![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Samur, şöyle bakınca çiçekte mavi ve mor tonlarını sevdiğini anlıyorum. Hepside ayrı güzeller maşallah.
|
Hepsi birbirinden güzel maşallah... Rabbim ne güzel yaratmış.. Özellikle Thumbergia erecta
ya bayıldım. Ellerine emeklerine sağlık sevgili samur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çiçekler açtığında çok duygulanıyorum sevgili samur, o kadar güzeller ki, seyretmeye doyamıyorum. Yaratmak sadece Allaha mahsus, bu kadar güzelini hiç bir el yapamaz... Bizlerede böyle güzellikler için bol bol şükretmek düşüyor... Thumbergia erecta daha da çok çiçeklensin inşallah... |
Samur ablam maşallah ne kadar güzelmiş balkonun, çiçeklerin gerçekten şahane, rengarenk ;) bol çeşit, bol güzellik ve bol sevgi var :D Hepsine bayıldım, hepsine ayrı ayrı maşallah, senin de ellerine sağlık ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşallah gözlerimi alamadım balkonun genel görünümünden düzenine tertibine bayıldım gel de benim balkona bir bak karman çorman, kendimden utandım doğrusu balkonum dar uzun olduğu için bir türlü düzene sokamadım.
|
Bu dar balkonlar malesef boyle, balkon cokecek diye korkuyorum 4 tane 50lt buyuk saksi ve digerleri... İste biraraya getirip goz zevkini bozmamaya calisiyorum. Tesekkur ederim begenilerin icin arkadasim
|
Sn Samur, hibiscuslarınıza maşallah, tohumdanmı yetiştirdiniz.Bende katlı kırmızı var.Öbür renkleri tohumdan yetiştirmeye çalıştım ama başarılı olamadım.
|
Alıntı:
|
huuu sana geldim neredesin:dilli::dilli: ay! yoruldum onca bahçe balkon gezmekten
:):)sevgili samur, maşallah, balkon değil sanki bir cennet.neler yaptın sen böyle, harikalar yaratmışsın. çiçeklerinin güzelliğini anladım da o bostanı yapmak nereden aklına geldiyse iyi etmişsin kendi yetiştirdiğin ürünün tadı bir başka güzel oluyor. ellerin kolların dert görmesin. ablacım. bende senin balkonunu özlemişim küçük aksilikler yüzünden giremiyordum siteye bu arada sende ayağı yol almışsın. kolay gelsin sana sevgilerimle. |
Ablacim hosgeldin sefa geldin sensiz olmadi alistik sana yoklugun belli oldu hemen, dur sana bir yorgunlik kahvesi yapayim, biraz soluklan yasemin kokulari arasinda seninki kadar ypgun olmasa da idare eder balkon icin. Yalniz ablacim en guzeli bu yasemin cesitleri arasinda sende de olan ful yasemin. Bu sene akdeniz yaseminim cok acmadi, ama ful halen aciyor, pervane yasemin de artik gecmek uzere. Bu arada pasiflora halen acmadi. Iste boyle ablacim bostandakiler yeni ciceklenmeye basladi bakalim nasil olacak? 😃
|
Alıntı:
:):)sevgili samur, teşekkür ederim. kahvede pek güzelmiş, yorgunluğuma iyi geldi. ellerine sağlık canım. inşallah bir gün karşılıklı kahvelerimizi de içeriz mis kokulu çiçeklerimiz eşliğinde balkonda ne dersin. bende çok seviyorum ful yasemini şimdi benimki de açıyor kokusu harika arada bir hanım elinin kokusu karışıyor ortaya muhteşem farklı bir koku daha oluşuyor. sarmaşık türleri arasında yasemin favori çiçeğim. birde mavisini istiyorum koku yok ama görselliği yeter. pandorada öyle bir karış oldu. pasifloren dikildiği ilk yıl çiçek açıyor ama sizinki niye açmadı acaba? maşallah benim ki hala çiçek açmakta ve üzeri meyve dolu,henüz olgunlaşmış değil. ak deniz yaseminin kokusu biraz ağır geliyor. onun için dikmedim.yıldızı tercih ettim. bitmiyor ki bu yasemin türleri birisini almaya gör.bostanın çiçek açmış yakında meyvesini gösterir. sizde afiyetle yersiniz sevdiklerinle beraber. sevgiler:):).. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
sayın Samur sayfanızı gezerken dün çelikten koparıp geldiğim çiçeğin isminide öğrenmiş oldum milii 'miş yoksa foruma soracaktım, :p yani maaşallah o kadar çeşit var :)
Eklenti 561761 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Fitilli sulamaya gecirdigim menekselerimin bir kismi ciceklendi bir kismi da tomurcukta, sevgili maki ve s durul ablam sayesinde. Bu yontemi cok sevdim ben. Bir kez daha tesekkur ediyorum kendilerine😉
Eklenti 599923 Eklenti 599924 Eklenti 599925 Eklenti 599926 Eklenti 599927 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Kis boyu japon gullerinden paylastiklarim ev icinde acmaya devam etti
Eklenti 599934 Eklenti 599935 Eklenti 599936 |
Samur'cum, önce maşallah diyeyim, benim menekşeler, nazar desem nazar değil, besin kullanımını abartmış olmalıyım ki bazı kayıplar yaşıyorum.:(Bazılarını yeniden köklendirmeye çalışıyorum, bakalım ne kadarında başarılı olacağım.:rolleyes:
Japon güllerin, güzel menekşelerin bugünün karamsarlığını aldı götürdü. Burada öyle bir hava vardı ki, bulutlu kapkara bir gündü. Güneşli bir güne uyanmak dileğiyle... Sevgiler.... |
Bu gün yeni farkettim
1 Eklenti(ler)
Tebrikler başarılar
|
Alıntı:
Bende her rengini edinmek istiyorum tabiiki mumkun olursa |
1 Eklenti(ler)
Sabah pencereden baktığımda dağlarda kar vardı, kapalı balkondaki begonvil kara inat uyandı ve dallarımız yeni yaparaklala doluyor
Eklenti 601028 |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025