harikalar özellikle sempervivumlar...Acaba mümkün oldukça küçük küçük dallar kırarak bana da gönderebilir misiniz?Gözüm gibi bakacağım onlara ve saksılar için ben de çakıl taşları toplayacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Yeni Üye
|
![]() Alıntı:
mutlaka beklerim.. Benide ziyaret etmeyi unutmayin. Serami tasidim size mesajla telefon numarami ileticem gelince görüsürüz... saygilar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Vildan hanım çok güzel açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Ağaç Dostu
|
"Tomurcukların dayanılmaz çekiciliği" ne ben de kapılıyorum. Bir bakıyorum almışım. ![]() Bu arada sukulentleriniz muhteşem görünüyor. Haworthianın yapraklarını ve çiçeğini gasteriaya benzettim. Gasteria olmasın Vildan Hanım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Ağaç Dostu
|
Çok benziyorlar ama değil mi ? Sözde görsellere de baktım adını yazmadan.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Doğum gününüz kutlu olsun Vildan hanım'cığım hayatınız da sağlık mutluluk ve huzur dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
ilk iletinizdeki seçtiğiniz saksı ve Haworthia fasciata'nın aldığı form müthiş, göz dolduruyor. Apartmanda yaşıyor olmak, bitkiler için yer sorununu doğuruyor. Geniş ve ağır saksılardan kaçınıyorum. Ama görsellikten ödün verdiğimi düşünüyorum. Uygulamalarınızın devamını diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Sağlıklı sukulentleriniz, canlı fotograf çekimleri ile çok hoş görünüyorlar. Saygılarımla,. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Kaybettik
|
Çok güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Ağaç Dostu
|
Ve yeni atlasım... Güler Hanım'ın geçen yıl verdiği çeliği bölerek ekmiştim, bir yıl oldu hiç gelişmedi. Bunu duyan Güler Hanım, sağolsun yine yetişti. Bu kez tek dal olarak ektim. Bu iki tomurcuk açacak gibi...Teşekkürler Güler Hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Sulcorebutia Crispata' nın diken şekli ne kadar ilginç ve muhteşem öyle. Deniz canlılarını andırıyor. Bu da Taner Bey' den mi geldi acaba? Şimdiden aramaya başlamalıyım bunu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|