![]() |
1 Eklenti(ler)
Kışı dışarda buz gibi havada geçiren Graptopetalum, havalar ısınınca kendine gelmeye başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Efe püskülü çiçek mi açacak acaba ?
|
1 Eklenti(ler)
Sedef çiçeği geçen yıl çimlenmişti. Kışı dışarda geçirdi. Havalar ısınınca daha da canlandı. Umarım bu yıl çiçeğini görürüm.
|
1 Eklenti(ler)
Açelyanın çiçekleri solmak üzere :(
|
1 Eklenti(ler)
Şebboyum açmaya başladı. Koku mükemmel.
|
1 Eklenti(ler)
Efe püskülüm bu sabah bu haldeydi bakalım ne zaman açacak.
|
1 Eklenti(ler)
Sedef Çiçeği tomurcuklarını gösterdi.
|
2 Eklenti(ler)
Efe püskülü açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Sedef çiçeğinin rengi çok güzel ama kokusu yok:(
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçeğim:) bahar gelince büyük atak yaptı her yerden yaprak çıkarıyor :)
Sevgili A_NOMAD'ı selamlıyoruz :) |
1 Eklenti(ler)
Ben bu sedef çiçeğinin rengine bayıldım. Balkona da o kadar yakıştıki :D
|
1 Eklenti(ler)
Barış Çiçeğim
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili A_NOMAD'a hediye edilecek barış çiçeği yavrusu :D
|
2 Eklenti(ler)
Yapraktan ürettiğim sukulentim. Adını bilmiyorum. 10 ayda bu hale geldi.
|
1 Eklenti(ler)
Hobbit'im
|
1 Eklenti(ler)
Halley kutusuna biber ekmiştim. Ektiğim gün sevgili Milla biber tohumun varmı diye sormuştu. Bende ertesi gün toprak içinden bulabildiklerimi söküp ona göndermiştim. Geriye bunlar kalmış.
|
1 Eklenti(ler)
Eskişehir toplantısında sanırım Sn.Mudanın getirdiği limon kokulu fesleğenlerim hayata gözlerini açtılar. Ancak hala limon kokusu alamadım.
|
1 Eklenti(ler)
Namıdeger sosyete çamı, baharla birlikte her uçtan yeni sürgünler vermeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Eve giderken tesadüfen yol kenarında bulduğum fıstık çamı tohumlarım çimlendi.
|
1 Eklenti(ler)
Sarıkızım çiçekleniyor.
|
1 Eklenti(ler)
Minik yapraklı çilli begonya, sanırım 3 yaşında boyuna büyüdü. Bu yıl lütfetti ve çiçek açmaya karar verdi.
|
1 Eklenti(ler)
İki tür binlerin anası aynı saksıda.
|
4 Eklenti(ler)
Sukulent ve kaktüslerimden bir kaçı.
|
Söğüt begonyanın boyunu da görseydik.:(Çiçeğe haksızlık etmişsiniz.İsteriz diye mi korktunuz?:p
|
1 Eklenti(ler)
Sedef çiçeğinin tohum keseleri oluştu. Çiçeği başka kesesi başka bir görsel şölen.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Minik çillinin boyu bu işte. İstediğiniz an adresinizi göndermeniz yeterli. Saygılarımla ... |
Teşekkür ederim,Evdeçiçek.Maşallah çok güzel büyümüş.Ev çiçek doldu taşıyor,fazlaları komşuma vermeye başladım.Sadece yakın çekim vermişsin,hah şöyle bir de uzak çekim,şimdi iyi oldu.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sevgili Milla mağdur olacak bir şey yok ki. :D Ha sizin bahçede ha bizim saksıda büyümüşler önemli olan büyümeleri. :o Bende kalanlar bize yeterde artar bile.
Saygılarımla ... |
1 Eklenti(ler)
Cam güzelinin tohum kesesi ilk kez gördüm.
|
Allahım,gene korkmuşsunuz fotoğraf çekmeye.Tamam tohum kesesini gördüm,çok iyi oldu.Benimkinde daha yok.Gerisi nerde bu çiçeğin.Ben belki çiçeğin tamamını görmek istiyorum,belki yanındakileri de görmek istiyorum.:p
Ayrıca benim su damlası gibi ışıltılı şeylerden sizin camgüzelinizde yok. İnceleme yapacağım,resim yok.:mad: |
Alıntı:
Bir daha resim yüklerken, hem boydan hemde detay resmini beraber koyacağım. Siz bu sefer notumu kırmayın :D Dün gece geç saatlere kadar kızımla ders çalışınca ve cevaplayacağın mesaj bir öğretmenden gelince, öğrenci psikolojisine giriyor insan. Saygılarımla ... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sarıkızım çiçeklendi. Çok güzel bir görüntüsü var.
|
1 Eklenti(ler)
İş yerinin deposunda suda köklendirdiğim mor telgraf ve fil kulağını dikmek için saksıya ihtiyacım vardı. Ayrıca kullanılmayan gözlük kılıfları değerlendirmek lazımdı. bu iki ihtiyacı bir araya getirince böyle bir görüntü çıktı ortaya :D Sizce nasıl olmuş.
|
Gözlük kılıfına çok güldüm,Evdeçiçek.Eminim bu fikir kimsenin aklına gelmemiştir,kutluyorum.Yerlerine yakışmışlar.
Sevgili Durul,bana sarıkız göndermişti,şimdilik minik.Benimki de açar inşallah.Sarıkızın fotoğraflarını beğendim.Hatta içim bile açıldı.Dışarda değil mi? |
Sn. Sevgihoca,
Sarıkız sürekli dışarıda duruyor, kışın bile içeri almadım. Kışın kurudu ama bahar gelince yeniden yeşerdi ve çiçeklendi. Suyu çok sevdiğini biliyorsunuzdur sanırım. |
1 Eklenti(ler)
Cam güzeli ve arka fonda fasulye
|
1 Eklenti(ler)
tohumdan yetiştirdiğim çaylarım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025