agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Hoyaları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-hoyalari/)
-   -   Fincan saksıda mum çiçeği (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-hoyalari/14826.htm)

pembegül 29-03-2010 13:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi İlkin (Mesaj 605879)
Kökler saksıdan çıkmış uzamış da baya, bence saksı değiştirme zamanı gelmiş de geçmiş bile. :) Köklere ne kadar dikkat etseniz de kopacaklardır. Kopsalar da üzülmeyin, yeter ki bitkinin sapından ilk çıkan köklere zarar vermeyin. Zarar verirseniz bitki kendini çabuk toplayamaz bence.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler yararlı olacaktır gelişmeleri yine yazarım .;)

pembegül 09-04-2010 19:22

Arkadaşlar sevgili missmenas arkadaşımdan gelen mum çiçeği çeliğimi kar suyunda bekletiyorum en kısa zamanda dikmeyi pilanlıyorum gelişmeleri sizlerle paylaşırım *****..

missmenas 09-04-2010 20:35

canım sağlıcakla büyüt. çiçek açtığı günleride burdan görürüz inşallah,
heyecanla beklicem o günleri.
sevgiler antalyadan

pembegül 10-04-2010 00:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi missmenas (Mesaj 614189)
canım sağlıcakla büyüt. çiçek açtığı günleride burdan görürüz inşallah,
heyecanla beklicem o günleri.
sevgiler antalyadan

Teşekkür ederim sevgili missmenas bende çok heyecanlıyım saksıya alır almaz fotolarını ekleyeceğim bendende sevgiler canım ..:D

pembegül 11-08-2010 08:36

Merhaba arkadaşlar benim mumlar şuana kadar sadece uzun sarmaşık yapmakla meşguller çiçek ve yaprak hak getire sadece birinde çiçek kapsülü var oda iki aydır yerinde sayıyor bir türlü büyümüyor sizinkiler nasıl.

nimehnu 21-08-2010 20:00

pembegül mum çiçeği çeliği istesem verir misin?

nazlı2323 20-09-2010 22:56

Sevgili arkadaşlar İstanbulda Moda'daki Ali dondurmacıya giderken o cadde üzerinde bir dükkanda yığınla mum çiçeği var herkese veriyor yürürseniz Kadıköy'e doğru görürsünüz. Bende aldım ve tuttu sürekli yaprak veriyor çok mutluyum

yağ-mur 21-09-2010 00:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nazlı2323 (Mesaj 697537)
Sevgili arkadaşlar İstanbulda Moda'daki Ali dondurmacıya giderken o cadde üzerinde bir dükkanda yığınla mum çiçeği var herkese veriyor yürürseniz Kadıköy'e doğru görürsünüz. Bende aldım ve tuttu sürekli yaprak veriyor çok mutluyum

tam olarak neresi olduğunu özel mesaj atarsanız sevinirim nazlı2323

pembegül 25-09-2010 13:05

Sevgili arkadaşlar annemin komşusunda mum çiçeği gördüm bu yaz çiçeği hiç bitmedi sanırım yedi veren cinsi ilk çiçek açtığı yerden çiçek açıyor devamlı, bu yaz boyunca açtı şu an hala çiçekli banada çiçeği bittikten sonra verecek uzun zamandır bu cinsi arıyordum sonunda yanıbaşımda buldum çok sevinçliyim.:D

kedicik 03-02-2011 08:08

sevgili pembegül çiçekleriniz çok hoş, çok canlı ve gelişiim olarak baya hızlılar. kopan yapraklarla ilgilii duyduguum ama bizzat emin olmadıgıım büyüyolarmış fakattt çiçek açmıyorlarmış.
anneniziin komşusundan aldıgınız yedi veren dediğiniz hoyanında mümkünse bi son halinin görüntüsüünüü görebilirsek çok seviniriim.saygılarımla.

pembegül 08-02-2011 12:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kediciik3333 (Mesaj 751104)
sevgili pembegül çiçekleriniz çok hoş, çok canlı ve gelişiim olarak baya hızlılar. kopan yapraklarla ilgilii duyduguum ama bizzat emin olmadıgıım büyüyolarmış fakattt çiçek açmıyorlarmış.
anneniziin komşusundan aldıgınız yedi veren dediğiniz hoyanında mümkünse bi son halinin görüntüsüünüü görebilirsek çok seviniriim.saygılarımla.

Sevgili kediciik hemen çekip yükleyeyim daha pek cılız ama yinede bir gör ...;)

pembegül 08-02-2011 12:50

1 Eklenti(ler)
Sevgili kedicik sözünü ettiğin çiçeğim bu :)

kedicik 11-02-2011 12:47

sevgili ablam sen cılız diyorsunda bana pek bi büyümüş gibi göründü :) sende (missmenas)hatice ablam gibi yeşil parmaksın.
elleriniz sihirlimidir nedir ?
hemen tutuyor ne ekerseniz ve büyüümek istercesine bi öne atılış var çiçeklerinizde.harika görünüyor demek yedi veren cinsi bu imiş.yeni yeni yaprakta çıkartıyor.maşşallahhhh diyimde nazar felan deymesiin ..:D

pembegül 29-05-2011 18:55

5 Eklenti(ler)
Sevgili missmenas ve sevgili kedicik benim açan mum çiçeğim, ve sizin için diktiğim yediveren olduğunu düşündüğüm hoyalar dikkatli bakarsanız yaprakların ortasındaki sürgünleri görebilirsiniz istediğiniz zamana kadar sevgiyle bakacağımdan emin olabilirsiniz canlarım...:p

pembegül 29-05-2011 18:58

2 Eklenti(ler)
Aynı çiçeklerin diğer resimleri...:p

Sevgili missmenas ensondaki resim Asiyem 1, birde Asiyem 2 var bir ara onuda resimlerim ..:)

kedicik 30-05-2011 07:46

Abla senin açan mum çiceğin o yediveren dediğinden mi yoksa diğer hoyalarından mı ? kokusuu nasıll yazmamışsıın ??çok tazee görünüyorr harikayıımm ben der gibi:D
Asiyen de bi harika görünüorr ev çok müsayit sanırıım hoyalar içiinn yoksa keramet elindemi acaba :D

