![]() |
5 Eklenti(ler)
Köklenen çiçekleri ekmeye devam :)
|
5 Eklenti(ler)
Aslanağzım, karanfilim, minik kaktüsüm vede arkasında duran aleoveram :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Sukulentlerim çoğalıyor yaşasınnnnn :rolleyes:
|
3 Eklenti(ler)
Sukulentleri çoğaltmaya devam...:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
İlk defa bir sukulentim çiçek açmak üzere :rolleyes:
|
Yazın her balkona bir saksı koyarsın artık. :)
|
Alıntı:
Parmağınızla yoklar 1-2 cm aşağıda kuruluk devam ediyorsa sularsınız. Alıntı:
Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Olsun bir şey olmaz önemli olan içeriği bizim ki muhabbet.
|
Alıntı:
|
Açelya
Alıntı:
|
Çiçekçilere Açelya gelmiş bu durumda.Ben de zamanını bekliyordum.Açelyanın resmini koymamışsın Galip.Ben de Açelya suyu sever diye biliyorum.Sen gene de o Sümer yazısını:p bırak,büyüklerin sözünü dinle.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyi bakalım,gene neler icad edeceksin,bekliyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
Sayın:sevgihoca'nın dediği enzimi yaptım :) Bitkileri beslemek için yapılıyormuş, içinde biraz ekmek, haslanmış yumurta kabuğu, 2-3 kaşık pekmez, elma kabuğu, portakal kabuğu, muz kabuğu, patates kabuğu ve de son olarak su var...
|
1 Eklenti(ler)
Sayın:sevgihoca Açelyam bu inşallah kurutmam :) Yanındada hızla büyümeye devam eden telgraf çiçeğim :D
|
Galip portakal kabuğunu nerden çıkardın,oluyor muymuş?Benim tarifimde yok.Bir bilene soralım bari.Enzimde portakal kabuğu olur mu arkadaşlar?
Ben bugün Açelyamı aldım Galip,sayfama koydum.Bol su seviyormuş,inşallah ben de kurutmam.İyi akşamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Enzimde narenciye kullanılabilir, niye böyle panik yaptınız ki? İyi de olur, güzel kokar ama ekmek değil de yoğurt suyu ya da maya kullanmanız daha anlamlı olur, malum canlı bakterilere ihtiyacımız var ya hani :) http://www.agaclar.net/forum/temel-k...lama/18541.htm |
İlk kez yaptığım için böyle bir tepki verdim galiba sayın: A NOMAD :D Peki bu yaptığım enzimin üstüne biraz yoğurt suyunu yarın eklesem bir sorun olurmu veya içindeki suyu boşaltıptamı yapayım yoksa herşeyi yenidenmi yapayım :D
|
Alıntı:
|
Kaş yapalım derken,göz çıkarmayalım dedim,Sevgili A-NOMAD.portakal kabuğu konuyorsa hiç sorun değil.Neyse rahatladım.İşimin arasında geldim mesajlara baktım,bir sorun olmasın diye.Galipçiğim nöbet tutmaktan değilmiş,iyi ki koymuşsun bak.Güle güle kullan tabii olunca.Bazı çiçeklerimde enzimin faydası gözle görülür şekilde,bazılarının umurunda değil.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Enzimi daha bir kez verdim Sevgili A-Nomad.Zamanla etkisini daha fazla gösterir belki.İşin uzmanları sizlersiniz,biz de böyle öğrenmeye çalışıyoruz.
Galipçiğim,A-NOMAD'ın dediği enzim sayfasına baktım,ceviz kabuğu,salatalık kabuğu,kabak vs. de koyabilirsiniz diyor.İstersen son sayfaya bakabilirsin.Tam senlik icadlar var.Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025