agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Aysel Yavuz / Balkon, ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/31572.htm)

Aysel Yavuz 10-01-2015 15:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1346592)
Sevgili Aysel Yavuz,
Çok üzüldüm çiçeklerinizin kaybına ama çok üzülmeyin benim neredeyse hiç kaybım yok, hemen hepsinden bende var. Istediğiniz zaman yollarım.

Çok teşekkürler Sevgili Milla. Ayrıca sizin kaybınız olmadığına da çok sevindim.

Cumhur Tonba 10-01-2015 15:40

Saygıdeğer Aysel Yavuz,
Bakın ne güzel. Böyle arkadaşlarınız olduğu müddetçe çiçekçiz kalmayacağınız belli. İnanın üzüldük. Bir çok arkadaşımızın çiçekleri zarar gördü belki.
Seneye inşallah daha da güzellerini yetiştirirsiniz.

loveforlife 10-01-2015 16:23

Sevgili Aysel Yavuz,
Gücümüz yettiğince birbirimizin yaralarını sarmaya gayret edeceğiz. Sil baştan başlamak gerek bazen... Allah dermansız dert vermesin. Hepimiz çok üzüldük ama ölenle olana çare yok ne yazık ki... Sevgi ve selam ile...

Aysel Yavuz 10-01-2015 21:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 1346596)
Saygıdeğer Aysel Yavuz,
Bakın ne güzel. Böyle arkadaşlarınız olduğu müddetçe çiçekçiz kalmayacağınız belli. İnanın üzüldük. Bir çok arkadaşımızın çiçekleri zarar gördü belki.
Seneye inşallah daha da güzellerini yetiştirirsiniz.

Sevgili Cumhur abi öncelikle balkonuma hoşgeldin. Dediklerine aynen katılıyorum. Ben bir çok çiçeği bu güzel insanlardan öğrendim. Yine o çiçeklere onlar sayesinde kavuştum. Sevgilerimle

Aysel Yavuz 10-01-2015 21:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1346609)
Sevgili Aysel Yavuz,
Gücümüz yettiğince birbirimizin yaralarını sarmaya gayret edeceğiz. Sil baştan başlamak gerek bazen... Allah dermansız dert vermesin. Hepimiz çok üzüldük ama ölenle olana çare yok ne yazık ki... Sevgi ve selam ile...

Sevgili loveforlife. Herkeste olduğu gibi bende de sizin yeriniz başka. Belki siz bilmezsiniz ama böyle. O güzelim hayvan dostlarımıza annelik ettiğiniz için belki de. Çok güzel kalbiniz olduğu için belki de. Ve daha saymadığım bir sürü şey. Bu forumda tanımak istediğim insanların en başlarında geliyorsunuz.
Çiçeklerime gelince, evet çok üzüldüm. Hala da üzülüyorum. Ama dediğiniz gibi Allah dermansız dert vermesin. Yaza yine ediniriz inşallah. İyi akşamlar dilerim.

Cumhur Tonba 10-01-2015 21:16

Soğuklar görülmemiş bir şeydi. Burada( Uzunköprü) çevremizdeki gölet ve barajlar bile buz tuttu. Dışarda olan süs bitkilerinin şansı azdı maalesef. Bakınm, loveforlife de ne güzel moral veriyor. Bu bile ne güzel. Onlar da değerli bir çiçek bence.

asmalıtepe 11-01-2015 06:52

Sevgili Aysel Yavuz çok geçmiş olsun. Tabii ki çok emekleriniz vardı ve evlat sever gibi severek büyütmüştünüz onları. Allahım can zararı vermesin. Sizin şefkatinizle daha çok çiçekler yetişecektir. Sevgiler..

Aysel Yavuz 11-01-2015 08:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1346710)
Sevgili Aysel Yavuz çok geçmiş olsun. Tabii ki çok emekleriniz vardı ve evlat sever gibi severek büyütmüştünüz onları. Allahım can zararı vermesin. Sizin şefkatinizle daha çok çiçekler yetişecektir. Sevgiler..

