![]() |
|
![]() |
#363 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili yeşillim ![]() Ben, aynı saksıda buna cesaret etmek istiyorum. Sözün yine geçerli olacak mı ? "Evet" diyeceğini biliyorum ama garantilemek lazım ![]() Not : Mathilde topraksız ortamda (Diatomit) , Serpens toprakta . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
|
Anlatamamışım sevgili yeşillim ![]() Her tür yine kendi saksısında ve mevcut ortamında olacak. Yani küçük çelikler alıp, mevcutların yanına dikilecekler . Gelişmeye başladıkları bugünlerde dokunmak istemiyorum, biraz daha sabretmem doğru olacak ![]() Lacunosa da aynı durumda idi. 3 çelik alıp anaçla aynı saksıya diktim. Henüz sürgün vermediler ama sağlıklı görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 12-11-2010
|
Hoya' lar pıtlamaları ve balları ile bereket getiriyor. Biz Hoya sevdalılarını da mutlu ediyorlar. Güzellikleri paylaşmanın keyfini yaşamak size kalıyor. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
Mathilde'nin bir saksıda iki dal şeklindeki cılız görüntüsünden hoşlanmıyordum. 4 Ağustos'ta biraz korkarak 5 çelik alıp, aynı saksıya diktim. Kısa sürede köklendi ve sürgün verdi. ![]() Aynı tarihte diktiğim lacunosa da sürgün ve yaprak verdi. ![]() Serpensden de küçük bir çelik almıştım, durumu iyi ancak sürgün vermedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili yeşillim. Bütçem iyi bir kamera almaya uygun olmayınca mevcudun olanaklarını sonuna kadar kullanmaya çalışıyorum ![]() Sen, kameranla çok çok daha başarılı çekimler yapacaksın, biliyorum. Nikon D5100 çok güzel bir DSLR. Kamerana kavuştun, bundan sonrası sadece sabır ve bol bol çekim, yüzlerce ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Fotoğraf yollayamıyorum. Carnosa ikinci kez iki öbek çiçeklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeğe hasret biri için, ikinci çiçeklerimiz muhteşem, aynı anda 10 salkım var . Ve yeni çiçek sapları ve büyüyen tomurcuklar... ![]() ![]() ![]() Karıncalar sürekli bal topluyor. Umarım bal yemeye gelirken yanlarında zararlı getirmezler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Ağaç Dostu
|
Bir tepsi dolusu mutluluk geldi bugün ![]() ![]() 1. Hoya Lobbii Black Flower 2. Hoya Verticillata 3. Hoya Fungii 4. Hoya Obscura ![]() 1. Hoya cv Chouke 2. Hoya Dennisii 3. Hoya Davidcummungii 4. Hoya Bilobata 5. Hoya Rotindiflora Sevgili yeşillim'e teşekkürlerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Ağaç Dostu
|
Forum o kadar geniş ki bazı konulara anca sıra geliyor ![]() ![]() ( Bir yerde sanki "bende fazla çeşit yok" yazdığınızı mı görmüştüm ne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 12-11-2010
|
Sayın maki01 ! Hepside sağlıklı görünüyorlar. Güle güle büyütün, çiçeklerini görün. Sayın yeşillim'in gönderi ustalığı hemen göze çarpıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Kargo paketi hazırlama konusundaki görüşlerinize katılmamak mümkün değil sevgili OİR1938. yeşillim bu konuda da çok başarılı, kutluyorum. Gelen çeliklerin bir kısmı toprak karışımına bir kısmı torpaksız ortamda yetiştirmek üzere diatomite dikildi. Nem ve ısı ihtiyacını sağlamak üzere sera ortamına alındı. Kayıpsız yetiştirebilmeyi diliyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Yeni çeşit mutluluğunu çok iyi biliyorum. çok güzel bir duygu Sayın Maki01. Hepsini iyi günlerde büyütün. Kayıp olmaması mutluluğunuzu pekiştirsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
çok güzel ilk defa gördüm hoyalarınızı maşallah çok beğendim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Ablacığım, Menekşelerden sonra hoya sayfanda varmış. Hiç farketmemişim. Bütün çeşitlere bayıldım. Senden feyz almam lazım benim. Ben 2 tane hoyayı adam edemedim valla. Bayıldım, bayıldım. Maşallah kırk bin kere. Valla bu gidişle hoyalara da sardıracağım sanırım sayenizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili heva ![]() Hoşgeldin Züleyha'cım, Ben de menekşelerde fazla sayıda türe dalınca uzun bir süre Hoyalarımı ihmal ettim. 4-5 aydır yoğun bakıma alınca biraz toparlandılar. Seni yeniden Afrika Menekşesi ve Hoya sayfalarında görmeyi isterim canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
U
Ablacigim hem menekşe, hem de hoya konusunda ne yalan söyleyeyim kanım kaynamaya başladı ama cesaret edemiyorum. Menekşe annemin gozdesiydi sırf o yüzden birkaç tane edineceğim. Hoya da şimdilik 2 tane var, gerisine Allah Kerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|