![]() |
|
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar güzel Sevgili Maki, evin içinde heyecanla gezinip duruyorsunuzdur. Ben de aynı durumdayım. Hoya carnosa ve carnosa crinkle açtılar, carnosanın balını da tattım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Nihayet, sonunda oldu.. Hayalimde canlandırmaya çalışıyorum, elinizde fotoğraf makinası, bir gözünüz Kerrii' de bir aşağı bir yukarı evin içinde .. Bu heyecana dayanmak zor... Kutluyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili Maki,sanırım bu saatlerde kokusunu doyasıya içine çekmişsindir.Sevimli pıtırcıklarnı en kısa zamanda görmeye geleceğim.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Açar açmaz bal oluşmaya başladı ve tattım tabii ki ![]() ![]() Sevgili dkp, tripod yerleştirildi karşısına ![]() Bir kez daha teşekkür ediyorum hepinize. Fatih'im iyi ki sosyal grupta hoya diye başımızın etini yedin ablam ![]() Çenem düştü, sevindirik oldum napayım . İlk çiçekte heyecandan tripoda rağmen titrettim makinayı. İkinci çiçekte biraz sakinledim. Hoya sevdalılarına sevgilerimle... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah.Allah nazarlardan saklaın.Ablacım birşey malum olacakmış demekki bunun çiçeğini koklamaya oda ben gibi deli bi çocuğa kısmetmiş ![]() ![]() ![]() En önemliside carnosadan önce Kerrii yi açtırdınya ablam artık senin hoyalar çıldırır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Fatih'cim Fındık'ı bile çok kısa gezdirdim bugün ![]() ![]() ![]() Carnosalarda hiç hareket yok. Çiçeklerini seneye görebileceğim herhalde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu resimlerde benden hediye olsun istedim.Biraz ışık ve gölgelendirme ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım ben sadece arada seçip birkaç işlemden geçiriyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Makici'ğim mükemmel güzellikte Çiçekleri gerçektende biblo gibi. Resim çekme konusundada bayağı ustalığınız var yani, söylemeden geçemiceğim. Evin içinde günde 10 defadan fazla ben çiçek sapımı değilmi diye bakmaktan kendimi alamıyorum Carnosamın. Birde böyle Tomurcukları belirecek kendimi hiç düşünemiyorum ne halde olurum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili maki, çok güzel darısı bizim başımıza. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Yeni doğan bebekleri ziyaret eder gibi Kerri için de "hayırlı olsun"a gitmek gerekecek Maki'ciğim. Beni görünce şaşırma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum hepinize, darısı diğer hoyalarımızın da sizlerin ekleyeceğiniz fotolarını görmeye. tiya'cım bekliyorum canım, kaynar bile yapabilirim ![]() Sevgili hazan-z, gelirken carnosa çeliğime de çiçek açtırmış olursan hiç şaşırmam. Herşey için teşekkür ediyorum sevgili arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Amanın çiçekler açılmaya başlamış, harika bir görüntü. Sesimi duyurdum demek onlara, tekrar sesleniyorum hadi açılsın hepsi artık... ![]() Ellerinize sağlık, çiçekler açıldıkça neler hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum. Hepsi bir açsın da koklayın bakalım gece nasıl kokuyor merak ediyorum ( bir dünya çiçek açtı benimkisi hala koklayamadım ne ayıp bana. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ablam bir de şu npk gübresinin hangisi kök oluşumu için yüksek olması gerekiyordu? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Son olarak bu kareyi çektikten sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım. ![]() İki saat sonra döndüğümde hepsi açmıştı. İlk çiçeğin kokusu malesef şu an yok. Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle balın bozulmuş olmasından kaynaklandığını düşündüğüm ekşimsi bir koku var. Bal sonrasında her hoya türünde çok da hoş olmayan bu ekşimsi koku oluyor mu acaba? ![]() Kokuyu hissetmek için burnumu dayamam gerekiyor, dilediği gibi kokabilir ![]() Düzenleyen maki01 : 25-06-2010 saat 23:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|