![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Tam bonsaireef e göre buralarda olsaydı bayılırdı bunlara Ali Hocam... Tekrar ellerinize sağlık... Bırakın bu bonsaileri yetiştirmenin zorluğunu bu çalışmalarınızı bizlerle paylaşmanız bile bizler için büyük lutuf. İlgili Arkadaşların Dikkatine ; Şahsen Çok ilgimi çekmemekle birlikte ben otomatik sulama sistemi olmadan (benim yok) mini bonsai yetiştirmeyi çok tehlikeli buluyorum sıcaklığın 40 C dereceyi bulduğu sıcak yaz günlerinde ölmemesi için 1 saat den daha kısa süreler yeterli olacaktır. İlgili arkadaşlar bu uyarıyı dikkate alsınlar. Bonsailerimiz hep yeşil kalsın... Düzenleyen Mine Pakkaner : 22-12-2006 saat 22:54 Neden: vurgu ile dikkat çekmek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Abelia X grandiflora
Arkadaslar cicek acan bu agacimin resimlerini sizlerle paylasmak istedim. !8 yasinda bir agac, kurumus govdeler ile birlikte dikilmistir[Zumurd u anka tarzi] boyu 20cm kadardir, ciceklerinin hos bir kokusu vardir. agaclarimdan ornekler5 004.jpg Abelia x grandiflora agaclarimdan ornekler5 005.jpg Ciceklerinin yakindan gorunusu agaclarimdan ornekler5 006.jpg govdenin yakindan gorunusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|