![]() |
Alıntı:
Az kaldı güneşli günler geliyor.. |
Evet gunesli gunler yakindir
|
Hem milletimiz ve ülkemiz hem de bitkilerimizin güneşli ve aydınlık yarınlara ihtiyacı var. Allah biran önce bizi karanlıklardan kurtarsın.
|
selamlar,sayın samur rica etsem bu çiçeğin adını yazar mısınız? teşekkür ederim.
|
Sn Kraton hangi çiçek anlamadım numarasını yazarsanız bakayım.
GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Merhaba sevgili Samur,
Aylin orkidem açıyor diye seviniyorken tomurcuklarını bir bir sararttı neden böyle oldu arkadaşım herşey yolunda giderken. :(http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...50a4a1c24a.jpg |
Ayyy ne güzel tomurcuklanmış, yer değişikliği veya sıcaklık değişikliği oldu mu?
|
Alıntı:
|
Muhtemelen sıcaklık arttığı için olmuş. En iyi 18~22 derece arası çiçekleniyor. İnşaallah diğerleri sararmaz ve orkidecik acar (adı aylin). Acarsa resim paylaşırsın değil mi?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Balkonda şenlik çoktan başladı.
Eklenti 607415 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Abutulion 2. Yılında tohumdan yetistirmiştim. Kapalı balkonda kış boyu aralıklı olarak açmaya devam etti. Baharla birlikte atağa geçti.
Eklenti 607429 Eklenti 607430 Eklenti 607431 Eklenti 607432 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bodrum papatyaları
Eklenti 607439 |
1 Eklenti(ler)
|
Çok güzelsiniz çoook ;) maşallahınız var... ellerinize sağlık sevgili samur.
|
Alıntı:
|
Sn.samur tek kelimeyle harika herşey...Maşallah demeyide unutmamak lazım :)
|
Sevgili akcabardak,tarla kuşu ve tanerege coook teşekkür ederim. Sizinkilerin yanin da benimkiler minicik kalır.
Bu arada kedi ve çiçek benim de favorim. Yakalayabildiklerimi özellikle paylaşıyorum. |
Sevgili samur maşallah maşallah, evet balkonda şenlik başlamış ve harika olmuş, sardunyalarına bayıldım. Emeklerine sağlık...
|
:)sevgili samur,ben senin balkonunu nasıl gözden kaçırmışım:( ne güzel açmış sardunyaların çılgın kızların ve diğerleri tabi ki pisicik de ayrı güzellik katmış balkonuna, baharı getirmişsin ben şimdi fark ettim. sevgiler:)
|
Sevgili arkadaslar her ne kadar forumda aktif olarak gorunsem de uzun suredir ugrayamadim, bu aralar isler yogun. Ciceklere bile vakit ayiramaz oldum. Kullandigim tapatalk forum uygulamasindan cikis yapmadigim icin forumda aktif gorunmusum. Aslinda vakit buluppaylasimlariniza bakamadim, yorum yapamadim. Biraz isler rahatlayana kadar buralarda olamayacagim sevgiyle kalin.
|
Sihhatiniz yerinde olsunda gerisi önemli degil.❤❤❤
|
çooook güzeller maşallah ben yeni başladım çiçeklerle haşır neşir olmaya hayallerimdeki balkon tıpkı sizin ki gibi rengarenk mis kokulu :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025