![]() |
1 Eklenti(ler)
fotografı eklemeyi unutmuşum.
|
:( Çok güzelmiş sevgili hira, inşallah yine aynısından bulabilirsin.
|
Ama hakikaten güzelmiş bu çok yazık olmuş ne diyelim... :(
Pazara bir şey olmasın :D |
YeniGine ablacım, aynısını bulurum ama bu eşimdendi :( ayrıca en eski iki çiçegimden biriydi.. kırmızısını ve bunu esim almıştı :(
Laleci, pazar yerinde meraklanma :) |
:( Çok haklısın ama ne yapalım hata bizde dondurduk çoğu güzelleri. O halde inşallah yine eşin aynısından bulur da alır diyeyim.
|
Bu da bizlere ders oldu; tekrar soğuklar gelecek denildi ya, ben hemen donmuş sardunyalarımın bile bir kısmını binanın toplantı salonuna taşıdım ve hâlâ oradalar. :o
|
Hiracik omru biten gidiyor istesende durduramiyorsun bugun taburcu edecegim bir teyzecik hastanede vefat etti, hersey yolundayken birden tersyuz oldu ve nefes bitmiş ki geri donduremedik teyzecigi, hayat iste birileri gelirken birileri gidiyor, olsun yeni sadunya fideleri sana gelmek icin can atacak baharda hic merak etme
|
Samur ablacım nasıl dayanıyorsunuz bu hastalarınızın vefatlarına, ben olsam dayanamam hele ki hasta yakınlarına haber vermek hiç benim işim olmazdı vallahi takdir etmek gerek sizleri :o :(
|
Lalecik bazi hastalarimdan cok etkileniyorum nadiren ben de aglarim,gozlerim dolar. Isimiz geregi insan alisiyor galiba,bazi olumler guzel oluyor yani rahat ve huzurlu,bazisi da cok izdirap cekiyor,yani nasil yasarsak oyle öluyoruz ve de oyle dirilecegiz galiba,boyle bir hadis varmiydi sen bilirsin belki de,suan hatirlayamadim.
|
Zor vallahi Allah kolaylık versin size...
Ayrıca evet öyle bir hadis var “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz” Hz. Muhammed(s.a.v) |
Alıntı:
yok.. Baharda acısını çıkaracagım evet :) Duygusallık diyince orda bi durun, aglayan birini görünce burnum sızlar.. Ya gercekten cok duygusalım, ya da keçilerim her daim kaçık ta, o nedenle herşey gözyaşlarımı tetikler (Bunu annem der :)) |
Valla anladığım kadarı ile duygusallığını pek bilemiyorum fakat, fazlaca dobra, fazlaca dürüst, fazlaca saygılı olduğunu biliyorum, seninle birlikte olmak çok güzel; fazlaca da güven veriyorsun bana göre.
|
Çok mutlu oldum YeniGine ablacım.. Güzel düşünüyorsun, o yüzden öyle gördün bence.
Eminönü'ne tekrar ne zaman gidecegiz? bu kadar kayıp verdik, alışveriş yapmalıyız :) |
:) Canımsın ben gördüğümü söyledim.
Evet çok kayıp verdik, alışveriş yapmalıyız, yapmak gerek, almak gerek. İnşallah bakalım mart ortalarını bir bulalım, nasip kısmet diyelim. |
Ya ben ne olacağım, beni de bekleyin Eminönü'ne :D hem çok güzel pazarlık yaparım istediğimiz fiyata vermezlerse bile zorla hediye isteriz. :D :D
Sevgili Hira ağlamaya yer arıyorum dediğinde ilk işim profiline bakmak oldu acaba yengeç burcumusun diye, ben de çok sulu gözümde biraz. :( Sevgili Samur doktorlarımızın işi çok zor, ancak bu mesleği yapan anlar biliyorsunuz ben de veterinerim ama bu yüzden dolayı mesleğimi yarıda bırakıp, laborant olarak devam etmeye karar verdim. Bu mesleğe gönül vermiş biri olarak siz, sonsuz saygıyı ve sevgiyi hak ediyorsunuz. |
Başak burcuyum lusoari :) Ama olay anlattığım gibi.
Ne pazarlığı ya, Eminönü esnafı öyle birşey bilmiyor.. Pahalıyış der demez adam arkasını dönüp gidiyor yafu :o defol git dercesine :) |
Bensiz Eminönü'ne mi gidiyorsunuz? :D
Çok kişi olalım da esnafa baskı yaparız :D hem toplu alımda indirim yapması lazım yok öyle arkaya dönüp gitmek :p :D |
Ne zamandır planlıyoruz ama bi kısmet olmadı Laleci :) Toplu gidebiliriz tabii.. Kim isterse gelebilir :) Benim başım çatlıyor, çıktım. by.
|
Ben Hira'ya katılıyorum Eminönü esnafı pazarlık diye birşey bilmiyor hatta soğanlılarda sahtekarlık bile yapıyorlar ben nerdeyse ordan bitki almamaya yeminliyim.
