Sevgili gultar,
yazınızı okurken içim bir nebzede olsa rahatladı. Dilerim sahiplenmek için çalmıştır, ve elden ele dolaşmaz demekten başka bir şey gelmiyor. Zaten yeterince kötü günler geçirmişti.
Evde beslenen köpekler yavrularını asla terketmiyor sokaktakiler gibi. Şirini gözlemliyorum kaç gündür resmen site içerisinde olsun cafede olsun ve ya evde yavrunun kokusunu koklayıp birşeyler anlatmaya çalışıyor gibi dik dik gözlerime bakıyor. Sonra dış kapıya koşuyor. Dışarıda olmadığını anlayınca gelip ancak öyle yatıyor. Ah keşke konuşabilse kimbilir neler anlatacak. Yavrunun adını bile telafuz ettiğimde yerinden fırlıyor. Telefonda konuşurken yavrunun adını söylememeye çalışıyorum.
Geçecek bu günlerde elbet...
Gelen her haberi değerlendirip koşarak uçarak gidiyorum ama maalesef olumsuz dönüyorum...
Yarın yavrunun bir tanesi misafir gelecek, inşallah sözlerinde dururlar. 2 gün bizde kalacak, Şirin bundan çok hoşlanacak. İlk verdiğimiz Yavru adı Sera. Şirin belki Ballıyıda arada misafir getirirler diye aramaktan vazgeçer diye ümid ediyorum.
|