![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Buda dikenli olan kaktüslerimden "kaynana dili":rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Rengarenk saksılarım ile torflarım geldi yarın çiçek ekmeye devam edeceğim :D
|
1 Eklenti(ler)
Fotoğraftaki ince ayrıntı. Sağlıkçı saksılarla uğraşır, bitkici sağlık dizisi izler. :D Eski yabancı dizilerden ER..
Eklenti 587014 |
Alıntı:
Açelya rengarenk çiçekleriyle inanılmaz güzeldi. Şaşırtmayı sevmiyor. Köklendi mi diye bakarsan kaybedebilirsin:). Şaşırttığım için tohum alamamıştım. Çok az çiçekli kalanlardan bir kısmıda toprağa döküldü. Baharda yeniden çıkar mı diye umut ediyorum:). |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Galip, ben senin yerinde olsa idim, başlamıştım bu alana ekip-dikmeye. Hele havuzun çevresine hercai, çuha ne güzel olur...
Eklenti 587026 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmediğim bir çiçegim hızla büyümeye devam ediyor :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Çiçeğini görmedim daha malesef sayın:mücevher çalısı :) Artık açmasını dörtgözle bekleyeceğim :D Bilginiz için teşekkürler...
|
5 Eklenti(ler)
Bugün çiçekçiye gittim baktım bir sürü sukulent hangisini alsam karqr veremedim :o
|
3 Eklenti(ler)
Buda son çiçeğim "Binlerin annesi" :rolleyes:
|
Çok şanslısın,seç seç al,ne güzel.Koçtaş'a gittim bugün gene hiçbir şey yoktu.Migros'ta nasılsa begonya vardı,sevindim,hemen aldım.Sen karar verip aldın mı?Ben kızarmış sukulentleri alırdım.
|
Dediğiniz gibi bu konuda çok şanlıyım sayın:sevgihoca ama çok çeşit olunca almakta karar veremiyorum şuan daha almadım...
|
4 Eklenti(ler)
Nergislerimin keyfi yerinde bir karışı geçtiler. Sarı saksıların içinde sarı sarı açacaklar :rolleyes:
|
Hey maşallah çok güzel çiçekler yetiştiriyorsunuz sayfanızı yeni keşfettim ellerinize sağlık siz yakında evinizi botanik bahçesine dönüştürürsünüz ^_^
|
Alıntı:
|
Bunlar sanki irise benziyor galip abi :) eminmisin nergis mi ?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu gün izin günümdü bi' dünya çiçekçi gezdim çiçekler aldım fotoğrafları akşama yükleyeceğim :D
|
1 Eklenti(ler)
Yeni aldığım açelyalar;koyu pembe, açık pembe ve beyaz. Baharda çelik almak için aldım hepsini inşallah kurumazlarda yeni açelyalar çoğaltırım :D
|
1 Eklenti(ler)
Sayın:SDurul'da olan "Nertera granadensis"ten artık bendede var :D Bugün çiçekçide denk geldi forumda gördüğümü hatırladım hemen aldım :D
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda ismini bilmediğim çiçekler "yaprak güzeli"ne benziyorlar ama degiller galiba :D
|
Yeni çiçeklerinizi güle güle sağlıkla büyütün meslektaşım. Hepsi birbirinden güzel.Fittonialardan güzel bir arajman çok güzel olur.(yaprak güzellerinden :D)
|
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmediğim çiçeğin adını forumda buldum :D Adı "Fittonia" imiş :D Forumdakilerde aranjman yapmış dediğiniz gibi sayın:zehra evin :D bende hemen yapayım :D Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim sayın:zehra evin...
|
Açelyalar,fittonyalar harika Galip.Güle güle büyüt.Fittonya,su sever,suladığında saksının tamamı ıslanmalı.Sıcağı sever,gerçi sen de bakımını araştırmışsındır.Ben bazen nemi sevdiği için üstüne plastik şişe kapatıyorum.
|
Çiçekçiye bi' girdim heryer rengarenk çiçek dolu anca bunları alabildim daha alamadığım orkideler siklamenler ve ismini bilmediğim bir sürü çiçek vardı aklım onlarda kaldı :D Teşekkürler sayın:sevgihoca fittonyanın bakımına daha bakamamıştım, şişe fikri içinde çok teşekkür ederim :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025