Biziim için çeliklediğiin hoya içinde tşkr abla görüünce çok heyecanlandım.bi an önce gönder diyesiim geldi ama belki gelincesi ölür felan az daha dursuun :) hatice ablam ve sevgilii yeşilliimde gönderiim diyo ama korkuyorumm bişii olucak diye .

sevgile kal pembegülüüm:)

pembegül 30-05-2011 10:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kedicik (Mesaj 812868)
Abla senin açan mum çiceğin o yediveren dediğinden mi yoksa diğer hoyalarından mı ? kokusuu nasıll yazmamışsıın ??çok tazee görünüyorr harikayıımm ben der gibi:D
Asiyen de bi harika görünüorr ev çok müsayit sanırıım hoyalar içiinn yoksa keramet elindemi acaba :D

Biziim için çeliklediğiin hoya içinde tşkr abla görüünce çok heyecanlandım.bi an önce gönder diyesiim geldi ama belki gelincesi ölür felan az daha dursuun :) hatice ablam ve sevgilii yeşilliimde gönderiim diyo ama korkuyorumm bişii olucak diye .

sevgile kal pembegülüüm:)

Cnm yedivereni sen ve missmenas için diktim benim açan hoya başka senede birdefa açıyor . Sizin için diktiğim hoyalar sürgün vermeye başlayınca göndereceğim ölür diye kokma bir şey olmaz arsız bir çiçek fazla su ve fazla kuru bırakmadıkça yaşar,;) sevgiler bitanem .

çiçeksever 30-05-2011 15:10

Benim verdiğim çelik duruyormu?

pembegül 30-05-2011 22:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi çiçeksever (Mesaj 813169)
Benim verdiğim çelik duruyormu?

Evet duruyor sevgili çiçeksever büyüdü ama çiçek açmadı hala belki buyaz açar ..:)

aygün 30-05-2011 23:15

Hoyaların sağlığı iyi görünüyor sevgili pembegül. Çiçeklenmesi de ayrı güzel.
Merak ettim, sulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz?

pembegül 31-05-2011 12:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aygün (Mesaj 813574)
Hoyaların sağlığı iyi görünüyor sevgili pembegül. Çiçeklenmesi de ayrı güzel.
Merak ettim, sulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz?

Sevgili aygün çok üstüne düşmüyorum haftada bir suluyorum bazen unutuyorum yaprakları soluyor öyle fark edip suluyorum ve yumurta haşlamasının bazende patates haşlamasının suları ile suluyorum ..;)

pembegül 06-06-2011 16:37

Arkadaşlar benim hoya karnosaları budadım çıkan çelikleri sizlere dağıtmak istiyorum yalnız kargo ile göndereceğim isteyen özelden adresini gönderebilir elimde 10 kişiye gönderecek kadar var hepinize sevgiler ...:)

gulşen 06-06-2011 16:42

sayfanızı sessiz takip edenlerdenim hoyalarınız için kocaman bir maşallah elinize sağlık.Paylaşımınızı takas ve paylaşım bölümünde de yaparsanız en kısa zamanda sevenlerine ulaşacağını düşünüyorum nacizane fikrim :)

pembegül 10-06-2011 14:15

Takip ettiğiniziçin teşekkürler konuyu diğer bölüme açtım ..:)

pembegül 03-12-2011 19:20

Arkadaşlar şu an çiçek açmaya hazılanıyor mum çiçeğim..;);)

pembegül 03-12-2011 19:28

1 Eklenti(ler)
Sonraki masaja ancak yükleyebildim benim güzelimin son hali..:D;)

missmenas 03-12-2011 21:30

Sevgili Pembegül,
Maşallah kocaman olmuş hoya carnosanız, bu yıl iyice serpilmiş. Yakın plan birde çiçek tomurcuklarını görmemiz mümkünmü acaba...
Ellerine sağlık...Kış ayında Eskişehirden çiçek göreceğiz, harika bir haber bu...

pembegül 04-12-2011 16:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi missmenas (Mesaj 884793)
Sevgili Pembegül,
Maşallah kocaman olmuş hoya carnosanız, bu yıl iyice serpilmiş. Yakın plan birde çiçek tomurcuklarını görmemiz mümkünmü acaba...
Ellerine sağlık...Kış ayında Eskişehirden çiçek göreceğiz, harika bir haber bu...

Sevgili missmenas ****** çiçeklerinide fotoğraflarım, ancak benim hoya senede bir sefer açanlardan komşumdan aldığım hoyayı 1 hafta önce gördüm hala çiçek açıyor o daha güzel kışın karda bile çiçeğini görmek mümkün .:);)

Ayrıca hoyam için yaptığın güzel yorum için çok teşekkür ederim ..;)

pembegül 07-12-2011 14:48

5 Eklenti(ler)
Sevgili missmenas hoyalarımdan beş adet fotğrafladım daha var onlar biraz küçük..:D:D

pembegül 09-12-2011 20:44

5 Eklenti(ler)
Minik saksılardaki sevgili missmenastan gelen hoyalarım diğerleri hoya karnosalarım.;)

Neşeye göndereceğim arap saçı ve yine neşenin hoyası ..;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025