Teşekkür ederim Sayın Asmalıtepe. Bazen gerçekten umutsuzluğa kapılıp bir daha bu kadar çiçek edinmeyeceğim diyorum. Sonra tabi dayanamıyorum:D

Aysel Yavuz 11-01-2015 08:24

5 Eklenti(ler)
Sonuç

Aysel Yavuz 11-01-2015 08:27

1 Eklenti(ler)
:( :(

Aysel Yavuz 14-01-2015 13:32

1 Eklenti(ler)
Fotoğrafını ekleyebileceğim pek fazla çiçeğim kalmadı. Güzel çiçekleriyle beni avutan menekşem :(

sonkez 14-01-2015 13:37

Kayıplarınıza çok üzüldüm..Giden çiceklerin yerine mutlaka yenisi gelir..Sizin canınız sağ olsun..

Aysel Yavuz 14-01-2015 13:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1347920)
Kayıplarınıza çok üzüldüm..Giden çiceklerin yerine mutlaka yenisi gelir..Sizin canınız sağ olsun..

Çok teşekkür ederim Sevgili Sonkez. Sağlık olsun. Yenisi elbet edinilir.

Aysel Yavuz 21-01-2015 23:25

1 Eklenti(ler)
Hepsi henüz toparlanıp açmasa da.. Benim güzel menekşelerim..

sumeyra47 21-01-2015 23:39

Sevgili AyselYavuz kaybettiğiniz bitkileriniz için çok üzüldüm geçmiş olsun. Binbir emek verdiğimiz bitkilerin bir gecede soğuktan ölmesi gerçekten çok üzücü. Benimde kayıplarım çok sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elden. Bahara inşallah canlanırlar diye umut ediyorum.

Aysel Yavuz 21-01-2015 23:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 (Mesaj 1350066)
Sevgili AyselYavuz kaybettiğiniz bitkileriniz için çok üzüldüm geçmiş olsun. Binbir emek verdiğimiz bitkilerin bir gecede soğuktan ölmesi gerçekten çok üzücü. Benimde kayıplarım çok sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elden. Bahara inşallah canlanırlar diye umut ediyorum.

Çok teşekkürler Sevgili Sümeyra.. Yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlayacağız inşallah..Allah sağlık versin yeterki.

uyap 22-01-2015 08:35

Sevgili Aysel Yavuz çiçekleriniz için çok üzüldüm :(. Ben de çok çiçek kaybettim ama soğuklardan değil ilk başlarda işi bilmediğimden. Her biri için ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum :(

Aysel Yavuz 22-01-2015 08:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uyap (Mesaj 1350116)
Sevgili Aysel Yavuz çiçekleriniz için çok üzüldüm :(. Ben de çok çiçek kaybettim ama soğuklardan değil ilk başlarda işi bilmediğimden. Her biri için ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum :(

Çok teşekkürler Sevgili Uyap. Sizi balkonumda görmek ne güzel. İnanın bende sizin çiçeklerinizi çok merak ediyorum. Keşke bir balkon sayfası açsanız :)
Çiçeklerime gelince, evet çok üzüldüm hala da üzülüyorum. Akşam hepsini bir elden geçireyim dedim. Saksılarımın çoğu boşaldı. Sağlam kalan çok az var. Ama olsun. Baharda tekrar cıvıl cıvıl olacağız inşallah. Sevgilerimle..

Aysel Yavuz 22-01-2015 09:22

1 Eklenti(ler)
Minyatür gülümle de vedalaştım akşam. Aslında onu içerde tutuyordum ama, kendiliğinden öldü herhalde. Köklerini açtığımda takır takır kurumuştu :(

Aysel Yavuz 22-01-2015 09:43

2 Eklenti(ler)
Yaprak güzellerim.. Onları çelikten yeni ektim. Hemen tuttular :p

Milla 22-01-2015 15:55

Süpeeeeer...
Bu yaprak güzeline bayıldım. Büyüyünce mutlaka çoğaltın derim :))

evdeçiçek 22-01-2015 16:37

Yaprak güzeli çok sevdiğim bir bitki. Çoğaltması çok kolay olduğu için sanırım. :D İkinci resimdeki sanırım fazla ışık almayan bir yerde duruyor. O yüzden yapraklarındaki yeşil daha çok mor kısım daha az. Ben bu bitkiyi yetiştirirken haftada veya 10 günde bir saksının yönünü çeviriyorum, bundan dolayı tek yöne büyümüyor ve çok güzel bir görüntü oluşuyor. Sizde güle güle büyütün yaprak güzelinizi. Hatta bir öneride daha bulunayım, annem soğumuş şekersiz çay dökerdi bitki dibine renk konusunda bitkiye destek olur diye. Bende çok kez denedim, hiç bir zararı olmadı. Saygılarımla ...

