![]() |
5 Eklenti(ler)
|
Sana da hayırlı kandiller tatlım.Dualarinizda bulunmak ümidiyle...
|
Maşallah çiçekler güzel manzara ayrı güzel çok sanşlısınız sevgili İlknur 44.
Son paylaştığınız resimde üçüncü sıradaki çiçeğin adı nedir .Çok zarifmiş .Bol çiçekli günler dilerim. |
Alıntı:
Pembe oxalis;sus yoncasi;uyku cicegi . sağlıcakla kalın ,Bol çiçekli günler. |
5 Eklenti(ler)
İyi akşamlar aslında manzara sayfası açsaydım daha mı iyi olurdu. 😅 Çünkü çiçekten çok köy manzarası paylaşıyorum.
Çok güzel bu güzellikleri sizinde görmenizi istiyorum. |
İyi akşamlar
Uzun zamandır merak ediyordum resimleri çektiğiniz yer sizin eviniz yoksa bahçeniz veya köyden bir görüntü mü Bir mahsuru yoksa orada görevli misiniz Her şey güzel ama biz zor yaşarız Güle güle oturun |
Alıntı:
|
Bahçemden bir arzunuz varsa lütfen yazınız iyi günler
|
Alıntı:
|
Manzarada bitkilerde harika.bol temiz havalı bol çiçekli bir ömür diliyorum size.
|
Alıntı:
|
Insan yasadigini hisseder burada,hersey yeşil bakarken kokusunu duyuyor gibi oluyorum.devam et paylasmaya manzaralari,icim açılıyor iknur.masallah ciceklerde ayrı güzel.😊
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
İyi akşamlar bugün uzaktan çok hoş bir ağaç gördüm sarı çiçekli. Yabani akasya galiba .
Uzaktan görünüşü. Eklenti 671075 Buda yakından. Eklenti 671076 Bu ağaçta 20 metre uzakta akasya ağacı busene ilk çiçeği.😊 |
Kolaylıklar dilerim. Önemli olan bir yerden başlamak. Siz başladınız nasıl olsa bilmediğiniz isimleri zamanla öğrenirsiniz. İçinizdeki çiçek sevgisi olduktan sonra. Gerisi elbette olur.
|
Alıntı:
Zaten durdurmayı da hiç istemem😊 Sevgili Sdurul ablamın bir mesajında gördüm. Terepistlerim yazmıştı. Aynısı benim içinde öyle 😊Sağlıcakla kalın. |
Teşekkür ederim. İşte çiçeklerimizle mutluyuz. Tozlu kahve köşelerine gitmektense mis gibi doğayı içimize çekmek daha güzel geliyor.
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba sizi iki tane güzelle ile tanıştırayım. Yeni katıldılar inşallah bakabilirim.
Bu cam güzelim. Eklenti 672047 Buda küpelim, küpeli tomurcukta hangi renk olduğu belli değil süpriz. |
1 Eklenti(ler)
GönüI ne kahve ister, ne kahvehane, gönüI sohbet ister, kahve bahane. Bir kahvenin 40 yıI hatrı vardır.
Eklenti 672207 Kim sütlü çedene kahvesi içmek ister. 😉 |
2 Eklenti(ler)
• Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.
En sevdiğim güllerden biri. Güler ablanın bahçesindeki gülleri görünce ben güllerime doğru dürüst bakım yapmadığımı gördüm.ilkbaharda derin budama yaptım. Maşallah çok güzel oldu çiçeğinide gösterdi. Eklenti 672219 Bu gülümde hediye geldi. Alt yaprakları beyaz üstü kırmızı bayrağı anımsatıyor bana. |
harika bir yerde yaşıyormuşsun.allah uzun ve mutlu ömürler vesin ilknur
|
Maşallah gullerine.Benim icinde o guzel yerlerin kokusunu icine cek.bir gun yolumuz dussunde kahveyi beraber icelim ablam.afiyet olsun:))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu gülde sana gelsin ablacım. |
3 Eklenti(ler)
İyi akşamlar sevgili Sûz-i Dilârâ abla sağolsun göndermişti. Bu minişleri.
Bu atlas galiba köklendi yaprağın ucunda hareket var.Eklenti 672324 Bu kaktüsün adını unuttum buda uzadı. Eklenti 672325 Crassula marnierina malesef durumu kötü. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Buradaki kaktüsüm. Çiçek açtı ama bu günlerde yağmur yağdığı için. Kapalı tam açılmadı😓
|
2 Eklenti(ler)
|
Toprak sert görünüyor ve fazla ıslak, mercimek boyutunda bol çakıl taşını topla;)
Ölçü şöyle olsun, pet bardağın yarısına kadar çakıl taşı, yarısına kadar torf, bir yemek kaşığı da bahçe toprağını ekle, bir kapta karıştır, sonra pet bardağa doldur, crassula çeliklerini hafifçe batır. Sulama, sadece cam sil şişesi gibi bir şey varsa günde bir kere fısfısla. Tutmazsa da üzülme, buradayız evvel Allah:D |
İlknur'cuğum sempervivum saksısını değiştirmesen iyi olur.Çünkü kol atıp yavrulamış.Belki yavrular saksısı değişince bozulur.Yavrular büyüyünce diğerlerini boğacaktır.Bence bir kaşık yardımıyla diğerlerini saksıdan çıkarabilirsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hepsi yavru çıkarmış.😊mor olanda. Sizin oralara yağmur ya da dolu yağdı mı . Burada iki gündür çok güzel yağıyor |
Siz başarırsınız. Kolaylıklar dileriz .Elimizden gelen olursa yardım ederiz mutlaka.
|
Alıntı:
|
Biz teşekkür ederiz. Sizler iyisiniz yoksa bizlerle bir araya gelme şansınız olmaz idi . Siz iyisiniz ki bizleri de iyi görüyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Evet Adana eskiden farklıydı şimdi nüfus sığmaz oldu buraya gerçi İstanbul'da aşırı kalabalık oldu artık.
|
1 Eklenti(ler)
İnsan bazen sessizlik ister. Ve içindeki gürültülerin buna ayak uydurmasını bekler. 😊🌳🌷🌹
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Buradaki sarı çiçekli ağaç bugün baktım ki böyle olmuş. Tohum oluşturmuş galiba.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025