![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kartalpin; affınıza sığınarak birşeyler yazmak istedim. Dostluklarınız çok güzel ve bir o kadar da özel anladığım kadarıyla. Ama bunda sadece dostlarınızın değil sizin de emekleriniz çok. Dostluk tek taraflı olmuyor malesef. Sizin pozitif bir enerjiniz var ve sanırım bunu yakın **** uzak, gördüğünüz **** görmediğiniz heryere yayıyorsunuz. Sizin pozitifliğinizi almak için tanımak gerekmiyor... Yeni hikayelerinizi ve dostlarınızı da sabırsızlıkla bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-02-2009
|
Bu siteye üye olalı çok az bir zaman geçti. Bilgim fazla olmadığı için yazışmalara fazla katılmıyorum. Elimden geldiğince eşlik etmeye çalışıyorum. Şunu itiraf etmeliyim Sayın Kartalpin beni bu sitede en çok etkileyen bu bölümde yer alan hikayeleriniz oldu. Sulu gözlülüğü ila tanınan biri olduğum çevremce malumdur ama bir gün gelip kaktüs için ağlayacağımı düşünmezdim. Sizin kaktüslere verdiğiniz bu değer ve onların ne kadar özel varlıklar olduğunu anlatmanız beni çok etkiledi. Bende onlara artık çok farklı bakmaya başladım size çok büyük bir teşekkür borçluyum kendi adıma."Teşekkür ederim".Güzel anlatımınızla yeni hikayelerinizi dinlemek için sabırısızlanıyorum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Şunu hiçbir zaman demedik... “Sen beni sevmesen de ve hiç ilgilenmesen de ben yine de seni çok seviyorum, senin mutluluğun için canımı vermeye hazırım, bunun içinde senden hiçbir karşılık beklemiyorum, aşkın koşulu yoktur, ben koşulsuz seviyorum...Seni mutlu görmek benim olmandan çok daha güzel bir şey benim için... benden uzakta da olsan bin başkasını seviyor da olsan, bir başkasına ait olduğunu ve bununla mutluluğu bulduğunda bana da büyük bir sevinç düşer... “ Bunları diyemedik... Başkasının mutluluğu ile mutlu olmayı ve arkadaşlığı dostluğu hiçbir şey beklemeden, vermeyi bilmedik.. Öncelikle yazdıklarınız çok anlamlıydı. Teşekkür ederim. Cevap vermek isterdim ama sanırım şu an bunu yapamayacağım. Ama mutlaka bir cevabı var ![]() Kaktüs çiçeğinizeyse bayıldım. Tekrar teşekkür ederim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kırılmak ne demek, okurken ne kadar mutlu oldum, ne kadar duygulandım anlatamam. Aynı zamanda benim için seçtiğiniz güzel sözcüklerle de çok gururlandım. Büyük bir tebessümle okudum yazdıklarınızı. Bizi kırmadığınız için, çok sevdiğiniz kaktüslerinizin hikayelerini bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İyiki buradasınız. Sizi tanıdığım için çok mutluyum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kartalpin; siz 11.hikâyem dediğiniz de hepsini sil baştan tekrar okudum. Hepsi de çok keyifli ve bir o kadar da duygusal olaylardan esinlenmiş hikayelerdi. Özellikle son hikayenizdeki kaktüsün çiçeklerine bayıldım. Nasıl keyiflidir onu izlemek ![]() Umarım yeni yaşınız içinizdeki hüzünleri bir nebze siler.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Hakikaten kaktüs yetiştiricileri için ne kadar anlamdır o güzel çiçekleri seyretmek... Sizin de kaktüsünüz size bir doğumgünü hediyesi olarak bu ipeksi güzelliği sunmuş. Ben de size sağlıklı, mutlu nice yaşlar diliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-03-2009
|
merhaba arkadaşlar ben ağaçlar.net yeni katıldım.kendim sağlık çalışanıyım ama şuan kendimce çok güzel bir hobi olan kaktüs yetiştirmek ve onlara bakmak güzel bir şeymiş şuan elimde 15 kadar kaktüsüm var ama bu işte biraz acemiyim bana kaktüs yetiştirmesi hakkın biraz bilgi verizseniz sevinirim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileklerimle........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-09-2008
|
hos geldin aramıza caglar.resimlerini eklersen daha iyi yardımcı olabilirim.ama cok su dökme yine de cürümüsi en buyuk risktir. iyi günler |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-10-2008
|
