![]() |
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmediğim bu sedumu, Gaziosmanpaşa otoban çıkışında yol kenarından almıştım :D minik bir saksı mini boncuğum oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan köklendirme konusunda başarılı olmaya başladım galiba :D
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili loveforlife'in hediyesi :D Çok güzel gelişim gösterdi.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili milla'dan gelen ruj çiçeğim 4 çiçek açtı. Diğerleri sırasıyla açıp düştüler şuan sadece bir tane kaldı üstünde. Çiçekleri bitince umarım hızlıca büyür. Çünkü bunu gören bir çok iş arkadaşım çelik talebinde bulundu. Yoksa karşılayamayacağım.
|
Merhaba
66 daki saksı çok hoşuma gitti. Sıva üstü kare buat değil mi o? Süper fikir. :-) Sevgiler. |
Evet sn.Engin Koç 15x15 kare buat. Mesleki objeleri değerlendirmek lazım :D illede içinde kablo bağlantısı olması gerekmez dimi birazda yeşillik olsun :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Rujun çiçekleri geçip, yenisi gelmediğinden emin olunca dilediğin gibi böl, az nemli perlit ya da torfa çelikle. Üstünü örtmeye bile gerek yok. Kısa zamanda kökleniyorlar. Seninki de güzel gelişmiş bu arada :) |
Alıntı:
18 lik borudan tohum tüpü yapmıştım ama bu hiç aklıma gelmedi. Gerçekten çok beğendim. Sevgiler. |
2 Eklenti(ler)
Sn.Laleci den gelen graptopetaliumların yaklaşık bir aylık süredeki gelişmeleri.
|
1 Eklenti(ler)
İlk defa açelyam oldu. Balkonda duruyor ve kocamam bir çiçek açtı. üstünde bir çok tomurcuk var. Hepsi bir anda açınca sanırım görsel bir şölen olacak.
|
1 Eklenti(ler)
Sarıkız (rapunzelin :D ) son hali.
|
1 Eklenti(ler)
Sn. sakdag'ın paylaşmış olduğu sukulentlerin koli içine düşen yapraklarını atmaya kıyamadım. Bir umut belki yeni sukulentler elde ederim diye :D
|
1 Eklenti(ler)
Bebiş;
Bugün Bauhaustan aldığım yeni güzellik :D Maşallah demeyi unutmayın. |
1 Eklenti(ler)
Yeni gelen misafirimiz (Sn.Sakdağ'dan)
|
1 Eklenti(ler)
loveforlife'a selamlar :D
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Aile fotoğrafı :D
|
1 Eklenti(ler)
93. mesajdaki yapraklardan yaşam belirtileri, çoğaltayım ki bende diğer arkadaşlar gibi bir şeyler paylaşabileyim dimi. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Prenses çamı (latince adını bilmiyorum). Üzerindeki minik çiçeklerinin çok hoş bir kokusu var.
|
Alıntı:
|
Sayın Evdeçiçek,aynı çiçekten bende de var.Ama açtığını hiç görmedim,sanırım ben bakımını bilemiyorum.Çiçeğim kapalı balkonumda camın önünde bol güneş alıyor.Diğer çiçeklerim kadar sık sulamıyorum.Sizin bakımınız hakkında bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler.
|
Sn.Sevgihoca;
Bu bitki bana geleli yaklaşık 1,5 ay falan oldu. Bende aydınlık ortamda bulunduruyorum. köklendirdikten sonra bir kez enzim verdim. Toprağı kurudukça da su veriyorum o kadar. Birde şunu belirteyim çiçekleri o kadar küçük ki, ancak çok dikkat ederseniz görürsünüz. Ama gerçekten çok güzel kokuyorlar. Saygılarımla ... |
1 Eklenti(ler)
Sn. sevgihoca
Bu resmi çiçeklerini göresiniz diye sizin için çektim. |
Senecio rowleyanus ne durumda merak ediyorum, fotoğraf ekleme şansınız var mı? ;)
|
1 Eklenti(ler)
Veee!.. sahnelerde senecio güzeli Ayşe'nin akrabası balkon güzeli :D
|
1 Eklenti(ler)
İş yerinde atmaya kıyamadığımız çaydanlık :D içine şeker begonya ve cam güzeli diktim.
|
1 Eklenti(ler)
Epeydir bizi çiçeksiz bırakan anthurium yeni bebişi ile hayatımızı renklerdirmeye geliyor.
|
Alıntı:
Dallanmalar da başlamış, yakında tomurcuklar gelecek belli ki... :rolleyes: Bu arada çaydanlık harika olmuş! |
Çiçeğinizin yakın çekimi için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi ben farketmemiş olabilirim.Bazen kuruyormuş gibi sararmalar oluyordu.Hiç dikkatli bakmamıştım.Şu sıralar bakmaya başladım.Jakin ve sizin sayenizde öğrenmiş oldum.Çaydanlık tasarımınız da harika.
|
2 Eklenti(ler)
Yaprak güzelinin renklerini seyre doyamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak güzelini paylaşıpta, cam güzelini paylaşmaz isek hatrı kalır.
|
Son gelen çiçekleriniz harika görünüyor.
|
1 Eklenti(ler)
107. mesajdaki güzelin bugünkü hali
|
1 Eklenti(ler)
Analı kızlı. Dökülen yapraklar yeni bitki adayı olmuşlar.
|
2 Eklenti(ler)
Sonbahar geldi diye :D sarıkız en güzel renklerine bürünmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Güzellik
|
2 Eklenti(ler)
Kürklü güzelimiz, bahar gelince büyüme başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Kışı, buz gibi soğuk havalarda bile dışarda geçiren açelya, havalar ısınınca açtıkça açıyor :D
|
1 Eklenti(ler)
Yılbaşının ofisteki misafirliği bitti eve götürüyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025