Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iris41
Selen hanım resimlerle anlatım cok hoş teşekkürler . Sayfanızı severek geziyorum arada türllerin yanında fiyat belirtseniz kıyaslama yapsak bazı türler türkiyede bulunmadıgı gibi dudak ucuracak kadar yüksek . bende gecen sene taşınırken 30 kadar saksı kaybettim yılların verdigi emek sevgi elimizin altından kayıp giderken tek tek saksıları bir köşede boş görmek cok acı .Echeveria .Severpivum bunları her gördügümde icim gidiyor 
|
Sayın iris41, sayfamı beğenmeniz beni sevindirdi, teşekkürler. Fiyat konusunda malesef yardımcı olamıyorum çünkü her gördüğüm bitkinin fiyatı aklımda değil. Oldukça kalabalık bir ortamdı ve bitkileri inceleyip, üreticilerle konuşurken sağolsun fotoğraf çekimi eşime kaldı. Kendime ait tanıttığım türlerin hepsi yeni edinilmiş türler değil. Ama genel anlamda burada Sempervivumlar en ucuz türler ki bir büyük saksı 2-3 Euro civarında. Agaveler ise fuarda 10-20 Euro arasında değişiyordu. Online satış yapan bahsettiğim üreticilerin web sitelerinden fiyatları inceleyebilirsiniz.
Taşınma esnasındaki kaybınız sizin de bir hayli fazlaymış, ne kadar üzüldüğünüzü çok iyi anlıyorum. Ne yapalım yerlerine yeni emek verdiklerimizle avunacağız artık diye kendimi teselli ediyorum.