![]() |
Demek ki kendimiz çalışmadan da oluyormuş Aysel ablacım :D :D
|
olur mu laleci ilkini yaşatmak için çok çalıştım, çok emek verdim. O yüzden ikincisi beleşe geldi (dermişim)
|
1 Eklenti(ler)
Yeni pazar güzelimiz :D O bana baktı.. Ben ona.. Almazsam aklım kalırdı.. İyiki de almışım
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim paşa bıyığı ağacımın son hali :D
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak güzelimin çiçeği
|
Ben küçükken hep evimizde vardı yaprak güzeli . İlk defa çiçek açtığını görüyorum :) . Çok güzel güle güle büyütün .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili aysel yavuz,pazar güzeline bayıldım o ne güzellik euphorbia millii değil mi?maşallah ben de görsem hayır diyemezdim.paşa bıyığını çelik olarak diktim hala bir uç vermedi. sizin tohum hızlı çıkmış. güle güle büyütün sevgiler.
|
Teşekkürler Sevgili münevver48. Evet pazar güzeli e.milii. Paşa bıyığı beni de şaşırttı. Bu kadar güzel bir performans beklemiyordum. Büyük bir saksıya geçirmeye korkuyorum şuan ölür diye. Biraz daha boylanıp poslansın ondan sonra inşallah..Sevgilerimle
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Balkonumdan ufak tefek kareler..
|
1 Eklenti(ler)
:d :d
|
Çiçekleriniz çok güzeller.. Ellerinize sağlık..
|
Alıntı:
|
Maşallah Ayselcim sardunya çok güzel açmış. Hamilelik nasıl gidiyor? Umarım her şey yolundadır. Kocaman sevgiler sana ve bebeğine...
|
Biri saksıdan firar etmiş bana doğru mu geliyor ne :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben de balkonu ihmal ediyorum eğilmek yoruyor çünkü. Sabahları kalkınca suluyorum sadece o kadar. Güller kırmızı örümcek istilasındalar. Arap sabunlu su püskürttüm. İnşallah geçirir.Sevgiler. |
Alıntı:
|
Hersey yolunda mi? Nerelerdesin? Bebis nasil?
|
Alıntı:
Aysel abla şu an bütün ektiklerini salata yapıp yiyiyordur birazınıda hazırlıyıp hastane için buzluğa koymakla meşgul dür yakın zamanda gelir :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Kızıma kavuşmama 1 hafta gibi kısa bir süre kaldı Allahın izniyle.. 9 aylık hamilelik süresince burayı çok sık takip edemedim.. Tabi ki evdeki çiçeklerimdede bir çok kayıp yaşadım. Elinden geldiğince eşim saksı toprak işlerinde yardımcı olmaya çalıştı ama bir yere kadar. Geçen dönemki tohum etkinliğinden bir çok mahsül elde edip tattık. Amacım onları bu sene ki etkinlikte dağıtmaktı ama olmadı.. Bir sonraki etkinlikte inşallah. Bana tohum gönderen herkes, çiçek çelik hatta tek bir yaprak gönderen, soru sorduğumda cevap veren, destek olan, sohbet eden herkes hakkını helal etsin. Kızım biraz kendine gelsin ona da toprağın güzelliğini aşılayarak geri döneceğim inşallah.
Hepinize sevgiler. . |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/38017.htm |
Sevgili Aysel Yavuz, Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah hep birlikte kızınla birlikte bekliyoruz sizleri...
|
1 Eklenti(ler)
Herkese merhaba..Sayfamı özlemişim. Uzun zamandır sessiz takipteyim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025