![]() |
Bende de sarıkız var ama daha açtığını hiç görmedim. Çiçeği de pek güzelmiş. Sarıkız adını hakediyor. :)
|
Su ısıtıcısının da içinde çiçek var sanırım.:eek:Gözlük kılıfları,su ısıtıcıları dur bakalım daha neler göreceğiz.:p
|
Sn.sevgihoca,
Bir bitki delisi olarak, baktığım her objeyi saksı olarak görüyorum. Resimlerde belki göremiyorsunuz ama, mesela fasulyeler hoparlörde dikili, cam güzeli çaydanlıkta, yer fıstığı su ısıtıcısında, bir kaç kaktüsümde kare buat(elektrik tesisatında kabloların bağlantı yapıldığı kutu)da dikili :D . Bunlar ofiste olanlar. Biz ailecek deliyiz sanırım, geçen gün, eskiyen ve kırılan mutfak eşyalarını neden çöpe atmıyorsun dedim hanıma. Oda aynen şöyle dedi. " yaa bunlarda çok güzel bitki yetiştirilir, o yüzden atamıyorum, vakti gelince kullanacağım" :D Yani şu ekonomik kriz döneminde birde saksıya para mı verelim :D dimi ama. |
1 Eklenti(ler)
Atlasım her taraftan yavru veriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Begonyamın muhteşem çiçekleri. Sn Sevgihoca sizin için çoğalttım bir çelik istediğiniz zaman gönderebilirim.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar binlerin anası değil onbinlerin anası galiba :)
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan yetiştirdiğim menekşem nazlı nazlı büyüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Yer fıstığım. İnşallah fıstık verir.
|
1 Eklenti(ler)
Güzel sukulentim benim.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Loveforlife'ın hediyesi micky mouse um kulaklarını gösterdi :)
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüs kardeşliği
|
1 Eklenti(ler)
Leş kaktüsüm
|
1 Eklenti(ler)
Pembiş sardunyam. Sanırım sardunyalar artık bana küs değiller.
|
1 Eklenti(ler)
Balkona gelen kumruların kırdığı yapraklardan kendiliğinden büyüyen graptopeteliumlar.
|
2 Eklenti(ler)
Yılbaşıda şımaranlar arasında :)
|
Sevgili Evdeçiçek,buatmıymış onlar,baktım,hoşuma gitti, ne olalar ki dedim.Damadımda da vardır o zaman,sorayım bakayım.
Çiçeklerinize bayıldım,hepsi çok güzel.Begonyadan bana dikmişsin,çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum.Mesajdan yazarım.Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Dünkü yağmurda limon kokulu fesleğenim ve sardunyayı camın önüne koydum. Onlarda bir güzel ıslandılar :D
|
Sayın Evdeçiçek balkonunuzda gezerken ne kadar keyif aldığımı anlatamam. Maşallah sukulentlerde Muhteşem bir başarınız bulunmakta. Elinizin değdiği çiçek tutuyor. Ben maalesef sukulent konusunda çok başarısızım. Ayrıca çocukluğumdan buyana tekrar rastlayamadığım sarıkızı balkonunuzda görmek çok nostaljik bir etki bıraktı. Sosyete çamınız ve hobbite bayıldım resmen. Bol çiçekli günler dilerim.
|
Sn.Esemeral,
Beğenileriniz için teşekkür ederim. Sukulentler beni de hep korkutuyordu, becerebilir miyim diye. Ama onları saksıya koyup, sularını dozunda verince onlarda hemen hayata tutunuyorlar. Çok ilgi istemeyen bitkiler. |
1 Eklenti(ler)
Leş kaktüsüm habire yavru üretiminde çiçek yok :(
|
1 Eklenti(ler)
Schefflera bu yıl atağa geçti.
|
1 Eklenti(ler)
Salonun nazlı kızı :)
|
1 Eklenti(ler)
Barış çiçeğim hiç yorulmadan sürekli yaprak çıkarıyor. Ne bir yavru, ne bir çiçek ne de uyku dönemi gibi değişiklik yapmıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Büyükdük de büyüdük :D çapı 20-25 cm var
|
1 Eklenti(ler)
Senecio çiçeklenmeye niyetlendi.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da başka saksıdaki senecio ama bu sadece boyuna gidiyor.
|
1 Eklenti(ler)
....
|
4 Eklenti(ler)
Merhaba,
Hep plastik ve standart saksı modelinden kurtulmak için :D Porselen çaydanlıkları satın alıp bitki diktim. Cezve ve vazoyu hurdacıdan rica edip aldım. |
1 Eklenti(ler)
Tohum paylaşımında gelen reyhan tohumlarını perlitte çimlendirdim.
|
1 Eklenti(ler)
Bahar geldi sanırım çiçek açmaya hevesliyiz.
|
1 Eklenti(ler)
Banada bahar geldi :D
|
2 Eklenti(ler)
Sempervium
|
3 Eklenti(ler)
Tokattan gelen şeker pancarları
Eklenti 654830 Yaprakları vakumlandı, buzluğa atıldı. Sonra kavrulup yenilecek :D Eklenti 654832 Sapları bir iki dakika haşlanıp turşu yapıldı. Afiyetle yiyoruz. :D Eklenti 654831 |
1 Eklenti(ler)
Bir masum mormenekşe ....
Bir kaç yıl önce marketten çöpe atılmak üzere iken bir yaprak almıştım. İlk gördüğüm saksının dibine koydum yaprağı. Diktiğim saksıda unuttum onu. Çok ilgi göstermediğim halde bu kadar güzel açtı. Acaba ilgilenseydim neler olurdu merak ediyorum:D |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Buna bayılıyorum...
|
Masallah hepsi birbirinden güzeller
|
1 Eklenti(ler)
Balkonum sessiz kalmıştı. Biraz renk gelsin.
|
1 Eklenti(ler)
Azman güzellik :)
|
1 Eklenti(ler)
Colyos ve bakırın uyumu :o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025