![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Buda dikenli olan kaktüslerimden "kaynana dili":rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Rengarenk saksılarım ile torflarım geldi yarın çiçek ekmeye devam edeceğim :D
|
1 Eklenti(ler)
Fotoğraftaki ince ayrıntı. Sağlıkçı saksılarla uğraşır, bitkici sağlık dizisi izler. :D Eski yabancı dizilerden ER..
Eklenti 587014 |
Alıntı:
Açelya rengarenk çiçekleriyle inanılmaz güzeldi. Şaşırtmayı sevmiyor. Köklendi mi diye bakarsan kaybedebilirsin:). Şaşırttığım için tohum alamamıştım. Çok az çiçekli kalanlardan bir kısmıda toprağa döküldü. Baharda yeniden çıkar mı diye umut ediyorum:). |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Galip, ben senin yerinde olsa idim, başlamıştım bu alana ekip-dikmeye. Hele havuzun çevresine hercai, çuha ne güzel olur...
Eklenti 587026 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmediğim bir çiçegim hızla büyümeye devam ediyor :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Çiçeğini görmedim daha malesef sayın:mücevher çalısı :) Artık açmasını dörtgözle bekleyeceğim :D Bilginiz için teşekkürler...
|
5 Eklenti(ler)
Bugün çiçekçiye gittim baktım bir sürü sukulent hangisini alsam karqr veremedim :o
|
3 Eklenti(ler)
Buda son çiçeğim "Binlerin annesi" :rolleyes:
|
Çok şanslısın,seç seç al,ne güzel.Koçtaş'a gittim bugün gene hiçbir şey yoktu.Migros'ta nasılsa begonya vardı,sevindim,hemen aldım.Sen karar verip aldın mı?Ben kızarmış sukulentleri alırdım.
|
Dediğiniz gibi bu konuda çok şanlıyım sayın:sevgihoca ama çok çeşit olunca almakta karar veremiyorum şuan daha almadım...
|
4 Eklenti(ler)
Nergislerimin keyfi yerinde bir karışı geçtiler. Sarı saksıların içinde sarı sarı açacaklar :rolleyes:
|
Hey maşallah çok güzel çiçekler yetiştiriyorsunuz sayfanızı yeni keşfettim ellerinize sağlık siz yakında evinizi botanik bahçesine dönüştürürsünüz ^_^
|
Alıntı:
|
Bunlar sanki irise benziyor galip abi :) eminmisin nergis mi ?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu gün izin günümdü bi' dünya çiçekçi gezdim çiçekler aldım fotoğrafları akşama yükleyeceğim :D
|
1 Eklenti(ler)
Yeni aldığım açelyalar;koyu pembe, açık pembe ve beyaz. Baharda çelik almak için aldım hepsini inşallah kurumazlarda yeni açelyalar çoğaltırım :D
|
1 Eklenti(ler)
Sayın:SDurul'da olan "Nertera granadensis"ten artık bendede var :D Bugün çiçekçide denk geldi forumda gördüğümü hatırladım hemen aldım :D
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda ismini bilmediğim çiçekler "yaprak güzeli"ne benziyorlar ama degiller galiba :D
|
Yeni çiçeklerinizi güle güle sağlıkla büyütün meslektaşım. Hepsi birbirinden güzel.Fittonialardan güzel bir arajman çok güzel olur.(yaprak güzellerinden :D)
|
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmediğim çiçeğin adını forumda buldum :D Adı "Fittonia" imiş :D Forumdakilerde aranjman yapmış dediğiniz gibi sayın:zehra evin :D bende hemen yapayım :D Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim sayın:zehra evin...
|
Açelyalar,fittonyalar harika Galip.Güle güle büyüt.Fittonya,su sever,suladığında saksının tamamı ıslanmalı.Sıcağı sever,gerçi sen de bakımını araştırmışsındır.Ben bazen nemi sevdiği için üstüne plastik şişe kapatıyorum.
|
Çiçekçiye bi' girdim heryer rengarenk çiçek dolu anca bunları alabildim daha alamadığım orkideler siklamenler ve ismini bilmediğim bir sürü çiçek vardı aklım onlarda kaldı :D Teşekkürler sayın:sevgihoca fittonyanın bakımına daha bakamamıştım, şişe fikri içinde çok teşekkür ederim :D
|
Galip çiçekleri aldığını görünce bu çocuk yeni maaş aldı herhalde dedim.Sonra düşündüm maaş günü değil.AKlında kalanları da başka bir zamanda alırsın.Ayıptır sorması,çiçekleri nekadara aldın?Bana 20 tl dedi,15'e aldım.Kazıklanmış olabilir miyim?Kazıklandıysam alıştıra alıştıra söyle tamam mı?
|
Kazıklanmadınız sayın:sevgihoca bende 15 tl'ye aldım açelyaları, fittonyalarıda 5'er tl'ye aldım diğer çiçekte 7,5 tl idi onu bedava verdiler ama :D
|
Yakında çiçekten eve giremiyceksin Sevgili Galip:D. Benim geçen sene ki hallerim gibisin:). İnan bana hiç azalmıyor. Bende işin sonu nereye varacak diye merakla bekliyorum:).Bu gidişle antreye koltuk koyup sadece o bölgede yaşıyacağız gibi geliyor:D. Güle güle büyüt yeni çiçeklerini.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Evimin girişindeki balkonun oradaki camın çiçeklerini değiştirdim. Artık evime gelenleri rengarenk açeyalarım ve büyüyüpte mor mor açacak olan üzüm sümbülleri karşılıyor :cool:
|
Cam önünün olması senin için iyi olmuş,hem de görsellik açısından çok hoş olmuş.
|
Alıntı:
|
Sayın Galip kardeşim bitkileriniz çok güzelde maaş bitkilerinize gidiyor gibi herhalde bekarsınız evlenene kadar rahatca harcayında evlenince sonra farkı anlıyacaksın bol çicekli günler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025