![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-02-2007
|
ellerinize kollarınıza sağlık hocam yalancı cennet bahçesi oluşturmuşsunuz bizleri de dolaştırdınız çok teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sgorunus, Salvia, Mutlaka sizlerin de bircok guzel agaclari olacak. Daha yenisiniz. Benim agaclarim ve ya baska sitelerde gordugunuz agaclar kisa bir zaman icerisinde olusmadi yillarca verilmis emek var o agaclar uzerinde. Bonsaiye ilk basladigim gunler ben de sizler gibiydim. Imrenerek bakardim gordugum bonsailere ve o zamanlar benim de oyle bonsailerim olacagini dusunemezdim ama bir isi insan severek yapiyorsa, zaman icerisinde o isin nasil yapildigini iyice ogreniyor. Ben sizlerin de bonsaiyi ogrenip guzel agaclar yetistireceginize inaniyorum. Unutmayin bonsai bir yasam tarzidir ve bir omur boyu bu tarzda yasamak guzeldir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize selamlar, uzun zaman oldu agaclarimin resimlerini sizlerle paylsamadim. Bu gun sizlere palmiye agacimi tanitmak istiyorum. Kisa boylu palmiye(Phonix roebelenii) cok yavas buyuyen ve boyu 1.5metre kadar yukselen bir agac. Iki yil once bitki satilan bir yerden, ozel indirimle(28$=28ytl) satisa sunulmusken gorup aldim. Kok budamasi ve yaprak dallarini budayip bonsai saksisina aldim. 20 yasinda bir agac oldugunu dusunuyorum, gecen yil meyve verdi meyveler az da olsa daha uzerinde duruyor. Ben Kibrisin Portakal ve Hurma agaclari ile suslenmis Lefke kasabasinda dogup buydum ve zaman, zaman bu hurma bonsaim beni oralara goturuyor. palmiye.jpg Phonix roebelenii |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|