![]() |
Sevgili sonkez, Rabbim hayrlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin torununuzu. Ellerinize sağlık patikler (Özellikle 1.) ve battaniye çok güzel olmuş. Güle güle kullansın inşallah bebiş.
|
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım YeniGine,Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah...
|
1 Eklenti(ler)
Küçücük boyuna bakmadan açıpta beni sevindiren millim...
|
Sn. sonkez tüm sayfaları dolaşıp bitkilerinizi inceledim. Menekseleriniz çok güzel. Japon kupelileri ve özellikle hoyalarınız ilgimi çekmeye yetti.
Ellerinize sağlık bitkilerinizi çok güzel bakıyorsunuz. Hoyaların son durumları nedir? Yanlış görmediysem üç farklı çeşit hoyanız var. |
Teşekkür ederim sayın gokselcetin,hoyaları çok seviyorum.Hoyalarla annem sayesinde tanıştım.Çok güzel vede bol çicekli hoya cornosamız vardı.Hatta evlenirken benninle birlikte hoyada gelmişti.Ama bu kadar çeşidini bu site sayesinde öğrendim.Hiç bu kadar çeşidi olacağını düşünmemiştim.Sadece cornasayı biliyordum vede adınıda mum çiceği olarak...Sizler sayesinde hergün yeni birşeyler öğrenmek çok güzel...
Benim şu anda bildiğim 5 çeşit hoyam var.İkisinin adını bilmiyorum.. Hoya kerrii Hoya verticillata Hoya nummularoides Hoya obscura Hoya carnosa |
5 Eklenti(ler)
Hoyalarım..
|
4 Eklenti(ler)
.....Devam....
|
2 Eklenti(ler)
Bunların hangi hoya olduğunu malasef bilmiyorum...
1. Hoya carnosa. 2. Hoya australis. |
Ben de hoylarla bu site sayesinde tanıştım hem de sadece bir yıl önce. ☺ Şimdi onları düşünmeden vakit geciremiyorum. Daha önceden özellikle dış mekan süs bitkileri ile ilgileniyordum.
Hoyalarınız çok sağlıklı. Maşallah diyeyim nazar değmesin. Çeşitleriniz de çok güzel türler. Umarım kısa vadede hızla gelişir ve çiçeklenirler. |
Torununuz için çok sevindim allah analı babalı büyütüsün:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dua çiceğim yerini sevdi...:p
|
1 Eklenti(ler)
Yatışını seveyim senin..
|
Oooh keyfe bakın siz, çok tatlı oyun oynuyor sanırım, bayılıyorum ben bu miniklerin oyunlarına.
|
Bende çok severim kedileri... Nedense çok komik ve şirin geliyorlar bana:)
Sonkez ablacım, ismi ne bu şekerliğin:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sundavilla güzelliklerini sergilemeye devam ediyor..
|
3 Eklenti(ler)
Feshanede memleketimin...Balıkesir....günleri vardı ama son güne kalınca pek birşey kalmamıştı..Seneye kısmet ...
Balıkesir günlerinden birkaç kare... |
1 Eklenti(ler)
Hoyalarıma dört çeşit daha eklendi...Bakalım tutturabilecekmiyim..Gelişmeleri beraberce göreceğiz...
Hoya pubicalyx Red Hoya camphorifolia Hoya diversifolia Hoya carnosa |
4 Eklenti(ler)
Çillim çok çabuk büyüyerek beni çok sevindirdi...:p
|
1 Eklenti(ler)
Ruj çiceğim..
|
1 Eklenti(ler)
Sayın aydındeniz beyin gönderdiği kurdela çiçeği...
tekrar teşekkür ederim. İyi gelişme gösterdi...:p |
4 Eklenti(ler)
Menekşelerim yavaş,yaveş canlanıyorlar...:p
|
Alıntı:
Ben de kolleksiyonuma yenilerini ekliyorum bu ara. Çoğunu çelik olarak istediğim için umarım köklendirebilirim diyorum. Sıcaklıklar epey düştü Bu nedenle artık köklendirme süreci daha riskli hale geldi. Bakalım başarılı olabilecek miyim. |
3 Eklenti(ler)
Yeni güzellerimle biraz kendime gelmeye çalışıyorum..
|
1 Eklenti(ler)
Tek başına kalırsın bazen
Öyle hoyrat, öyle garip, öyle ortada Oturduğun sandalyenin bile köşesine ilişirsin Sanki ; Sırtını dayasan, ihanet edeceksin Bu garip yalnızlığa... |
2 Eklenti(ler)
Farkında olmadan büyümüşte kocaman olmuş....Büyüyeceğim dedikten sonra benim çiceğim gibi.bakmasanızda,görmesenizde büyür,kocaman oluverir...
Küçücük saksıda iki çicek... Aşkın gözyaşları... |
1 Eklenti(ler)
Büyümekle kalmamış bir sürü kardeşte yapmış kendine...
İsteyen olursa verebilim.. |
2 Eklenti(ler)
Yeni yerlerine alındılar...
|
5 Eklenti(ler)
Benim yılbaşılar çiceklenmeye başladılar..
|
2 Eklenti(ler)
......
|
Maşallah, ne kadar erken. Benimkilerde hala tık yok :mad:
|
Belkide açık balkonda olduğu içindir...
|
2 Eklenti(ler)
Sadece bir tanesinin crassula türü olduğunu biliyorum..Sevgili sakdağ göndermişti..
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüsüm eski hali..
|
Sevgili Sonkez, sarı çiçekli yılbaşı çiçeği ne alemde?
|
1 Eklenti(ler)
Şimdiki hali...İsmini bilen varnı..
|
4 Eklenti(ler)
Havalar soğudu...Limonumu camın önüne aldım..İnşallah bozulmaz..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025