![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Evet benim echinopsisim de çok güzel açtı ama açan tek kaktüsüm o. Diğerleri daha hiç açmadı. Zaten daha küçükler. Seneye inşallah. Sevgiyle kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım bütün çiçeklerinize bakmaya doyamıyor insan. Hepsini güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar kötü haber, Satı Hanımın kaktüsüne benzer kaktüsümün fotoğrafını çektim, diğer yüzüne baktığımda açık kahverengi bozulma başladığını gördüm. İlgili başlığa da ekliyeceğim, bakalım ne yapmak gerekecek. Düzenleyen Vildan Sönmez : 20-08-2010 saat 23:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Vildan Sönmez; Kaktüsleriniz ve sukulentlariniz Muhteşem.Ellerinize sağlık.Bende bir kaktüs meraklısı olarak nerde görsem kesinlikle filizlerinden koparırım(İtiraf ediyorum bazende sormadan alıyorum) ![]() ![]() Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Vildan hanım, çok üzüldüm umarım kurumaz, kurursada canınız sağolsun, bende devamı var nasıl olsa sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bence hepsi de çok güzel görünüyor Vildan hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Kaybettik
|
Saplarda kuruma olmadığı sürece dallar kopmuyor Vildan hanım oldukça dayanıklı. Benim sempervivumum tahminim yirmi sene oldu. O kadar çoğaldı, o kadar yavruladı ki dağıttığım miktarı hatırlamıyorum. Aşırı sıcaklarda maalesef bozuldu. Şimdi iki tane var büyüsünler diye gözlerine bakıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sempervivumun o uzanan yavrularından alsak toprağa batırsak köklenir mi acaba?. Ben bir yerde gördüm 2 yavrusunu koparıp batırdım ama daha yeni. Merak ediyorum köklenirmi diye... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım'ın dediği gibi, köklenir arkadaşım, ben de kırılan olunca toprağa daldırıyorum, isteyen olunca vermesi kolay oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
çiçeğiniz ne kadar sürede bu hale geldi Vildan Hanım. Ben Temmuz ayında arkadaşımın kopan çiçeğinden diktim ve tuttu, minicik henüz. Sizin çiçeğinizi görünce sabırsızlandım bir an. Hemen büyüsün istiyorum. Çok mu beklemem gerek? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık 5 yaşında olmalı Ayşe Hanım. Aldığımda sadece kol uzantıları vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah köklenir de bir an önce benim de sempervivumum var derim.. Teşekkürler cevaplar için... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel vildan hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|