![]() |
|
![]() |
#1022 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzeller devamını bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Süper birşey harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Ağaç Dostu
|
Sayın skaraca çiçek yaprakları iyice belirlenince gözünüzün önünden ayırmayın. Gece geç saatlerde açmaya başlıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel açmış vildan hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Ağaç Dostu
|
Mustafa Bey bu kaktusu bana bir komşum geçen yıl verdı, 'öylece duruyor' diye canı sıkılıyormuş.Hemen daha çok güneş alacağı bir yere alayım. Dikkat ettiysen alt kısımlarda da kahverengileşmeler var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Ağaç Dostu
|
Bu fotoğraftaki form değişikliğine en bariz şahit olduğum kaktüs; en az 10 yıllık. Yıllar önce kalın parmak gibi sarkan bir kaktüsüm vardı. Düşürüp kırdığım üç dalı bir top kaktüsle aynı saksıya ekmiştim. Parmak kaktüs kalınlaştı, boğum yaptı ve büyüdü. Bu yıl ilk defa yavrular vermeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Kaktüsleriniz çok güzel. Çiçekleri keşke uzun süre kalabilselerdi.Genelde gece açtıları için ben de bir kaç saat seyredip ertesi günü geldiğimde solmuş oluyorlar. Bir kaç kere çiçeğini kesip vazoya koyduğumda oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Bu gerçekten harika bir kaktüs ben ilk defa görüyorum. Vazoya koyduğum kaktüste maalesef dayanmadı. Yani kaktüsteki kadardı ömrü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Ağaç Dostu
|
Vildan ablacığım, kaktüslerinin hepsi çok güzeller, ama ben en çok buna bayıldım. Sağlıkla büyüt. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Ağaç Dostu
|
Bu tek top kaktüsü tomurcuklar açacak duruma gelince kapalı mutfak balkonuna aldım, izleyip açışını kaçırmamak için. Diğer 25 toplu olan da 2.tur çiçeklerinin ilkini dün açt,ı bu akşam üzeri geçmişti. Bu gece da 2 tane açmış. O koca şeyi taşıyamayacağım için ben huzuruna çıkıp takip ediyorum, yarın gündüz fotoğraflarını çekeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zenfree'ye Hani benim çok toplu duygulu kaktüsüm var ya, evvelki gün üzerinde kocaman kurt gibi bir şey gördüm, meğer bir tomurcuk yumrularla dikenler arasına sıkışmış kalmış. yavaşça dikkatle çıkardım. Buruşmuş solmuş gibi duruyordu. Açar mı, açmaz mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|