Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01
Yazıp siliyorum sürekli mesajımı. Hani burada da kavga edilmez ki
Hoyların çok kötü , sevmedim onları. Arkadaşımın dinlenmesi zorunlu iken izin vermediler. Onlara mı, sana mı kızmak lazım bilmiyorum...
Güle güle büyüt sevgili arkadaşım, Hoya Cafeni mis kokan çiçekleriyle şenlendirsinler. Sigaranın eşlik etmediği bir bardak çay iç benim için güzel cafende....
|
Sevgili Maki01,
ciddi bir azarlanmayı gerçekten hakediyorum. Ama olaylar gelince peşpeşe birbirini takip ediyor.
Yarın tahlil sonuçlarını alınca derin bir nefes alabileceğim.
İşin büyük bir kısmını atlattım. Geriye fazla bir şey kalmadı. Boyacı Arkadaşlarda sağolsun jest olarak boya maliyetini ve işini yapacaklar. Bugün olmıyacak boyada en geç çarşambaya bitecek. Gerisinide gözümde artık büyütmeyeceğim olduğu kadarıylen olsun. Yavaş yavaş olsun, site sakinleri çok sabırsızlanıyor ona gerek yok buna gerek yok deyip duruyorlar. Hayırlısı olsun diyecek ve yapacak başka birşey kalmıyor.
Hoyalarıma kızma lütfen. Dün sevincimden uçuyordum herşeyi unutturdu bana varmı bundan daha ötesi bir Mutluluk. Naylonlada kapattım, 1 ay kadar sera yöntemi uygulamasınıda deniyeyim bir, umarım kayıpsız başarırım.
Bu defa kayıpsız hayata bağlanacaklarına inanıyorum.
Birkaç resim daha ekliyeyim

de bana fazla kızma