![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Bu konunun size faydalı olabileceğini düşünüyor musunuz? | |||
EVET faydalanacağımı düşünüyorum |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 66.67% |
HAYIR bunlardan çok var |
2 | 13.33% |
Geliştirilebilir bir başlık |
3 | 20.00% |
Oy Verenler: 15. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-01-2008
|
İlginize teşekkürler sayın lili_bdm. Ama bence şimdiki halinin de fotoğrafını yollayın ki sonraki hali ile kıyas yapabilelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2011
|
Merhaba Süleyman Bey, "üyelerin bonsai çalışmaları" bölümünde lili_bdm adı altında şu anki resmi var ![]() sn. memet bana bi kaç öneride bulundu toprağını değiştirmek gibi. gerekli malzemelerini temin edersem bugün aksam düşünüyorum. Çünkü, bugün sabah kontrol ederken gözlemlediğim ağacın köklerinin toprak üzerinde gördüm. Ayrıca, kökten biraz yukarıdaki bölümde de beyaz pamukçuk gördüm küçük küçük. ![]() çok istiyorum hayatta kalmasını ama bu durumda ne yapacağım bilmiyorum. iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-01-2011
|
Ellerinize sağlık,çok güzel bir bonsai olacak! benim çok fazla bir bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla uygulamaya çalışıyorum,sanırım benim söğüt bonsaim olacak dogadan alıp köklendirdim,yani henüz köklenme aşamasında,umarım yaşatabilirim.Bu arada perlit in ne olduğunu sorsam çok mu amatörce olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
acemiler için bonsai, adım adım bonsai, bonsaiye adım atanlar, şeflera bonsai |
|
|