![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2010
|
Vildan Hanım çok güzeller hergün sizin sayfanıza mutlaka bakıyorum. Güle güle büyütün... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Yeni evlerine hoş gelmişler. İyi günlerde büyüsünler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yeni güzeller hoş gelmişler Vildan hanım'cığım ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi İstanbul'da, Antalya'da filan olmak vardı. Adana'dan Mersin'in diğer ucuna kadar girip çıkmadığım çiçek satıcısı ve sera kalmadı neredeyse ama keçiboynuzu (harnup) yemek gibi oluyor: Bir gram bal için 1 kg odun çiğniyorsunuz. Bitkilerinizin kendi sadelikleri içinde güzelliklerini görmek hoş oluyor Sayın Vildan Sönmez. Not: Önerdiğim "sarkıtma" işi biraz da fantezi idi ama sonucunun ne hoş olabileceğini gözlerimle gördüm. Bahara girerken bazı türlerime buna benzer iyilikler düşünmeliyim galiba. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
internette satılan karışık kaktüs ve sükulent tohum paketleri var.onlardan deneyen varmı acaba.merak ettim.sonuç nasıl olur ki. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu hafta beni çook mutlu eden bir kargo aldım. İçinden çıkan güzelleri tanıtayım. Bazılarının üzerinde tomurcukları var. Bu yıl açar mı bilmem ama tutsunlar seneye açarlar, ben razıyım. Bu çiçeklere sahip olmamı sağlayan değerli kardeşime sevgiler, teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Yeni bitkileriniz hayırlı olsun sayın Vildan Sönmez. Umarım bu sene açarlar, ancak seneye açması daha muhtemel, baharla birlikte gübrelerini verdiniz mi tamamdır. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yeni güzellerinizi güle güle büyütün Vildan hanım'cığım gözünüz aydın ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili Günebakan. İnşallah başarılı olurum, kendimi sorumlu hissediyorum gerçekten, çünkü evlerinde nutlu mesut yaşarken gurbete geldiler yavrucuklar... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım, çiçek bahane, ama o yağmurlu gün şahaneydi değil mi ? Tekrarlarız inşallah. ![]() |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Aslında kahvede bahane ben seni özledim açıkçası ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Şimdi küçük bir ilçede olduğum için kızıyorum. İnternettende spariş veremiyorum (eşim onay vermiyor). Çok üzülüyorum doğrusu. Böyle küçük yerlerde bulmak çok zor hatta imkansız gibi. (( İstanbulda olmak varmış ya da başka büyük bir şehirde. Vildan Hanım iyi günlerde büyütün inşallah. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, Kimmiş o kardeş? Çok güzel türler göndermiş. Umarım çiçeklerini de görürsünüz. Bu arada 601 nolu mesajdaki kaktüsten bende yeni aldım. The Old man yaşlı adam olarakta isimlendiriliyor. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
İnternette tesadüfen Ahtapot kaktüs diye bildiğim kaktüsün adını Euphorbia flanaganii (medusa Head) olduğunu öğrendim. Benimki gibi cılız kolları olanların yanında sık ve daha kalın kolları olanlar da var. Ben çok beğendim doğrusu. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
ya bu kaktüslerin kaç çeşidi var.ben çeşitleri arttırdıkça siz yeni birşey koyup aklımı çeliyorsunuz.nereye kadar sürecek bu böyle.nerden aldığınızı yazında ben de eksik kalmayayım. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|