![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
Allahım bu ne kadar güzellik bu güzellikler karşısında dilim tutuluyor çok seviyorum çiçek ve bitkileri. Büyük emek ve sevgiyle yetişen ve karşılığını veriyorlar hiç nankör değiller bu çiçekler |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için. Bu geceden hoya lobbii;![]() Ve hemen arkasından çiçekleriyle mest edecek bir başka hoyamız: Hoya davidcummungii, kokusuyla değil ama çiçekleriyle büyüleyecek bizleri ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoya bella; İstanbul'a gittiğimde aldığım benim küçük sevimli kızım okulların açılmasıyla biraz salgına yakalanmış olmalı ki bütün çiçeklere bit getirdi Bugun aparatını kırıp onu özgürlüğüne kavuşturdum. Güzel bir banyo yaptı ve kendine geldi. Sıra diğer arkadaşlarında ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-02-2012
|
Kardeşim lobbii nin çiçeğini bekliyoruz artık bu arada bella da açılmış saçılmış umarım bitlerinden çabuk kurtulur.Gerçi maşallahı var etkilenmemiş çok diri duruyor. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Süper olmuş eline sağlık. Uğraşına fazlasıyla değmiş bence. Arka arkaya slayt yapsan bir buketin tek tek açılışı olacak. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih kardeşim davidcummungii çiçekleri gerçekten çok güzel açmış.Bu arada kokusu gerçekten anlatılanlar gibimi.Çok kötü koktuğunu duymuştum, sizcede öylemi? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçektende yazık.Şu çiçeğin güzelliğine bakın birde bu güzellikten yayılan kokuya.Tercih meselesi |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
çiçeği ayrı tomurcuğu daha bi ayrı güzellikte.. yıllar evvel bir ablanın evinde görüyordum bu çiçeği, tabi o zamanlar agaclar net'ten bir haber olduğumdan adını bilmiyordum.. bol çiçekli günler Fatih kardeş. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Görsel olarak çok güzeller. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
En gözde hoyam Sorsalar senin için en değerli olanı hangisi diye hepsi en değerli ama Hoya Kerrii'i diğerlerinden ayıran en büyük özelliği manevi boyutu. Gelişimi çok guzel gidiyor. ![]() Düzenleyen Fatih : 12-10-2013 saat 23:59 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Ellerine sağlık Fatih. Hoya curtisii ye bayıldım. Çok güzel büyümüş maşallah. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Bol bol çiçeklerini görürüz inşALLAH |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel gelmişler yinede bu mevsimde Fatih ellerine sağlık. Havalara bakarak iki kayıp kayıptan bile sayılmaz kardeşim. Güle güle büyüsünler güzel çiçeklerini en kısa sürede görmeni dilerim. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Ocak ayının sonlarına doğru belki de şubat ortalarında mis gibi çiçekleriyle karşılayacak bir tür. Bana doğum gunu hediyesi olarak saklamış bu tomurcuğunu. Birkaç tane daha var dikkatli incelediğimde gördüm. ![]() Hoya lacunosa tove ![]() Ve bununla birlikte 3-4 hoyada da çiçek sapı buldum. Hatta carnosa tomurcuklarını canlandırmaya başlamış. Yeni çiçekler geliyor ![]() -Yapraktaki lekeler toz değil ilaç lekesi. İlaçların izlerini de yıkamam lazım çiçekleri geçince.- |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hoya, mum çiçeği |
|
|