![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Son olarak bu kareyi çektikten sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım. ![]() İki saat sonra döndüğümde hepsi açmıştı. İlk çiçeğin kokusu malesef şu an yok. Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle balın bozulmuş olmasından kaynaklandığını düşündüğüm ekşimsi bir koku var. Bal sonrasında her hoya türünde çok da hoş olmayan bu ekşimsi koku oluyor mu acaba? ![]() Kokuyu hissetmek için burnumu dayamam gerekiyor, dilediği gibi kokabilir ![]() Düzenleyen maki01 : 26-06-2010 saat 00:18 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Önemli değil. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ekşi dediysem o kadar da değil Fatih'cim Adana çok sıcak . Bugün evde olmayınca klima da çalışmadı. Yarın sevgili İlkin'in yorumunu bekliyorum ben de. Normal mi yoksa gerçekten aşırı sıcak mı neden oldu bu koku değişikliğine ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Tahmin edeyim.Adanada 3 gündür nem bayağı düştü alakası var mı acaba? Hoya nemden mi hoşlanıyordu? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Klima olan nemi de kurutuyor sevgili Emre . Sık sık su püskürterek nem ihtiyaçlarını giderdiğimi düşünüyorum. Klimanın çalışmadığı saatlerde oda ısısı yükseliyor. Sıcağın neden olduğunu düşünüyorum hala, belki de doğal gelişimi böyle. Deneyimli arkadaşlarımız, yorumlarıyla yardımcı olacaktır. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Toprağım,artık dayanamıyorum soracağım.senin saksıların hangisine baksam toprağında odun parçaları vs.var.Toprak harcını nasıl kullanıyorsun?Bu odun parçaları iyi geliyor mu bitkilerine ablacığım? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hoya, mum çiçeği |
|
|