Kaktüslerinizin hepsine bakamadım, adlarının hikayelerinin hepsini okuyamadım ama baktıklarım ve okuduklarım çok güzeldi. (: Ne kadar da çok kaktüsünüz varmış ve hepsine de isim koyduğunuza göre hepsine çok iyi bakıyorsunuzdur. İçlerinde daha önce hiç görmediğim kaktüsler vardı. Acayip kıskandım (: ne zamandır kaktüs alıcağım, arkadaşlarıma da hediye edeceğim ama bir türlü alamadım ya da almadım ![]() Kaktüsleriniz hiç kurumaz inşallah (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Yaprak uçları kırmızımsı, diplere doğru yeşil. Çok hoş doğrusu. Biraz kendimi zorlarsam bahar kokusu bile duyacağım kimbilir ![]() Çok teşekkürler sayın Kartalpin. Devamını dört gözle bekliyoruz. Mutlu kalın.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Bir bahar zamanı ; Bahar Kokulu Ruh '' üçüncü sukulent '' ile tanıştık . Sonra Yapraklarında Evreni gizleyen ''dördüncü sukulent '' ile çıktık , Makro Kosmos 'u seyretmeye... Doğa uykusundan uyanıyor. Ne güzel bir şölen !!! Bu şölene katkısı olan herkese ve herşeye minnettarız. Sayın Kartalpine sonsuz teşekkürler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kartalpin, Tüm hikayelerinizde insan kendinden birşeyler buluyor ve her hikayenizi büyük bir keyifle okuyorum. Ama "Yapraklarına Evren Gizli" için size çok teşekkür ediyorum. Güzel sözleriniz beni çok mutlu etti. Kaktüs ve Sukulentlerinizin daha nice hikayelere ve nice dostluklara vesile olması dilekleriyle. Sevgi ve selamlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Allah rahmet eylesin dostunuza ve tüm kaybetiklerinize ve kaybettiklerimize... Sanırım ölümün en acı yanı özlem. Acıya alışıyor insan ama özlem o gitgide büyüyor içinde insanın. Hiç bir umudun olmadığı bir özlem bu, sadece anılar var hatırlanan. Geride güzel anılar bırakabildiysek hatırlanacak ne mutlu bize, Sanırım en güzeli sizin de dediğiniz gibi yeni bir hayatta yaşatmak kaybettiklerimizi Kimbilir belki duyarlar seslerimizi....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Bir çoğumuzun ya da yakınlarımızın başımıza gelmiyor mu bu durum? Ne kadar acı verici bir süreç, insan sağlıklıyken her anı işte bu nedenle dolu dolu yaşamalı bence.Hissettiklerinizi, arkadaşınızın yerine kendinizi koyarak o kadar güzel satırlara dökmüşsünüz ki hakikaten üzülerek okudum. Acınızı ve üzüntünüzü paylaşıyorum. Size sabırlar diliyorum. Başınız sağolsun. Düzenleyen selenn : 20-06-2009 saat 23:56 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Hayat böyle ; hiçbirşey tastamam olmuyor... Sayın mermaid güzel dile getirmiş. Hepimizin hayatında imkansıza özlem vardır. Sayın kartalpine, değerli dostunun ailesi ve tanıdığı herkese metanet ve sabır diliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-02-2008
|
Bir çiçek bu kadar mı güzel açar dedirtircesine.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Birinci kaktüs
Merhaba, Zaman çabuk geçiyor , yaklaşık dokuz ay olmuş ağaçlar net üyeliğim. Burada güzel örneklerini gördükten sonra bendede başladı bir kaktüs sevdası... Son dört aydırda gittiğim her marketten, gördüğüm her seradan bir kaktüs toplamak ile sürüyor. Henüz hiçbirinin taşıdığı isimleri ve kişilikleri yok. Yalnızca birinin benim için bir anlamı var, sizlerle onu paylaşmak istedim. Başlarkende söylemiştim ya hayat kısa ve zaman akıp gidiyor. Kendisini bu zaman sürecinde unutanlar vardır belki benim gibi , sonra kendim için ne yapıyorum diye sorduğunda ; bir süre sessiz kalıp aman işte yapıyoruz birşeyler deyip devam ederiz. Ve bir gün benim için manevi değeri olan bir şans yakaladım. Zaman ve koşullar ne olursa olsun kendim için birşeyler yapma zamanı olduğunu düşündüm. O günü gizemli ruhumunda duaları ile müthiş bir enerji ile bitirdim. Dönüşte markette kaktüsler arasında bu kaktüsümü gördüm. Bir an bana o günü anlatmıştı. Gövdesinde martının kanadını anımsatan bir sürü yaprağı vardı sanki bıraksanız uçacak gibi... Ve ben o gün bütün martıları uçurmuştum gökyüzüne. Adı "özgür kaktüs", istediği zaman herşeyi yapabilir. ![]() Benim yazım küçük bir deneme idi. Bu konunun üstadı sayın kartalpin gibi güzel ifade etmek kolay değil .Kendisine ve okuyan herkese Saygı ve sevgilerimle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfalarda hiç yalnız değildiniz biz size okuyarak eşlik ediyorduk. Bundan sonrada eminim yalnız kalmayız... Yaşayıp ,hissetiğim birşeyler paylaşmak istedim ve sayın kartalpin öyle bir betimlemişki benim yazdıklarımı hayran kaldım. Bu kocaman yüreğiniz için ben size teşekkür ederim. Saygılarımla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Birinci kaktüsüm
Gerçekten ilk aldığım ve diğerlerinden önce çiçek açarak balkonumuzu, gözümüzü ve gönlümüzü şenlendiren ilk kaktüsümdür bu kaktüs. Ona İlkim adını verdim. ![]() İnsan hayatında ilklerin hep büyük bir önemi ve yeri olmuştur. İlk aşkınızı, ilk arkadaşınızı, ilk ayrılışınızı, ilk acınızı.... unutamazsınız. Belki unutmak istemez belki de sık sık düşünerek her dem canlı tutarsınız hafızanızda. Dilerim hatırladığınız ilkler daima güzel, mutluluk verici, hayata sıkıca sarılmanızı sağlayıcı olurlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|