agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Hoyaları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-hoyalari/)
-   -   Fincan saksıda mum çiçeği (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-hoyalari/14826.htm)

kedicik 09-12-2011 21:42

Abla çokk teşekkürler mutlu oldum şimdilerde:)arap saçıda çok şiriincek görünüüyorr .Çok aramıştı hatice ablamm benim içiiin ama bulamamıştı .kısmett bu taraftaymış :)carnosama kavuşacağım güne kadar eminiim bana süpriiz yapıcaktır.seniin ev çok müsayit sanırıım gelen hoya hemen büyüüyor sevgileriimle ablacım :D

kedicik 09-12-2011 21:45

abla seniin yediverenide bi görseydiik merakta kaldıım şimdi:) hoya kerrinin arkasıındaki saksı boşmu yoksa bişiler varda ben mi göremediim:D

pembegül 09-12-2011 21:48

Kedicim senin hoyanın saksısını değiştireceğim kökleri dışardan görünüyor saksının içini kök sarmış saksı değişince ferahlar daha çabuk büyür ..:);)

kedicik 09-12-2011 21:49

Yeni hoyalarıında çok harika görünüyor.Hatice ablam öle sevgii doluu bakıyor ki onlara böle mutlu mutlu bakışları ondan :D

kedicik 09-12-2011 21:50

DEğiştirirsen çok seviniriim abla :)

pembegül 09-12-2011 21:50

Canım,benim yediveren biraz büyük o büyük saksıların içinde o büyük saksılarda birçok hoya var küçük saksılardaki hoyaları bir araya topladım..:)

pembegül 09-12-2011 21:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kedicik (Mesaj 886536)
DEğiştirirsen çok seviniriim abla :)

Sözümü olur elbet değiştiririm sana büyük ve sağlıklı bir şekilde gelsin ..;)

kedicik 09-12-2011 21:55

inşallaaahh :) diyiim :D

pembegül 09-12-2011 21:58

Hoya kerinin arkasındada var ama minik ötekilerden görünmemiş evet hatice hoya konusunda çok maharetli onunda ellerine sağlık .:)

kedicik 09-12-2011 22:05

Hepiniziin ellerine sağlııkk iyiikii varsıınız ya inan sizlerle oluncasıı çok mutlu oluyoruum.çünki kalbiniz çok güzel :D

pembegül 09-12-2011 22:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kedicik (Mesaj 886546)
Hepiniziin ellerine sağlııkk iyiikii varsıınız ya inan sizlerle oluncasıı çok mutlu oluyoruum.çünki kalbiniz çok güzel :D

Canım benim senin kalbinde çok güzel ,;) sayfayı değiştirince mesajını gördüm değiştirmeden mesaj görünmüyor bende devamlı bakıyorum ..:D

missmenas 10-12-2011 00:12

1 Eklenti(ler)
Sevgili Pembegül,
Hoya carnosa ve arapsaçı için çok Teşekkür ederim.
Arapsaçı toprakla harmanlanmıştı,:p maalesef temizleyemedim ve 3 e bölünmüştü. Geçici olarak bu saksılara aktardım, kalıcı saksılarına alınca yine misafir getiririm.
Bakalım beğenecekmisin;) Ben çok geğendim...
Senin yeni hoyalarında çok sağlıklı bir şekilde gözüküyor. Bazı gönderimlerim kargocuların gazabına uğruyor çünki. Özellikle Hoya kerrii nin zarar görmemesine sevindim.
Kalıcı saksılarına alırsan, çok mutlu olacaklarını biliyorum;)
Bol çiçekli olmalarını dilerim. Sağlıcakla büyüsünler...

pembegül 10-12-2011 09:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi missmenas (Mesaj 886573)
Sevgili Pembegül,
Hoya carnosa ve arapsaçı için çok Teşekkür ederim.
Arapsaçı toprakla harmanlanmıştı,:p maalesef temizleyemedim ve 3 e bölünmüştü. Geçici olarak bu saksılara aktardım, kalıcı saksılarına alınca yine misafir getiririm.
Bakalım beğenecekmisin;) Ben çok geğendim...
Senin yeni hoyalarında çok sağlıklı bir şekilde gözüküyor. Bazı gönderimlerim kargocuların gazabına uğruyor çünki. Özellikle Hoya kerrii nin zarar görmemesine sevindim.
Kalıcı saksılarına alırsan, çok mutlu olacaklarını biliyorum;)
Bol çiçekli olmalarını dilerim. Sağlıcakla büyüsünler...

