agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Mum çiçeği (Hoya) > Üyelerin Hoyaları
(https)

Beğeni Düzeni5112Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-12-2011, 18:20   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Münevver Hanım,
Ziyeretiniz için ve sevimli Şirinlerimi sormanız gerçekten çok hoş. Günlerdir üzerimizde karabulut dolaşıyor, isyan etmemek mümkün değil. Cafenin önünden Ballı kızımızı çaldılar. Perişan bir haldeyim, ne bahtsız bir yavruymuş bu böyle anlamıyorum. Önce zalimin elinden kurtardım ama şimdi nerelerde ne halde bilmiyorum. Yavru asla yanlız ayrılmıyordu cafeden hep beni beklerdi. Onu aşağı indirdim, kahve almak için cafeye geri döndüm, çiş yaptığı yeri sildim ve aşağı indim. Bu arada yavru 1 defa yukarı çıktı bahçeye in kızım geliyorum dedim. Arkasından baktım merdivenlerin başından. Kahvemi aldım indim yavru yok. En fazla 10 dk sürdü yanlız kalması, anlamıyorum nasıl böyle birşeye cüret ederler. Can taşıyan duygusu olan bir canlıyı nasıl çalarlar bilmiyorum. Hangi vicdana sığar bu anlamıyorum
Perişan bir halde hergün arabayla bu civarda aramaya çıkıyorum. Önüme gelene haber soruyorum Telefon numaramı bırakıyorum. Çaresizce heran kapıdan gelecekmiş gibi gözümüz kapıda kulağımız sesde bekliyoruz. 5 gündür moral diye birşey kalmadı. Aynı gün çok feci yağmur yağmaya başladı sürekli yağmur yağıyor. Gözlerimi kapatamıyorum ıslanmış titriyor görüntüsü gözlerimin önüne geliyor. İçim ne kadar yanıyor anlatamam...

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025