![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel arkadaşım, hoyalarını elbette çok seviyorum. O kadar çok emek veriyorsun ki onlara sevmemek mümkün değil. Cafe'n her geçen güzelleşiyor. Fotoğraflarda duvarların rengi kötü durmuyor ama içine sinmeyince duramayacaksın biliyorum. Seran hayırlı olsun. Sardunyalarım için kış aylarında ambalaj malzemesi olarak kullanılan köpüklerle, kalın eletrik tellerini ve sera örtüsünü kullanarak kendimce sera yapmıştım. Belki sen de böyle bir şey yapabilirsin. Örtüyü köpüğün altına sıkıştırıp havalandırmak için arada açmak kolay oluyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
abla hepsi harika görünüyorr ve ne kadar çok emek harcandığıda aşikarrrrr.umarıım herşey istediiğiin gibi olurrr.bu çeliklerr gerçekten çok canlı görünüyorlar.inanılmazz bi görüüntü ve iç açıcı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
[QUOTE=maki01;800278]Güzel arkadaşım, hoyalarını elbette çok seviyorum. O kadar çok emek veriyorsun ki onlara sevmemek mümkün değil. Canımsın bu sera fikri gerçektende güzel oldu, sandalyelerle epeyce uğraşacaktım . Bugünde çarşı pazar kargo, tahlil sonuçlarımı alacağım bir dünya işlerim vardı. İyiki paylaşım olayımız var bunuda hallederim akşama. Çok Teşekkür ederim fikir için. |
|
|
|
![]() |
|
|