![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Hoya Kerrii 2013 Şubat ayında edindiğim türlerden biri. En sevdiklerimden olan bu hoya üçünc denememde güzel bir şekilde büyümeye devam ediyor ve ilk çiçeklerini ben yurt dışına cıkmadan büyüttü, gittikten birkaç gün sonra açtı. Bu ikinci öbeğin çiçekleri geldikten kısa süre sonra açtı. Kokusu çok hoşuma gitmedi aslında. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Multiflora philippiness başlarda çok yoğun olmamak kaydıyla çiçek açmaya başlamıştı şimdilerde yogun bir çiçeklenme dönemine girdi. ![]() ![]() Hoya verticillata ise yogun nektarlı ve yoğun kokulu çiçekleriyle insanın başını döndürmeye yetiyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sayın Fatih MAŞALLAH herbiri birbirinden muhteşem. Çiçeklerinizin ihtişamı karşısında şapka çıkarıyorum resmen. Hoya türüleri konusunda uzmanlığınız ise gıpta ettiriyor. Ben bir çeşit bile bulamamışken sizin çeşitlerinizi ve ilginize verdikleri harika karşılıkları alkışlıyorum. Emeğinizin karşılığını görsel şölenlerle almışsınız. Allah devamını getirsin. Bizleri de buradan bu şölene dahil ettiğiniz için teşekkürler. Bol çiçekli ve bereketli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Son zamanlarda birçok sürprizle karşılaşıyorum bunlarda onlardan biri. Hoya verticillata büyük bir sürpriz yaparak beni şaşırttı. Odaya girdiğimde çok hoş bir koku gelmeye başladı. Kokuun kaynağı arkalara gizlenmiş iki öbek hoya verticillata idi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Yaprak güzeli bir türle başlayalım sayfayı canlandırmaya. Hoya javanica variegata: Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi yaprakları İçin edindiğim bir tür. Çiçekleri de Harika bir tür ama yaprakları çiçeklerini gösterişsiz bırakıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2017
|
Hepsi çok güzel ama hoya kerrii'ye bayıldım güle güle büyütün. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Sevgili Fatih hoyaların tek kelime ile muhteşem. Bende kendimce bir karar vermeye çalışıyorum. Acaba dedim bir gece gizlice gidip bunları yürütsem mi diye düşündüm sonra çok riksli olduğuna karar verip nasıl olsa arkadaşım istersek bunların çeliklerinden gönderir diye düşündüm. Ve çalmaktan vazgeçtim. Yaptığın çabaların ve başarıların için tebrik ederim. Çok güzel olmuş hoyaların. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |