![]() |
Alıntı:
|
Mavinin birbiriyle dansı
1 Eklenti(ler)
Mavisim
|
1 Eklenti(ler)
Mavi yasemin
Eklenti 559167 |
1 Eklenti(ler)
Mor clematis
Eklenti 559168 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Agaclar.net takipçisi bir arkadasimiz gecen ay elinde bir suru hediye ile tanismaya geldi, neler yok ki! Buradan kendisine tekrar tesekkur ediyorum
Paskalya kaktusu cesitleri, rengarenk, suan gelismeye devam ediyorlar Eklenti 559189 Pembe atlas Eklenti 559190 Plecentrantus Australis (Parlak mustafa) Eklenti 559191 Ceropegia woodii (Kalp kalbe karsi) Eklenti 559192 |
Balkon çoşmuş sevgili Samur:). Hepsi mor, mavi renkler harika. Ne güzel açmışlar maşallah. Havalar en sonunda düzeldi. Çiçeklerin de yüzü gülmeye, açmaya başladılar nihayet.
En son fotoğraftaki beyaz saksıdan bende de var. Çok yaratıcı,bir fikir olmuş:). Sevgiler |
Aleydicim bahar yavas yavs geciyo bakalim sicaklar bastirinca nasil olacak suan cicekler keyifli, bak daha neler paylasacagim!
|
1 Eklenti(ler)
Creopsis 1 aydir acmaya devam ediyor
Eklenti 559193 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Gecen yil tohumdan gul hatmi suan bir tek bu sari renk actiEklenti 559217
|
1 Eklenti(ler)
Nakkas sarmasigi tohumdan kendi kendine cikti
Eklenti 559218 |
1 Eklenti(ler)
Asarina sarmasik bu sene tohumdan yetismeEklenti 559219
|
1 Eklenti(ler)
Ahtopot cicegi ve musa besigi Eklenti 559220
|
1 Eklenti(ler)
Abutilion tohumdan 2 renk cikti
Eklenti 559223 |
Balkondan genel manzaralar
4 Eklenti(ler)
Ciceklerin ve guzel kokularin keyfini cikartmak lazim
|
Bostanim bile var 😷
|
4 Eklenti(ler)
Domates, biber, kabak ve diğerleri
|
1 Eklenti(ler)
Tradescianta cesitleri
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili aleydicim menekse sehpam devrilince bir suru menekse yapragi ve yaninda bonus sardunya, hanimeli, crzayir meneksesi, kupeli celikleri gondermisti, menekse yapraklari tuttu ve koklendi, bardaklara dikildi, tesekkur ederim gonlu genis arkadasim sen de koli koli hediye alasin😷Eklenti 559251
|
Rengarenk bir balkon hangibirisini saysam ki beğeni tuşuna basmak yeterli olmadı, hepsi de çok güzel çiçeklenmişler sevgili samur, ellerinize sağlık. Sevgiler
|
Alıntı:
|
Sevgili samur, maşallah ne kadar güzel olmuş balkonun rengârenk, sardunyaların coşmuş, hatminin rengine de bayıldım sarı rengini hiç görmemiştim. Emeklerine, gönlüne sağlık...
|
Tesekkur ederim sevgili yenigine, paylasim yapamamistim kismet buguneymis, bu gul hatminin bu sene katmerli karisik renklisini tohumdan ektim, bu sene acar mi bilmiyorum ama resimleri cok guzeldi sevgiler..
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025