![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok fazla sulama yapmıyorum, sizinki gibi yaptım bende. Yumuşama çürümeden değil diriliğini kaybetti kaktüs, o şekilde bir yumuşama. Ama kökte vermiyor ölüp gidecek diye korkuyorum.
|
Alıntı:
Şimdiden Yeni keşifler yapmaya başlamış. hangi bilim adamı saksıda vida ve benzeri dikip büyütmeye çalıştı ki ben hiç duymadım. Fakat bu yaşta senin afacan neler tasarlıyor alem valla şimdi ki nesil.:confused::rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Merhaba küçük bahçemden birkaç kare.
İlk defa Cosmos yetiştiritorum,sağolsun sevgili SDurul abla göndermişti tohumunu. Eklenti 675315 Bu bitkimde ezan çiçeği , bu tohumuda SDurul abla göndermişti. Eklenti 675316 Ateş çiçeği. Eklenti 675317 Uyku çiçeği bunun çiçeğini seviyorum çok zarif. Eklenti 675318 Aslan ağzı çiçeği. |
3 Eklenti(ler)
Aşkın gözyaşı çiçeğim yavru vermeye başladı. Sağolsun Sevgili YeşimM abla göndermişti. Ağaçlar.netten İlk kargom.
Eklenti 675320 Ve bir yaprağını toprağa yatırdım.Oda yavru vermeye başlamış. Eklenti 675321 Kalanchoe Fedtschenkoi yanlış yazmadıysam yaprağını aynı saksıya yatırdım ve sonuç. |
Alıntı:
Doğuyu sadece kitaplarda okudum. Kahramanmaraş dan öteye gecmek nasip olmadı. Önümüzdeki günlerde buralarda gezebilirim. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
İyi akşamlar bahçemden birkaç kare
Bu bitkiyi Sevgili SDurul ablam tohum yollamıştı.Cosmos yazılıydı bütün tohumları ektim. Ama yaprak şekli farklıydı cosmosa benzemiyordu,bende burayada sordum.ozaman çok küçüktü. Turuncu cosmos Eklenti 676227 Sarı cosmos Eklenti 676228 Sabah sefalarım . Eklenti 676229 Eklenti 676230 Uyku çiçeğimi bahçeye çıkardığımdan beri çok daha güzelleşti. |
4 Eklenti(ler)
Küpelim açtı çok şükür.
Eklenti 676232 Sabah sefası tam bir saat ara ile . Saat 05.03 Eklenti 676233 Saat 06.03 Eklenti 676234 Ve kadifelerim. |
5 Eklenti(ler)
İyi akşamlar.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı.
|
4 Eklenti(ler)
İyi akşamlar.Birkaç manzara fotoğrafları ile başlıyayım.
|
4 Eklenti(ler)
Ezan çiçeğim ilk defa yetiştirdim.Ve çiçeğini görmekte nasip oldu.Akşam çekimi.
Eklenti 678834 Gündüz çekimi. Eklenti 678835 Ve Gündüz sefası. |
5 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra, tekrar buradayım.Bahçeden birkaç görüntü.
Karpuz ile başlıyalım. Eklenti 680500 Sonra reyhan. Eklenti 680501 Kayısı ağacına çıkan salatalıklar. Eklenti 680502 Manzaraya karşı kavunları. Eklenti 680503 Son olarak bir misafirimizde buradaymış. |
5 Eklenti(ler)
Öncelikle Diyarbakır karakaya barajı .
Eklenti 680505 Karakaya barajı uzaktan görünüşü. Eklenti 680856 Birkaç tanede manzara fotoğrafları atalım. |
Bu güzelliğe hayran kaldım
|
Alıntı:
|
[QUOTE=milaca2010;1540178]Sayfanız hayırlı olsun sevgili İlknur44, bol bol çiçeklerle mutlu paylaşımlar.[/QUOTE
Hoşgeldiniz salonuma teşekkür ederim. |
5 Eklenti(ler)
İyi akşamlar sevgili abilerim ablalarım.Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım.
|
5 Eklenti(ler)
Devam ;)
|
3 Eklenti(ler)
Hayırlı sabahlar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Leş kaktüslerimin uçları kuruyor ne yapmalıyım.
|
maşallah
|
Alıntı:
|
Çiçekleriniz çok güzel, manzaranıza bayıldımmmm.
Her fotoğrafınızda adeta dinlendim, huzur buldum. Bol çiçekli günler dilerim. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar
Baharın en güzel kokulu çiçekleri. |
Sayın İlknur 44 menekşelerinizin kokuları varmı önceden bizim ormanda kokarlardı ama bahçemde de var kokuları yok görünüm çok güzel muhteşem .
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Herkese mutlu sabahlar diliyorum.. hayırlı ve mutlu bir güne başlamanız dilekleriyle...
|
4 Eklenti(ler)
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Çünkü çok yakında gülü de gösterecektir.
|
4 Eklenti(ler)
Hayırlı akşamlar kusura bakmayın sağlık sorunları yüzünden pek giremedim siteye.Birde depremler yüzünden 😓 depremden kurtardıklarım. Evler oturamaz haldeler.
|
Alıntı:
|
Ay çok çok geçmiş olsun.sorunlarınız çözüme kavuşur inşallah biran önce
|
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
|
Geçmiş olsun. Umarım kimsenin başına gelmez.
|
Hayırlı geceler hepinize teşekkür ederim çok sağolun.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçemin mis kokulu çiçekleri.ve Sevgili Sudeme'nin gönderdiği yılbaşı çiçeği tekrar teşekkür ederim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025