![]() |
Bu arada, Yeni Yılınız kutlu olsun. Yeni yıl size mutluluk ve huzur getirsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Memleketim Gönendeydim salı günü birazda oradan yeşillikler paylaşayım :D
|
3 Eklenti(ler)
Kardan nasibini alan nergislerim inşallah güzel açarlar :D
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda kar altında duran açelyalarım çok harika oldular neredeyse yaprakları gözükmüyor çiçekten :D
|
2 Eklenti(ler)
Üzüm sümbüllerimde dışarda olan son çiçeklerimden. Yeşil soğan gibi duruyorlar dışarıda :D
|
2 Eklenti(ler)
Dışarıda kalan sukulentim tamamen kar altında kalmış durumda :(
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda içeride yeşil saksıda duran yeşil gül gibi olan sukulentlerim :D
|
Açelyanın soğuğa dayanıklı olmasına sevindim galip:). İyi yıllar, iyi nöbetler
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Yeşill telgraf çiçeğim çok hızlı bir şekilde yol alarak büyüyor :D
|
3 Eklenti(ler)
Kokulu zambağım kurumasına rağmen dibinden patlatıp filizlenmeye başlamış :D
|
2 Eklenti(ler)
Sümbüllerim tomurcuklarını göstermeye başladı :D İnşallah en güzel çekilde açarlar :D
|
4 Eklenti(ler)
Son ektiğim nergis ve irislerimin keyfi yerinde ikişer üçer filizlenmeye başladılar . Maşallahları var inşallah nazar değmez :D
|
3 Eklenti(ler)
Çiğdemlerim aldı başlarını gidiyorlar :D
|
4 Eklenti(ler)
Bu sukulentimde hayla çiçek açacak ama açmadı yaa :( Çok sabırsızım galiba :D
|
2 Eklenti(ler)
Sukulentlerim çoğalıyor, çelik alıp ektiklerimde yerlerinde aynı duruyor, bu sefer hiç birine köklenmiş mi diye bakmayacağım kesinlikle :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda köklenmeye çalışan sukulentlerimden durumlarına bakılırsa kökleniyorlar :D Bir yıl boyunca hiç yerlerini değiştirmemeye kararlıyım :D
|
3 Eklenti(ler)
Hibiskus tohumları toplamıştım. Sizce eksem tutarlarmı veya hangi ayda veya mevsimde ekmliyim :confused::confused:
|
Alıntı:
Benim yukarıda linkini verdiğim yerde çıkan fideler satılan hibiskus (nar çiçeği ) içinde çıkan tohumlardan. Çok daha fazla ekmeme rağmen ancak iki tane çıktı. Daha önce de aynı şekilde ekmiş ve çok daha büyük olmuştu. Ancak kış nedeni ile her ikisi de öldüler. İlkbaharda ekerseniz çok daha iyi olur. Sayın lonicera ektiği bitkinin şu anda tohumlarını almış durumda. http://www.agaclar.net/forum/tibbi-i...er/17334-3.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben size bir soru soracağım. 3. ve 4. fotoğraftaki sukucuğun adı nedir. Benim yapraktan ürettiklerime benzettim. Adını sizden alayım, google amca biraz dinlensin:) |
Sayın meslektaşım benim dün gece hercailerim,siklamenlerim,kalanşolarım ,açelyalarim donmuş seninkiler ne durumdalar?
|
Evde bir tek beyaz zambak eksik, göndereyim mi? Otları kesince hepsi meydana çıktı. :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
3-4. Fotoğraflardaki sukulent bu olabilirmi inşallah doğru araştırmışımdır sayın:mücevher çalısı :D http://www.agaclar.net/forum/sukulent/24507.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025