![]() |
Hepsi de çok güzeller, güle güle büyütün. Sarı mini çiçekli hercainiz kokulu mu merak ettim. Ben de sarı-mor-beyaz üçlü rengi var ve muhteşem kokuyor. Bu sene neredeyse bütün saksılarda kendiliğinden çimlenmiş;)
|
4 Eklenti(ler)
Çiçek açan menekşem ,sedum palmerim ve sıklamenim :p En sonda tohumdan yetiştirdiğim minik siklamenlerim :D
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Şuraya çiçek açmış güzeller güzeli bir siklamen bırakayım :cool:
|
3 Eklenti(ler)
Bu menekşe o kadar yavruladıki .Artık saksıya sığmıyordu .Ayırdım ikisini kendim diktim geri kalanı isteyen arkadaşlara verdim .Ben menekşenin saksıda tek kök olmasını seviyorum .😊
Eklenti 668259 Eklenti 668260 Bu da tohumdan yetişdirdiğim sardunyam .Altı yedi tohum atmıştım bir tek bu çimlenmiş .Çok tatlı 😍 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyi akşamlar sevgili sardunya 18 , maşallah çiçekleriniz çok güzel sayfanızı baştan sona kadar gezdim. Bol çiçekli günler dilerim. Sağlıcakla kalın.😊
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Kalanşo ve sardunyalar çiçeklendi .Üsttekiler en minnakları ceylanımın bir parmak boyu yok
|
3 Eklenti(ler)
Kalanşo çiçeğine devam ve yapraktan yetişdirdiğim menekşem .
|
3 Eklenti(ler)
Merak edip ektiğim kinoa ve çia tohumları çimlendi.Kinoalar aynı sirken otuna benziyor.Kinoa diye sirken tohumu mu yiyorum acaba :confused:.Aynı aileden galiba 😂
Eklenti 670838 Minik bahçemden 😍 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Son hali : |
Alıntı:
|
Perlit karıştırdığım torf kullandım .Enzim verdim .Sulamayı toprak kurudukça yapıyorum ve mutlaka altlıklı saksı kullanın fazla su saksı da durmasın . Tül arkası güneş görüyor .Belki toprağı sıkı gelmiştir .Yanına bir destek koyun çünkü kökü biraz zayıf oluyor. Bol çiçekli günler .
|
4 Eklenti(ler)
Merhabalar bahar iyiden iyiye geldi bizim buralara (her sene böyle olmazda )😊
Minik bahçemde haseki küpem açtı.Geçen sene fidelemiştim kışın da çok soğuk olmayınca bir sorun yaşamadık.Yine küçük bahçemde geçen seneden gerbera ve dahliye yaprak çıkarmış .Hiç ummuyordum doğrusu 😅 .Süsenler tomurcukta hercailer coştu çoşacak :p Eklenti 672020 Eklenti 672021 Birini ben aldım biri hediye geldi .Yumrulu begonya galiba :confused: Eklenti 672022 Onbir ay çiçeğim 😍 Eklenti 672024 |
3 Eklenti(ler)
Kohleria yı o kadar derin budamışım ki anca kendine geldi .Sabah güneşi gören cam önünde tomurcuklanmış .
Eklenti 672026 Menekşem olmazsa olmaz tabi 😍 Eklenti 672027 Bol çiçekli cam kenarı :D |
5 Eklenti(ler)
Merhabalar
Karanlıkta bırakmakla cezalandırma işe yaradı .Fanustaki menekşem açtı . Eklenti 674302 Sezonun ilk küpesi açmış bulunmakta :p Eklenti 674303 Sempervivum (kader çiçeğim )çoşanlardan :rolleyes: Eklenti 674304 Sabah güneşini çok sevdi .Dalları etli rengi çok canlı oldu .Bu halini çok sevdim . |
5 Eklenti(ler)
Menekşelerim en güzeller :p
|
2 Eklenti(ler)
Menekşe:p
|
Sevgili sardunya,çiçekler coşmuş maşallah.Onbir ay çiçeği devamlı açıyor mu merak ettim.Bir de ölüp ,sonra tekrar canlanıyor mu?Yoksa hep böyle canlı mı?Teşekkürler.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Minik bahçemde biricik gülüm açtı nihayet :D
Eklenti 675236 Geçen seneden kalan karanfilim Eklenti 675237 Minyatür gülüm |
1 Eklenti(ler)
Sen yüzünü güneşe dön😍😍 :pBen çeviririm sen yamulma diye difenbahyam .Maşallah
|
5 Eklenti(ler)
Merhabalar ara ara fotoğraf çekip yoğunluktan paylaşamıyordum.Begonyalarım çok güzel büyüdüler.
Eklenti 678033Eklenti 678034 Küpe çiçeğim . Eklenti 678035 Ve kader çiçeğim (yöresel adı bu )sempervivum.Geçen sene açan farklı açmışdı .Bu çok değişik açtı çok hoşuma gitti |
Sardunya'cığım, o sempervivum ne güzel açmış öyle.Maşallah.Sempervivumlar çiçek açıyor muymuş bilmiyordum.Açıyorsa da sizinkinin çiçeği çok güzel.Çiçekler gene coşkulu maşallah.Begonyalar çok güzel olmuş.Sevgiler.
|
Sağolun sevgi hocam bende çok şaşırdım geçen sene açan yaprağı aynıydı ama çiçeği farklıydı .Bunu dağın farklı bir yerinden almıştım .Çocukluğumdan bunun kırmızı çiçeklisini hatırlıyorum onu bulamadım .Benden de sevgiler saygılar kolaylıklar dilerim
|
3 Eklenti(ler)
Merhabalar sonunda hoyam çiçeğini açtı.Ben koku alamadım .Sabah olduğu için mi bilmiyorum .Çok güzel ve zarif biricik çiçeğim (mübalağa yapmadım bir tane açtı.):p. Birde türü nedir acaba bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim ;)
|
Muhtemelen hoya cornasadır.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025