![]() |
|
![]() |
#1325 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bunların vitamini fazla gelmiş ![]() Çok güzeller ellerin dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Vildan Hanım,henüz 25.sayfaya kadar gelebildim,buraya kadar olan kısım ilerisi için merakımı artırmaya yetiyor.Kaktüs ve sukulentleriniz çok güzeller(Arkadaşımın sana çaya geliyorum telefonuyla maalesef bu keyifli geziye ara vermek zorunda kaldım.)Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Kaptüs ve sukulentlerinize hayran kaldım hiç görmedim kaptüslerinizin çiçekleri çok güzeller Maşalllah Maşallah. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım,sonunda geziyi tamamladım hepsine de hayran kaldım.Ne müthiş bitkilermiş bu kaktüsler,sayenizde hayatımda görmediğim ve göremeyeceğim bitkiler tanıdım.Yalnız bu hobinin büyük sabır gerektirdiğini de öğrenmiş oldum,o da bende yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Berçin, kaktüs ve sukulentler hem müthiş, hemde nazlı. Koca yıl belki bir gün görebileceğimiz çiçeğini beklemek sabır gerektirse de heyecan veriyor insana. Ziyaretinizi tamamlasanız da yine bekleriz efendim ![]() ![]() Siz de tersınızda sukulentlerle başlayın, onlar daha çabuk büyüyüp, çiçekleniyor... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bendekinin ikisi tamamen kurudu biride can çekişiyor çok ügünüm. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Ağaç Dostu
|
Ben de üzüldüm Sevim Hanım, aynı yerden yine alır bir daha deneriz. Ben de daha önce kaybetmiştim bu yıl şansım döndü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili vildan hanım,terasınızın her yeri ayrı güzel ellerinize sağlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Ağaç Dostu
|
Nerelerdesiniz çok merak ediyorum,SEVGİLER... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn Vildan Sönmez kaktüs ve sucullent leriniz hepsi birbirinden güzeller etabi sizin emeğiniz ve sevginizi unutmamak gerekir güle güle büyütün bol çiçeklerini görün inşallah bizde beraber ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2013
|
Sayın Vildan Sönmez, Sayfalarınızda hayranlıkla gezdim.Ellerinize sağlık. Son mesajınızın üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmiş, sizi merak eden dostlarınız olmuş. Tanımasam da ben de merak ettim, umarım iyisinizdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bu ne güzellik...Bu ne çeşit..Bu ne güzel çicekler....Emeklerinize sağlık...Büyük bir beğeni ve hayranlıkla gezindim....Saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Merhaba Vildan hanım, Terasınızı gezmek bugüne kısmetmiş... Hem gözüm şenlendi, hem bilgilendim, ellerinize saglık.. Güncel fotograflarınızı ilgiyle bekliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Kaktüsleriniz zaten çok güzel fakat çekimlerinizde ayrı bir hava katmış.. sayfanızda gezinmek bir zevkti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|