![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
|
Sn lusoari, Sağlık durumum gayet iyi durumda şükürler olsun. Başlığımda hareket var ise herşey yolundadır. Kayıplarım oldukça fazla ama sağlık olsun. Telafisi mümkün olan şeylerdir. Koleksiyon bitkilerimi beğeninizden ötürü teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Ağaç Dostu
|
hoya globulifera
Yaklaşık bir yaşında olan hoya globulifera, Kesinlikle uzun yolculuğa dayanıksız, bol su, nem sevebilen nadide bir türdür. İlk yedeklememde erken çelik almış olmalıyım ki başarız oldum. Gövdenin otsu halinden çıkmasını bekliyorum ki, tekrar bir çelikleme deneyimim olabilsin. Önceliği çiçekleri olmak üzere edindiğim bu türün, çiçeklerini görmemiz dileğimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/mum-cic...tm#post1319191 Tür adına başlık açtım. Hoya polyneura'nın, bundan sonraki olumlu/olumsuz olabilecek gelişmelerini türe özel başlığında sunmak istiyorum. Sevgiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Ağaç Dostu
|
Hoya australis 'lisa' yaprak güzellerimden..
Toprak ortamı ve topraksız ortam olarak. Her iki kültürde de var. Gelişimlerini takip eder; Zaman içerisinde neyi sevip, sevmediğini deneme yanılmayla öğreneceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Ağaç Dostu
|
Bakımını yaparken, elime geldi. Bir taşın üzerinde fotoğraflasam, 'Taş kalpli', Bu Hoya kerrii 'Albomarginata' nın kalbi kırılmış.. Ben de mücevher kutusunun üzerinde belgeledim, görsel bakan için, ne mana yükler sizelere kalmış ..! Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Ağaç Dostu
|
Hoya fitchii
Bana geldiğinde, tek yapraklı bir çelikti diye hatırlıyorum. Yaprak verdiğine göre her şey yolunda. Katkı materyali Diatomit'tir. Hem çiçek hem yaprak olarak beğendiğim bir türdür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hepsine kocaman maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2014
|
Gerçekten de çok güzeller sayın yeşillim. Sizin ve birkaç üyenin daha sayfalarını inceledim ve hayran kaldım (sayın fatih ve bestdelen) Ben de zaten elime hediye olarak geçen bir hoya carnosa sayesinde inernette araştırma yaparken buldum ağaçlar.net'i ve de bağımlı oldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
|
Sayın serkan_istanbul, beğeniniz ve güzel dilekleriniz için teşekkürler. Sayın esmaesma, ben de carnosa ile başladım. Türlerde seçici olursunuz ve benim kadar da abartmazsanız olur, biter. Birden bire, türleri çoğaltmamalıyız sonra işler zorlaşıyor. Size Hoya macerasında bol şans diliyorum. Beğeniniz için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın yeşillim, hoyalarınızı takip ediyorum ve hepsini harika buluyorum, kokuları sanki evimize kadar geliyor. Ben biraz araştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım. Bana hoya carnosanın çeşitleri hakkında bilgi ya da kaynak verebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Ağaç Dostu
|
Hoya carsona hoya türlerinden çok sayıda klonu olan bir tür. Sanırım siz diğer hoya türlerini de tanımak istiyorsunuz. Forumumuzda tanıtılan türlerle başlamaya ne dersiniz ![]() Mum çiçeği (Hoya) - agaclar.net Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Sevgili yeşilim suda köklendirdiğim hoya çeliklerini diatomide dikmek istiyorum,yarın marketten alacagım dikmeden önce bir şlem yapmak gerekiyor mu,bir de sulama sıklığını soracaktım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Ağaç Dostu
|
Sayın samur, marketten alacaksanız Çarli marka kedi kumu olmasına dikkat edin. Mümkünse sıcak suda ve akar su altında yıkıyoruz. Yıkama suyu durulana kadar. Dikkat etmemiz gereken bir şey var ki, yıkama işlemini gerçekleştirirken çıkan havayı solumamaya gayret ediyoruz..! Sorularınızın devamı için uygun başlığı kullanalım. Takıldığınız yerde yardımcı olabiliriz.http://www.agaclar.net/forum/mum-cicegi-hoya/22216.htm Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Ağaç Dostu
|
Görüntülere bayıldım Sayın Yeşillim, hele de askılı saksıdaki balık kılçığınız göz doldurucu bir form almış. Toprak ortam da mı yoksa diatomit gibi alternatif ortamda mı merak ettim doğrusu. Bir de tek kök mü ekili saksıda... Çok güzel dallanmış. Maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sakdag, toprak ortamında, beğenmenize sevindim. Sizin için bu gün bir görsel hazırladım ve kendi başlığına ekledim. http://www.agaclar.net/forum/kaktus/...tm#post1344743 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2015
|
çok güzelllll |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Güneş Yaprak, Hoş geldiniz. Aşağıdaki linkte tanıtsanız kendinizi pek iyi olacak diye düşünüyorum. http://www.agaclar.net/forum/uyeler-...niyor/2595.htm Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
Ne kadar güzel hoyalarınız var.Bende Kütahyalı olarak sizlerden bir çok detaylar öğreniyorum.Hoyalarınız inşaAllah çiçeklerini bu yılda gösterirler.Bu arada Kütahyanın içindenmisiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|