agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni4037Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-05-2011, 02:15   #1
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Galeri: 7
Şu anda ağladığım için fazla bir şey yazamayacağım. Ühüüüüüü

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2011, 06:19   #2
Ağaç Dostu

iris41's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2009
Selen hanım resimlerle anlatım cok hoş teşekkürler . Sayfanızı severek geziyorum arada türllerin yanında fiyat belirtseniz kıyaslama yapsak bazı türler türkiyede bulunmadıgı gibi dudak ucuracak kadar yüksek . bende gecen sene taşınırken 30 kadar saksı kaybettim yılların verdigi emek sevgi elimizin altından kayıp giderken tek tek saksıları bir köşede boş görmek cok acı .Echeveria .Severpivum bunları her gördügümde icim gidiyor

iris41 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2011, 01:04   #3
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iris41 Mesajı Göster
Selen hanım resimlerle anlatım cok hoş teşekkürler . Sayfanızı severek geziyorum arada türllerin yanında fiyat belirtseniz kıyaslama yapsak bazı türler türkiyede bulunmadıgı gibi dudak ucuracak kadar yüksek . bende gecen sene taşınırken 30 kadar saksı kaybettim yılların verdigi emek sevgi elimizin altından kayıp giderken tek tek saksıları bir köşede boş görmek cok acı .Echeveria .Severpivum bunları her gördügümde icim gidiyor
Sayın iris41, sayfamı beğenmeniz beni sevindirdi, teşekkürler. Fiyat konusunda malesef yardımcı olamıyorum çünkü her gördüğüm bitkinin fiyatı aklımda değil. Oldukça kalabalık bir ortamdı ve bitkileri inceleyip, üreticilerle konuşurken sağolsun fotoğraf çekimi eşime kaldı. Kendime ait tanıttığım türlerin hepsi yeni edinilmiş türler değil. Ama genel anlamda burada Sempervivumlar en ucuz türler ki bir büyük saksı 2-3 Euro civarında. Agaveler ise fuarda 10-20 Euro arasında değişiyordu. Online satış yapan bahsettiğim üreticilerin web sitelerinden fiyatları inceleyebilirsiniz.

Taşınma esnasındaki kaybınız sizin de bir hayli fazlaymış, ne kadar üzüldüğünüzü çok iyi anlıyorum. Ne yapalım yerlerine yeni emek verdiklerimizle avunacağız artık diye kendimi teselli ediyorum.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2011, 00:55   #4
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe Mesajı Göster
Şu anda ağladığım için fazla bir şey yazamayacağım. Ühüüüüüü
Sayın sariefe, ağlamayın Ben inanıyorum ki ileride bizim ülkemizde de benzer kaktüs, sukulent etkinlikleri olacak. Bol bol üretelim, çeşit kazanalım ki paylaştıkça bitkilerimiz yayılsın.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025