![]() |
Euphorbia millii
3 Eklenti(ler)
;) ;) ;)
|
Tek kelime ile harikalar. :D
Başarılarınızın devamını dilerim, ellerinize sağlık. İnşallah hepsi kocaman olur size güzel güzel çiçekler açarlar. |
Alıntı:
|
Sevgili sumeyra47 millileriniz çok şekerler güle güle büyütün, bol çiçekler açsınlar dilerim.
|
Sevgili Sümeyra maşallah miliilerin renkleri ile birlikte çok güzel olmuşlar. Benim milli hâlâ komşumun doğuya bakan balkonunda dışarıda duruyor. Artık kapalı balkona alma zamanı geldi sanırım, havalar iyice soğumaya başladı zira.
|
Cok guzeller masaallah
|
Mililere bakın helee nasıl da güzeller... Maşallah
Ellerinize sağlık |
Akçabardak, YeniGine, Draylin ve Nothing çok teşekkür ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti. Milliiler benim göz bebeğim, zarif çiçeklerini gördükçe mutluğum kat ve kat artıyor. ;) ;)
|
Gerçekten harikalar Sümayra'cım.
Maşallah. |
Alıntı:
|
Sevgili sumeyra47 millileriniz çok güzel iyi günlerde büyütün..
|
Sağ olun sevgili sonkez daha güzelleri sizin olsun.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim sevgili samur sizin miliinin şahane rengi varmış.
|
Yılbaşı çiçeği (Schlumbergera)
5 Eklenti(ler)
;););)
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alocasia amazonika (Renkli hibrit filkulağı)
3 Eklenti(ler)
Yeni aldığımda üzerinde çok yaprakları vardı. Kombinin derecelerini yükseltince sıcaklığa dayanamayıp yapraklarını kurutmaya başladı.. Saksıyı değiştirdim şuan durumu iyi kurumasını durdurdum. Nemi ve esintiyi çok seviyormuş. Arada sırada fısfıslayarak nemlendiriyorum. Mutfak camının önünde sık sık pencereyi açıp havalandırıyorum. Şimdilik üç yaprak büyümesini dört gözle bekliyorum. ;
Eklenti 533909 Eklenti 533910 Eklenti 533913 |
Kalanchoe
1 Eklenti(ler)
Euphorbia milii ile beraber turuncu kalanchoe.. Diğer kalanchoelar dona maruz kaldı.
|
Telgraf çiçeği
4 Eklenti(ler)
Bunlarda benim mutfak güzellerim.. Buzdolabın üstünde abla kardeş yan yana dallarını sarkıtıp büyüyorlar.
|
Şubat çiçeği
2 Eklenti(ler)
Tomurcuklarını görünce çok sevindim.. Üç sene önce üst katın balkonundan düşmüştü bir kaç minik dal. Büyüdü de açmak istiyormuş. ;) :p
Eklenti 533920 Açıkçası bu çiçeğin adı konusunda biraz kafam karıştı. Paskalya kaktüsü diye de duymuştum. Yılbaşı kaktüsü olmadığı kesin. Bizim buralarda şubat çiçeği deniliyor. Eklenti 533919 |
selam
[QUOTE=sumeyra47;1349587]Tomurcuklarını görünce çok sevindim.. Üç sene önce üst katın balkonundan düşmüştü bir kaç minik dal. Büyüdü de açmak istiyormuş. ;)
Açıkçası bu çiçeğin adı konusunda biraz kafam karıştı. Paskalya kaktüsü diye de duymuştum. Yılbaşı kaktüsü olmadığı kesin. Bizim buralarda şubat çiçeği deniliyor. bende de var pembe küçük çiçekler açıyor, ama ben balkonda tutuyorum, hep merak ediyorum, acaba evde mi daha iyi olur diye. Tavsiyen nedir? |
Alıntı:
Ben şubat çiçeğini yaz kış pencere önünde iç tarafta tutuyorum. Yazın başından beri aynı yerde hiç açmaz sanıyordum. Arkadaşımın ki bu soğuk havada dışarıda iken açmıştı. Her iki durumda da açıyor. Sadece üç tomurcuk var üstünde belki soğuk yerde olsaydı daha çok tomurcuk olurdu. |
süper
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sevgili nothing beğenmeniz beni çok mutlu etti.
|
Yeni aldığım kalanchoe..
3 Eklenti(ler)
Bugün bunları aldım çok mutluyum üstelik sudan ucuz... :p ;) :p
|
Yeni aldığım açelyalar..
3 Eklenti(ler)
Beyaz ile pembe yan yana çok güzel değil mi? Aklım alacalı pembe açelyada kaldı. Üstelik fiyatları çok uygundu. Bugün çok moralsizdim bana resmen ilaç gibi geldiler. ;) ;)
|
Hadi yine iyisin , çiçeklendin yine, orkideleri kaçırmayacaktın ama sumeyracık,seni kışkırtayaım biraz,:))
bu arada aynılarından ben de almıştım Ankaraya gidince çok güzeller sağlıkla büyüt inşaallah. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025