Sevgili missmenas güle güle büyüt ,arap saçı üzeri toprak olsada bir kaç gün içinde tutar ben üzerine toprak örterek tutturuyorum sende öyle yap birazda bastırki toprağa tutuna bilsin ,bu haleri ile çok hoş olmuşlar eee tabi nede olsa saksı ayrı bir estetik olmuş;) Senden gelenlerin sadece biraz toprakları dökülmüş minik yapraklı hoyanın iki yaprağı kopmuş başka birzarar yok o yapraklarıda yanına diktim:cool:olurmu olmazmı zamanla göreceğiz evet kargocular çok dikkatsiz davranıyor ,biriki boy büyük saksılara almayı düşünüyorum bakalım senin kadar başarılı olabilecekmiyim güzel dileklerin için teşekkür ederim arada sayfama beklerim sevgiyle kal .

missmenas 12-12-2011 22:43

5 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim...

bana bu güzeli geçen Yıl, sanırsam Mayıs ayında gönderdiğin çelik.
Biliyorsun ilk takas gözağrım hoya carnosa pembe açanından. Adınıda Pembegül koymuştum:pBakalım tanıyabilecekmisin. en önemlisi beğenecekmisin diyeyim.
Sana misafir geldik;)onlarca çiçek sapı var, ama cimri açmadı bu yıl. Gelecek Mevsime ümitliyiz...
O kadar çok kez ileri geri sardırdımki sepeti taşıyamıyor devriliyor, Bende arasından bir destek bağı daha oluşturdum. Çiçek açsın diye bekledim tomurcuğunu kurutunca ele aldım, oysa sereserpe heryere sarılmasına izin vermiştim. Tomurcuğu kurutunca sinirlendim ele aldım sıkıştırdım:mad: gör bak kim kime işkence eder misali...

kedicik 12-12-2011 22:57

Maşallah ya ne güzel yaprakları var böle :D Ay içiim gittii resmen imrendiim yane:D
Abla sen öle güzel bakıyorsuun ki çiçek ne yapsıın nazlandıkCa nazlanıyor:)

missmenas 12-12-2011 23:22

Aynen öyle, kendilerini böyle naza çektilermi. Sinirim bozuluyor, birşeyleri belliki fazla veya eksik veriyorum deyip başlıyoruz işkenceye:D Yakında lacunosanın çekeceği var elimden kaçıncı tomurcuklarını kuruttu 1 aydır. Sinir harbi yaşamaya başladık yine. Bakalım kim galip gelecek:p

kedicik 12-12-2011 23:27

Eminim senin bu tavrını karşılıksız bırakmayacaktır.İlerleyen günlerde mutlaka süpriz yapacaktır:D

pembegül 13-12-2011 23:45

Sevgili missmenas hoş geldin sevgili kedicik hoş geldin ,missmenas pembegülün ne güzel olmuş ellerine sağlık çok iyi bakmışsın benim senden gelen asiyem daha büyüyemedi şuan hala uykuda ne zaman uyanır bilmiyorum ama olsun yaza uyanır büyür, benim hoyanında çiçeği var ancak açmadı herhalde yaza açar..:)

pembegül 03-01-2012 17:20

3 Eklenti(ler)
Merhaba sevgili kedicim buda senin yediveren hoya tembel pembegül hala saksı değiştiremedi ama o bana inat uyandı sürgün veriyor ,yanındakide arap saçı bakalım yaza kadar ne kadar büyüyecek senin için ikiye bölüp büyütücem ikiayrı arap saçın olsun güle güle büyüsünleeeeeerr..:D

kedicik 03-01-2012 22:46

Resimler için teşeekkür abla :D mum çiceğiim çok azimli sanki :)

arap saçına çokmu su veriyosun abla saararmış gibi geldi bana inşallah ben yanılıyorumdur.ışık aldanmasıdır :D

pembegül 04-01-2012 11:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kedicik (Mesaj 895392)
Resimler için teşeekkür abla :D mum çiceğiim çok azimli sanki :)

arap saçına çokmu su veriyosun abla saararmış gibi geldi bana inşallah ben yanılıyorumdur.ışık aldanmasıdır :D

