![]() |
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bugunlerde herkese kargodan hediyeler geliyor, bana da gecen hafta geldi. Buradan tesekkur ediyorum gonlu genis Gunebakan kardesimize😀Eklenti 540855
|
Toprakla bulustular insallah gelisimlerini de goruruz
|
Sevgili samur, gönlünüze sağlık maşallah balkonunuz ne kadar güzel renklenmiş...
|
Güle güle büyüt sevgili Samur:)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Kokulari da goruntuleri kadar muhtesem...
|
Sevgili Samur rengarenk görüntüler içim açıldı :). .Bizde bu hafta kar yağacakmış .Sizde ki görüntülerle avunuyorum .Sevgili günebakandan gelen çiçeklerini güle güle büyüt .sevgiler
|
Nasıl yani yine kar mi var, cogu cicegimi kapali balkona cikardim😞, bu kis kapali balkonda bile ciceklerim dondu da.
Balkon suan keyifli, kucuk ve sıkışık ama misler gibi kokuyor hem sumbul hem menekse, bir de yaseminim acsa. Bu arada bu sene nikotin cicegi tohumdan yetistirmistim enfes kokusu var tavsiye ederim. |
Alıntı:
:o sevgili samur, nikotin çiçeğin şu anda açtı mı? hani nerede? görmek istiyoruz;) |
Masallah bahar gelmış...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:)sevgili samur, bir nikotinden olsa olsa sigara kokusu olur dermişim:D: gardenya yasemin karışımı koku hiç aklıma gelmedi.bak ben yasemine de gardenya kokusunu da çok severim. tohum ekimini yapabilirsin.erteleme daha sonra birde sıcaklar bastırınca da nem kaybı olur.çimlenmesi zorlaşır. daha ağustosa çok var şimdiden kendini strese sokma.bir çaresi bulunur.sevgiler:):). |
Alıntı:
|
Sevgili Samur ve Münevver48 tütün çiçeği hoş bir kokusu var ayrıca her sene sizin ekmenize gerek yok kendisi tohumlarının döküldüğü yerden tekrar çıkıyor:)
|
Sevgili aleydi galiba bu saplantili bir hastalik. Gittikce de ilerliyor. Halimiz nice olacak merak ediyorum,ben de biraz once clematris ve mavi kelebek cicegi siparisi verdim. Nikotin ciceginin kokusu yasemin gardenya benzeri cok guzel bir koku, ben de ilk gecen yil ekmistim.Suan saksisi bos, cicek kurudugunda dipten kesmistim. Tohumdan tekrar yetisecek, bahcende dene, muhtemelen bahcede daha guzel olur, oturma yerine yakin yere ek, miss gibi kokar, keske benim de bahcem olsa😞
|
150 tohum😍😍😍Aleydi ciceklerini merakla bekleyecegim.
|
Allah gönlüne göre versin sevgili Samur inşallah en güzeli olur . Bizde arkadaşlarla toplanıp gezmeye geliriz bahçeni :) .Clematris bulamazsam bende siteden alacağım . Görerek almak arzum ,kısmetse tabi ,değilse siteden :).
Tohumların çoğu ( haseki küpesi ) gibi , bu yıl çiçeklenmiyormuş . Minicikler nasıl büyüyecek bunlar bilmiyorum :) . Hayal ediyorum büyüdüklerini ama çok ta uzak gözüküyor :) Sevgiler .. |
Clematrislerin sitede suan cicekli olanlari var ben onlardan sectim, tekrar ugra istersen. Bu arada her zaman beklerim Amasya'ya. Cok guzel olur. Benim hasekiler henuz cikmadi. Suan kapali balkondalar, kendi hallerine biraktim onlari. Aslinda daha yapilacak cok is var ama ben de motivasyon kaybi oldu yaz tatili yuzunden. Gerci Munevver ablam ne guzel destek oldu ama bi gayret baslamam lazim. Bu arada "Hayaller gerceklestirmek icindir" dimi😀
|
Alıntı:
:)sevgili samur kısa zamanda bahçene kavuşman dileğimle.samurcum uzaktan ancak bu kadarı elimden geliyor.biz çiçek severler birbirimize yakın olsak ne güzel yardımlaşırdık.hayallerin hiç bitmesin;) sevgiler. |
Sagol ablacim o sicakligi taa buradan hissediyorum, ne guzel olurdu yakin olsaydik. Ama gonullerimiz bir. 😏
|
sevgili samur,mavi kelebek çiçeğin için geçmiş olsun:( inşallah senin elinden ve yüreğindeki sevgiden güç alarak kısa zamanda iyileşmesi dileğimle sevgiler:).
|
Alıntı:
|
sevgili samurcum, mum çiçeğin için üzüldüm.sakındığın göze çöp kaçarmış.seninki ona dönmüş.mum çiçeği o kadar nazlı değil üzülmene gerek yok zarar göreceğini sanmıyorum.mevsim zaten saksı değiştirme için uygun. bir kaç kırılan dal olmuştur. onları da dikmişsin. inşallah çiçeklerini bu yıl görmen dileğimle.sevgiler.
|
bunlar ne güzellikler maşallah çok güzel açmışlar sırı ne bunun
|
ben daha önceki resimler için yazmıştım
|
Alıntı:
|
Maşallah demezsem alınırlar.
Elinize yüreğinize sağlık. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025