![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Hemen baktım mesaja. En sevdiklerimden biri. Bu sedum bazı yerlerde 'autumn joy' diye geçiyor, böyle de adlandırılıyor mu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
33. numaralı mesajdaki çiçek, benim de bildiğim kadarıyla "autumn joy" diye adlandırılıyor. "Brilliant" başka bir tür olabilir gibi geldi. Ama fotoğraflarda o kadar çok benziyorlar ki, belki de ben yanılıyorumdur. Fotoğraflarınızın devamını da izlemeyi bekliyoruz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Feriha arkadaşımızın terasında çocuklarının kitaplığından yaptığı bambu çiçeklik çok hoşuma gitti, araştırdım 250- 300 -350 TL'ye kadar çıkıyordu. Vazgeçtim. Derken bu yaz Menemen'de yol kenarındaki sepetçilerde birini 30TL, diğerini de 35TL ye buldum, otobüsün bagajında getirdim. Vernikledim. Renkli vernikli olan gerçekten bambu gibi duruyor. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bana ilk geldiğinde Antalyaya götürdüm. Taner Angay ustam ismini yazdı. Her halde başkası olmaz diye düşünüyorum. Autum joy diye adlandırılıyor da olabilir. Aralarında bizim farkedemiyeceğimiz ufak bir ayrıcalık olabilir.Yinede soracağım. Doğrusunu bilelim en azından. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
Merhabalar Bende bu konuda fikir beyan etmeden geçemedim. Sedum spectabilis latince ve literatürde geçerli ismi. Autumn Joy ya da Brillant olarak verilen her iki ek isim de geçerli ve bulunduğu ülkeye göre isimlendirilmiştir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|