|
Benimkisi biraz zorla indirim oluyor arkadaşlar, başta diyorum indirim yapın lütfen kem küm yapan olursa direk diyorum ki benim babam da mısır çarşısı esnafı, ya indirim yapın ya da istediğim bitkiden çelik verin diyorum. Benim yaptığımda biraz duygu sömürüsü oluyor ama napim, çiçeksiz böceksiz yapamıyorum. :D
|
Mügenin rizomlu bir bitki oldugunu bilmedigim dönemde ne olduğu belirsiz kücük soğancıkları müge diye yutturmuşlardı bana :) Bi daha ki gidişimde 'tu sana' demiştim.. catlardım demezsem.
|
Sayın hira giderseniz bende katılmak isterim :) kötü esnafları iyi tanırım
|
Alıntı:
|
teşekkürler :D
|
Dün oradaydım..Bu sıralar Eminününde çok birşey yok..Bol,bol soganlar..Havalar ısınsın.ortalık şenlensin biraz...
|
Sevgili hira siklamenin hala tomurcuğu yok mu? Sabah kendi siklamenimi sularken aklıma senin güzel geldi merak ettim:rolleyes:.
|
Evet öyle yapıcaz Sonkez ablacım, havalar biraz ısınsın, Eminönü az renklensin.
Uyap, benim güzel ayılıp bayılıyor anlamadım derdini :) İçeri alıyorum olmuyor, balkona atıyorum olmuyor.. Kara görünmedi bi türlü.. Umudu kesiyorum artıkın :D |
İçeriyi kesinlikle sevmiyor at onu balkona, hatta yağmurun altına at yağmur suyunu çok seviyor. Olmadı sen de benim gibi yapraklarından sarma yapmakla tehdit et :D .
|
Sarmayı bırak, yumurtalı ot kavurması yaparım dedim gene olmadı annem :) İçeriden kastım; ısıtılmayan buz gibi bir oda. Yaprakların bir kısmı baygın baygın duruyor, yumuş yumuş. Sendeki ne alemde?
|
Ben ilk defa bir çiçeği ikinci yılına yaşattım ve açacak ( orkide ve yelken çiçeğini saymazsak. Onları açtıramamıştım zaten) :D. Evde kamerası sağlam bir alet bulabilirsem fotoğraf çekip yüklerim :D
|
Yine bensiz bir plan daha :((
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hepsi bir yana ne muhteşem bir çiçek sergisi ve düzeni, ne güzel tanıtım hepsinin isimleri mutlaka yazılmış ve üstünde. Ayrıca çiçekler kadar sizin de içtenliğiniz ve samimiyetiniz, doğallığınız çok güzeldi. Bu çiçeklerin aşığı ruhunuza sağlık.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet ciceklern isimlerini mutlaka yazmaya çalışyorum forum kuralları gereği.. düzen konusuna gelirsek, ancak bu yaz balkonlu eve taşındıgım zaman hep bir araya toparlayabildim ciceklerimi. Daha evvel bir kısım bahçede, pencere kenarlarında dagınık duruyorduk. Güzel yorumunuz ve ziyaretinizle mutlu oldum :) |
Ben bugün emin önündeydim :D bi gezinmeye gittim ,hava çok şahaneydi.
çiçek pazarını detaylıca gezdim inceledim :) genellikle soğan ağırlıklı herkesin dediği gibi ,fiyatlar pahalı ama durup sıkı bi pazarlık yapınca fiyatlar bayağı düşüyor .Bazı esnaflar varki onlar hiç indirmiyor fiyatı ,ama bunlar azınlıkta tabi;genelde hepsinin bugün iyi günündeydi sanırım :D :D Amaryllis jumbo soğanlar gelmiş 20 tl ,laleler 50krş,nergisler falnda 75krş 1 tl yaz soğanlarıda gelmeye başlamış :)) zambaklar 3tl canna 3tl (bu benim soğanlılara ilgimden, daha çok soğanlı bitkileri inceledim :D ) kaktüslerede baktım çok çeşit vardı çiçek açanlar aleolar falan fiyat aralığıda 4tl-10tl arası uygunlarıda var güzellerdi bence :D Sizlerlede gitmek dileğiyle .. |
1 Eklenti(ler)
New :)
|
A101'den aldığın kalanşo değil mi? :D Ayrıntıyı da gördüm beyaz, suda sümbülün açmış :D
Kataloğun 1 hafta öncesinden çıktığını bildiğim halde dün sen A101'e çiçek gelmiş aldım deyince ben de Ya nasip deyip bana yakın olan iki A101'e gittim ama elim boş döndüm bizim burlara gelmemiş daha bir de pazar günü bakacağım artık :D Karanfil almayı düşünüyorum, kalanşo da almak istedim ama öğrencilik işte ikisinden biri, zaten çiçek için para isteyince vermiyorlar evin her yerini çiçekle doldurdun diye. :D :p |
sayın Hira,
Rengi çok güzelmiş bu güzelin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025