Profosyonel fotoğrafçıyım dedim ya hiç rötuş yapmadan olduğu gibi gönderdim yani renk hilesi yok,:cool: arapsaçı gayet sağlıklı biraz güneşi fazla alıyor sararma ondandır merak etme bak sana nasıl büyümüş şekilde gelecek sonrada biz senden tutam tutam rica edicez..;)

kedicik 06-01-2012 13:00

Abla o kadar sararmasına gerek yok :D yeşil kalsada olur :) ay ne güldüüm canım ya :D
perde arkası güneşide bi deene .. sevgileirimle :)

pembegül 07-01-2012 15:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kedicik (Mesaj 896295)
Abla o kadar sararmasına gerek yok :D yeşil kalsada olur :) ay ne güldüüm canım ya :D
perde arkası güneşide bi deene .. sevgileirimle :)

İki gündür güneş yok arap saçının keyfi yerinde yeşerdide yeşerdi..:p:D

kedicik 12-01-2012 22:06

Maşallaahh arap saçına:D:D sewinmiş yawrucak :D
sevgilerimle

pembegül 24-01-2012 15:08

1 Eklenti(ler)
Kedicik bak cnm arap saçın geldi bu akşamda hoyanın resmini ekliyeceğim özlemişsindir ..:D

kedicik 25-01-2012 07:31

Gerçektende özlemiştiim .. perde arkasındamı güneşleniyor abla arabım:D

yediverenimide merak ediyorum.Hatice abladan gelenleride bi göstersen merak ediyorum ne duruumdalar :D
sevgileriimle...

pembegül 26-01-2012 18:05

Hava karlı güneş pek yok pencere önünde perde arkasında değil :) hoyanında saksısını değiştirdim yeni resmini çekip eklicem ,sevgili missmenastan gelen hoyalarında keyifleri iyi eskişehiri sevdiler :D onlarında resmini çekip ekliyeceğim ilk fırsatta inşaALLAH ..:D

pembegül 04-02-2012 20:46

1 Eklenti(ler)
Buda benim nakkaş sarmaşığım kedick senin için ekledim cnm beğenirsen sanada bir minik saksıya dikebilirim..:)

kedicik 05-02-2012 04:11

İnternette bakmıştım şiriin de bişey,isterim abla minik bi saksı:D yanlız abla bişi sormak istiyorum,ışık yansımasımı var resimlerde,hani aslında yaprak yeşilde sarı gibimi görünüyor ,yoksa güneşi fazlamı alıyorlar :D başka ne çiçekler var acaba :D

pembegül 05-02-2012 11:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kedicik (Mesaj 907918)
İnternette bakmıştım şiriin de bişey,isterim abla minik bi saksı:D yanlız abla bişi sormak istiyorum,ışık yansımasımı var resimlerde,hani aslında yaprak yeşilde sarı gibimi görünüyor ,yoksa güneşi fazlamı alıyorlar :D başka ne çiçekler var acaba :D

Evet ışıktan öyle sarı net çıksın diye ışıkta çektim:cool: aslında koyu yeşil yapraklı,başka çiçeklerimde var ama buraya resim eklemiyorum burası hoya başlığı ya ondan benim mesajlarıma bak bazı çiçeklerimin resimleri var bulursun kedicim ..;)

Bende sana bir şey soracaktım senin kedi avatarından önce bir saksıda büyük yapraklı mum çiçeğin vardı yine o resmi koyarmısın adı ne hatırlamıyorum sevgili missmenastan o hoyadan almak istiyorumda ..:D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025