![]() |
Alıntı:
Hercai ve çuhaların rengine bayıldım. Bende mi kendimi ödüllendirsem :rolleyes:. |
Alıntı:
|
Gerçekten çok güzelmiş renkleri Hira ablam, maşallah ;)
Uyap ablam ödüllendirir de ben durur muyum? :D Bugün bizim sokakta çarşamba pazarı var, çiçekçi dayı geldiyse muhtemelen bu kış çiçeklerini satıyordur, tabi geldiyse, bir gidip bakayım ben :D İnşallah gelmiştir |
Yeni çiçeklerin hayırlı olsun Hira. Çuhalar güzel severim ama yazın sıcağına dayanamayı ölüyorlar.
|
Alıntı:
|
Sardunyalar için mi 1 lira dediniz? :eek:
|
Alıntı:
|
Bak ya, hiç haberim yok meğersem bizim çiçekçi dayı kazıklıyormuş beni :mad: :D Neyse sağ ol Hira ablam öğrendiğim iyi oldu ;) Öğrenciyim sonuçta :D
|
Uzak sayılmazsın Bayrampaşa'ya Nisan- mayıs aylarında bi uğra Laleci :)
|
Aynen kesin uğramam lazım Hira ablacım, benim sardunyaların da çoğu mefta oldu çünkü, sağ ol :o
|
Ben de geleyim gün yaparız ;).
|
Yaparız tabii Uyap ablacım :D :D
|
Çok şanslısın bizim buradaki pazarda 5 liraydı. Keşke burada da 1 liralıklar olsa her renginden alırdım.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim arkadaşım ama ben sana zaten çok zahmet verdim üstelik gönderdiklerinin bir çoğu tutmadı.. :( :( Çok mahçubum.
|
Çoook teşekkür ediyorum sevgili hira, sağolasıın... :)
|
Bende bu pazar nerde diye soracaktım sevgili Hira neyseki yerini öğrendim nisan,mayıs gibi kesin uğramak lazım:)
|
Şu bayrampaşa 'b'azarı nerdeymiş bakıyım ? Bayrampaşada okuyup pazar yerini bilmemek kötü oluyor . :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kısmetse muhakkak geleceğim pazara teşekkürler sevgili Hira:) bahar toplantısı hangi toplantı bilememdim:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben ciddiye çoktan aldım siz bir ayarlama yapın bakalım kısmet:)
|
Alıntı:
|
Ooo adresler de verildi. Aslında sevgili Hira'ya kış bitmeden ekmeği, kestaneyi kapıp gitmek lazım . Soba sevenler derneği kurucam ben bu gidişle .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben de olsaysım şoyle kıvrılırdım kedi gibi sobanın yanına |
Alıntı:
|
Bu kadar yürekten çağırma beni
Bir gece ansızın gelebilirim Beni bekliyorsan, uyumamışsan Sevinçten kapında düşebilirim.(Umit yasar oguzcan) Son kismini degistirdim, latife ettim bu siirle. Kongre ve toplantilar nedeni ile zaman zaman geliyorum Istanbul'a. Neden olmasin tanisiriz insallah. Aslinda nisandaki toplantiya katilmak isterim ama ayni tarihte Antalya'da yillik kongrem var |
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar Hira ablacım, dediğin pazar bu pazar mı acaba? :D
|
1 Eklenti(ler)
Pardonn.. bu mesajı görmemişim Laleci :) Pazarın eski yeri ora.. şimdi tam olarak okun oralarda.
|
Çok sağ ol Hira ablacım, ;) Şimdi gitsek pek bir şey bulamayız herhalde değil mi? :p :D
|
Alıntı:
|
Ben de sabırsızım Hira ablacım o yüzden soruyorum ya :o Aman ablacım ağlama beni de ağlatacaksın şimdi :(
|
Sen ağlama, dayanamam,
Bütün sardunyalarımız senin olsun Sana kıyamam.. Sayın hira, geçmiş olsun. Bak laleciyi de ağlatacaksın. Fakat sardunya yetiştirmek, çoğaltmak nispeten kolaydır zannımca. Daha iyilerini, daha güzellerini, daha renklilerini yetiştireceğinize eminim. Hadi bakalım kolay gelsin. (Sayfanızda ayçiçeğine rastladım. Ne hamarattır bir bilsen.) |
Cumhur abi sanki adımı duydum gibi geldi:)
|
Alıntı:
Ayçiçek **** günebakan. Nasılsın? Sana rastlamak ne güzel. Hep aklımdasın ve özledim sofralarını inan. |
Üzülmiyim diyorum ama nasıl olacak bilmem Cumhur abi.. Baksana şuna.. hemde eşim almıştı bunu bana :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025