Aysel Yavuz 22-01-2015 16:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1350250)
Süpeeeeer...
Bu yaprak güzeline bayıldım. Büyüyünce mutlaka çoğaltın derim :))

Sevgili Milla yaza kadar sorunsuz büyürseler yavruları sizde bilin.. Şimdiden yerlerini hazırlayın.

Aysel Yavuz 22-01-2015 16:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi evdeçiçek (Mesaj 1350258)
Yaprak güzeli çok sevdiğim bir bitki. Çoğaltması çok kolay olduğu için sanırım. :D İkinci resimdeki sanırım fazla ışık almayan bir yerde duruyor. O yüzden yapraklarındaki yeşil daha çok mor kısım daha az. Ben bu bitkiyi yetiştirirken haftada veya 10 günde bir saksının yönünü çeviriyorum, bundan dolayı tek yöne büyümüyor ve çok güzel bir görüntü oluşuyor. Sizde güle güle büyütün yaprak güzelinizi. Hatta bir öneride daha bulunayım, annem soğumuş şekersiz çay dökerdi bitki dibine renk konusunda bitkiye destek olur diye. Bende çok kez denedim, hiç bir zararı olmadı. Saygılarımla ...

Sevgili evdeçiçek iyi ki yazdınız. Yeni edindiğim için henüz araştırma fırsatım olmadı bu güzelleri. Evet alttaki ışığı biraz az alıyor. Hemen değiştiriyorum yerini. Ve çayıda mutlaka vericem. Çok teşekkürler. .

uyap 22-01-2015 17:45

Maalesef benim daha sayfa açacak kadar çiçeğim yok sevgili Aysel Yavuz. Hepi topu 17 saksı onun da çoğu fide halinde. Evim yerden ısıtma, dolayısıyla içerideki hava çok kuru oluyor.Yazında çok güneş alıyor. Evime uygun çiçekler bulma aşamasındayım ben daha.

asmalıtepe 22-01-2015 17:49

Sevgili Aysel Yavuz geçmişler olsun ve dahi sağlık olsun.

Aysel Yavuz 22-01-2015 18:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uyap (Mesaj 1350280)
Maalesef benim daha sayfa açacak kadar çiçeğim yok sevgili Aysel Yavuz. Hepi topu 17 saksı onun da çoğu fide halinde. Evim yerden ısıtma, dolayısıyla içerideki hava çok kuru oluyor.Yazında çok güneş alıyor. Evime uygun çiçekler bulma aşamasındayım ben daha.

17 saksı mı :) maaşallah Sevgili uyap bence geç bile kalmışsınız balkon açmakta. Benim şuanki kayıplarımı çıkarırsak sizden daha az var:( Neyse bekleriz biz napalım. :))

Aysel Yavuz 22-01-2015 18:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1350282)
Sevgili Aysel Yavuz geçmişler olsun ve dahi sağlık olsun.

Çok teşekkürler asmalıtepe.

uyap 22-01-2015 18:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Aysel Yavuz (Mesaj 1350285)
17 saksı mı :) maaşallah Sevgili uyap bence geç bile kalmışsınız balkon açmakta. Benim şuanki kayıplarımı çıkarırsak sizden daha az var:( Neyse bekleriz biz napalım. :))

Sağ olsun çoğu da sevgili Güler hanımın sayesinde. Atlas çeliği ve aşkın gözyaşı rica etmiştim kendisinden. Beraberinde bir sürü fide, çelik ve tohum göndermiş :)
Bu arada kaybettilerim de var. Bardak menekşem, afrika menekşelerimin çoğu, açelya, kalanşo aklıma gelenler. Bir de benim elimde ne olan ne de ölen bu nedenle evlatlık verilmiş orkidelerim ve yelken çiçeğim var tabi ;).

Aysel Yavuz 22-01-2015 19:14

Bahara doğru canlanan elimde kalanlarla benim yavrularımda size gitmek istiyormuş sevgili uyap. Eğer kabul ederseniz tabi..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025