agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Mum çiçeği (Hoya) > Üyelerin Hoyaları
(https)

Beğeni Düzeni407Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-02-2012, 19:29   #1
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas Mesajı Göster
Sevgili Pembegül,
bende çok Sevdim Nakkaş sarmaşığınıBenim içinde mümkünmü acaba? bir dal köklendirebilirmisin?
Bende Sana benden istediğin başkaca birşey köklendireyim, karşılıklı Sevinelim, mümkünseMenkşe olabilir, Hoya, Atlas çiçeği, sukulentler olabilir, Aklından geçen herneyse, Severek takas yaparım.
sevgili missmenas nakkaş çiçeği çok arsız bi çiçektir tohumu balkonumda fayansın arasına girmiş inanın ordan yeşerdi tohumundan isterseniz bana özelden measj yazın geönderebilirim size

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-02-2012, 19:30   #2
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

pembegül hanım hoyalarınız mükemmeller ellerinize yüreğinize sağlık bol çiçeklerini görmekde nasip olur inşallah sizleri takipteyim mutlulukla sevgiyle kalın

Eski 25-02-2012, 19:49   #3
Ağaç Dostu

pembegül's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
pembegül hanım hoyalarınız mükemmeller ellerinize yüreğinize sağlık bol çiçeklerini görmekde nasip olur inşallah sizleri takipteyim mutlulukla sevgiyle kalın
Önce hoş geldiniz sevgili GÜLSEN güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, takip ettiğiniz içinde sağol arkadaşım..

pembegül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-02-2012, 09:17   #4
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pembegül Mesajı Göster
Önce hoş geldiniz sevgili GÜLSEN güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, takip ettiğiniz içinde sağol arkadaşım..
hoş buldum sevgili pembegülcüm sayfanızı yeni bulma şansım oldu çok sevindim benimde bir mum çiçeğim var yıllardır gözüm gibi baktığım hiç rastladınızmı bilmem ama benim mum çiçeğim açtığında bi kaç gün sonra çiçeklerinden damlacıklar akmaya başlıyo ben bunları su zanediyordum bir gün parmağımı değirince parmağıma geldi ve ağzıma aldığımda çok şaşırmıştım miss gibi doğal lezzetli bir bal oluşuyomuş meğer. zaten çoğunluk çiçek açtığını odaya girdiğimde aldığım kokudan anlıyordum nerden açmış diye bakınıyorum geceleri miss gibi kokuyolar. Bizdeki bu çiçek sevdası oldukça daha çookk güzel dostlar edineceğiz inşallah ANTEPTEN SEVGİLER

polemos beğendi.

Düzenleyen GÜLSEN_ : 26-02-2012 saat 09:19 Neden: eksik harf
Eski 02-03-2012, 17:02   #5
Ağaç Dostu

pembegül's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2008
Arkadaşlar benim hoyalar çiçek tomucukları oluşturmuş dün gece fark ettim buyrun sizde resimlerine bakın sevgili gülsen senin hoya ne renk acaba güle güle büyüt inşaALLAH bol çiçekler açsın canım benim..

Eklenen Resimler

pembegül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025