![]() |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Merhabalar tohumdan yetişen sardunyam çiçeğini açtı .Anaç olandan bir ton koyu rengi tabi bu beni çok mutlu etti.:Dİkinci resimde ton farkı belli oluyor.
Eklenti 678409Eklenti 678410 Kohleria yı kapalı balkona çıkardım bu gün . Eklenti 678411 Menekşemin rengi çok hoş değil mi .Cam kenarında çiçeklendirip iç mekana alıyorum .Onun yerine bir başkasını koyuyorum .Güneş gören menekşe cabuk çiçek açıyor. Eklenti 678412 Hep iyi haber yok tabi küpe çiçeğim böceklenmiş :( bahçeye çıkardım ilaçlanacak .Çiçeği de güzeldir katmerli ;) |
5 Eklenti(ler)
Merhabalar çiçeklerimden birkaç güncel görüntü paylaşayım dedim .Kasımpatım açtı .
Eklenti 683925 Çiçek açmaya hazırlananlar . Eklenti 683926 Tohumdan yetişdirdiklerim yaprakları çok güzel çiçeği ayrı güzel |
1 Eklenti(ler)
Çok isteyip zor bulduğum çiçeğim onbiray çiçeği onu eklemeden olmazdı .
|
4 Eklenti(ler)
Merhabalar bir türlü açmayan kendini yaprak güzeli sanan siklamenimle selamlıyorum sizleri .Açmıyor
Eklenti 689026Eklenti 689027 Sedum palmeri açmaya başladı Eklenti 689028 Rengi güzelleşen kader çiçeğim |
Sn. Sardunya18, çiçeklerinizin maşallahı var. Hem çeşidiniz çok hem de hepsi çok bakımlı.
Son fotoğraftaki kader çiçeğinizin yaprak rengi büyüleyici. Benim balkonum güney cephe, cayır güneş olduğundan, her türde başarılı olmak pek mümkün değil. Sizde bu kadar çeşit ve hepsi muhteşem. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Nihayet mutlu son ya da başlangıç :p Tabi iç mekanda değil kapalı balkonda duruyor foto çekimi için geldi .
|
2 Eklenti(ler)
Hoyamın iki çiçeğinden biri bu sefer akşam ve gece kokusunu duyabildik .Çok narin ve güzel
Eklenti 692640 Neydi neydi ben bunu biliyorum diye diye. En sonunda hatırladım .Zambak bu geçen sene çiçek açmak üzereyken marketten almıştım çiçek açmadan solduydu .Bu sene açar inşallah deyip bekliyorum . |
5 Eklenti(ler)
Zambağım açtı rengi çok güzel ;)
Eklenti 696338 Ve menekşelerim olmazsa olmazımdır . Eklenti 696341 Eklenti 696339 Eklenti 696340 Echeveria saksı güzelim |
2 Eklenti(ler)
Merhabalar biraz ihmal etmişim burayı 😖Saksı değişimi bekleyen çiçeklerim var birazı balkondan içeri alınacak .Hep iş var ilgi istiyor onlarda .Şuraya iki güzellik bırakıp gideyim .
Bu çiçeğimin adını bilmiyorum ölmek üzereydi ben bakıyım dedim al senin olsun dedi arkadaş da .Oda yerini sevdi ,sevginin ,ilginin karşılığını verdi . |
3 Eklenti(ler)
Merhaba zor zamanlardan geçiyoruz çiçekler bir nebze güldürüyor yüzümüzü .Hoya carnosa.Eklenti 704494onbiray çiçeği ve sedum palmeri Eklenti 704495Olmazsa olmazım menekşe
|
Sardunya
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sardunyam ve kızkardeş hediyesi kalanşom
|
4 Eklenti(ler)
Ahh o sardunyalarım ,küpelim ,kohleriam ,sıklamenim limon ağacımı bile kaybettim .Bir gecelik don olayında :(
Çok üzüldüm ,yeni yeni dolduruyorum balkonumu .Bunları yeni aldım bardak menekşe ve orkide, bakımını pek bilmesemde şimdilik keyifleri yerinde |
2 Eklenti(ler)
Merhabalar çiçek sever arkadaşlarım
Fideden yetişen kalanşo rengini hatırlamıyorum sürpriz olacak. Bunun da adını bilmiyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025