Sevgili Hatice Tarhan, Manolya_ , Nilgün Doğan, elek, Perihan Bayram, sakagun, Münevver, sakdag, gultar.
Üzüntümüzü paylaşmanız bir nebzede olsa İnsana yanlız olmadığımızı hissettiriyor. Dilerim böylesi candostları olan Arkadaşlarımız böyle üzücü bir olay yaşamaz.
Hepinize Teşekkür ederim...
Yakınımızdaki 9 tane sitenin hepsinin bahçevanları Şirini ve yavrularını tanıyor. Zaten Bahçevanların hepsine haber verdim. Bu civarda ise asla uzun süre gizli kalmaz haber alırız.
Uzaklara kaçırdılarsada, sevgi dolu bir yuvası olmasından başka bir şey dileyemiyorum.
Yavru kesinlikle gelenlerin peşine takılıp gitmiyordu. En sevdiği Taner Beyler vardı, onları görünce sevincinden çılgına dönerdi ki onların bile kaç defa gel kızım gidelim demelerine rağmen merdivenlerin başından geri koşar dönerdi.
Kesinlikle cafenin önünden hemen alınıp kaçırıldı. Burası korunaklı bir site Bahçe kapısı hep kapalı olan. Yabancı birisi buna zaten cüret edemez. Birde alan kişinin kapıya bile ulaşamaması gerekiyor. Süre yetersizdi zaten, 10 dk lık sürede bir defa cafeye çıktı ve ben onu merdivenlerden tekrar indirdim. Şüphelendiğim kişiler oluyor elbette, ama senden şüpheleniyorumda diyemiyorum. Arabayla bir yabancı zaten giremez kapı uzaktan kumandayla açılıyor. Buradan birilerinin olayda eli var. cafenin yakına kadar arabanın gelmiş olması gerekiyorki ancak orası tenha.
Yavruyu kucaklayıp salına salına bahçe kapısına gidemezler çalan kişiler.
Zalim adam, böyle birşeye cüret edemez. Cafenin önüne kadar gelemez. Hem onun yavruyu kapattığı yere 3 defa gece gidip baktım ve seslendim orda olsaydı ses verirdi. Yavru yok orda, o köyde bile olsaydı çoktan haberi gelirdi. Yakınlardaysa ev içerisinde tutuluyor, dışarı çıkarttıkları gün bana haberi ulaşır...
Gözümüz kulağımız kapıda bakalım ne zamana kadar bekleyeceğiz böyle...
|