![]() |
1 Eklenti(ler)
zamia'm bir yavru daha vermeye karar vermiş :)
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek açacağını zannettiği adenium birden bir sürü yaprak çıkardı. Birde güneşten sanırım yamuldu.. Olsun her haliyle güzel :D
|
1 Eklenti(ler)
havaları güzel görünce dayanamayıp ektiğim bir kaç tohum.. Yıldız çadırı 4 günde bu hale geldi.. Başını göğe uzatmaya çok hevesli görünüyor :D
|
1 Eklenti(ler)
sabırsızlanıyorum seni görmek için :cool:
|
1 Eklenti(ler)
Kış güzelleriyle karşınızdayım.. Her ne kadar çoğu yaramazlık yapsa da kardeş kardeş kışı atlatmaya çalışıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Zamia' mın yanına hediye gelen bir dal karanfilimi iliştirdim.
|
1 Eklenti(ler)
kurdele çiçeğim ve arkadaşı Ninja kaplumbağa :D
|
1 Eklenti(ler)
Hoya carnosam için ne yaptıysam olmadı. Dışarı koyamıyorum soğuk. İçerisi çok sıcak. Kapalı balkonumda yok. Aylardır çiçeğimde hiçbir kıpırtı yok öylece duruyor. Aşağıdaki yaprakları son günlerde sararmış gibi. Ona şuan sevgimden başka bir şey veremiyorum. :(
|
1 Eklenti(ler)
Şans bambum :D Cam vazosu biraz küçük biliyorum ama benim için manevi değeri çok yüksek. Yaklaşık 30 senelik.. Annemin çeyizlik vazosu.. Şimdilik küçük olması bir problem yaratmadı. Hatta aldığımdan beri çok güzel gelişti. O yüzden ellemiyorum
|
1 Eklenti(ler)
Eşimin hediyesi olan minyatür gülüm. Bütün yapraklarını döktü. Kurumuş çiçek dallarında budama yaptım. Dışarıdaydı ama son günlerde dallarının rengi değişmeye başladı. Bende korkup içeri aldım. İnşallah seneye küçük küçük güllerini benden esirgemez
|
2 Eklenti(ler)
:cool::cool:
|
2 Eklenti(ler)
Yuka'm kenarından değişik bir kök çıkardı
|
1 Eklenti(ler)
Boncukları kuruyor diye çok üzülmüştüm. Sevgili A_Nomad'ın tavsiyesiyle Mini sera yaptım. Şuan keyfi yerinde. Seraya aldığımdan beri 3-4 adet boncuk verdi. Hatta boncuklarımız yukarı doğru bile uzuyor. Bu miniğin hayatını sevgili A_Nomad'a borçluyuz.Teşekkürler
|
2 Eklenti(ler)
Bu soğuk kış gününde balkonumuza gelen uğurumuz :p
|
4 Eklenti(ler)
Biz açtık ve mis gibi kokuyoruz.:D
|
4 Eklenti(ler)
Menekşe gözlüm de açtı :cool:
|
2 Eklenti(ler)
Lalelerim:p
|
Pembe sümbülünüzün kokusunu ben de alır gibiyim misler gibi kokuyor. Menekşe gözlünüze de maşallah. Çok güzel açmışlar, üzerlerinden çiçekleri hiç eksik olmasın dilerim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Herkese merhaba.. Bu soğuk günlerde birazcık içinizi ısıtmak için geldim. Ben BULUT :cool:
|
Bulut merhaba, yerim ben seni :)) Ne güzel rengin var senin.
|
Alıntı:
|
Yakışıklı oğlum benim :))
|
Sevgili Aysel Yavuz, daha önce sayfanıza yazmamış olduğumu fark ettim.:(
Güzel bitkileriniz, minik Bulut'unuzla takip ettiğim sayfalardan sayfanız. Emeklerinize sağlık. Paylaşmaya ve takibe devam.:) Yavuz gerçek soyadınız sanırım, benim de baba soyadım Yavuz. Yani benim için ayrıcalıklı. Ne zamandır söylemek istiyordum, söyledim rahatladım.:) Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Olsun, Sevgili Aysel Yavuz. Ne güzel ortak bir noktada buluşmuş olduk, hem de kullanıcı adınızın anlamını öğrendik.:)
Size ömür boyu mutluluklar... Siz okuduktan sonra bu mesajımı silerim. |
Artık telgraf çiçeğim,
bir gecelik gelinim minik seneciom parlak mustafam buz çiçeğim echeveriam atlasım (kesin olmamakla beraber) 3-4 adet ismini bilmediğim güzel kaktüslerim.. Hiçbirisi yok :( :( :( Ben ağlamayayım da kim ağlasın :( |
Sevgili Aysel Yavuz çok geçmiş olsun, üzülmeyin diyeceğim ama elimizde değil onca emek verdik ve bir çırpıda kaybetmek ister ister insanı üzüyor, benim bir gecelik gelinim de
balkonda biraz soğuk alır gibi olmuş sanki, büyük bir havluyla sardım ve 3 gündür sarılı duruyor korkudan havluyu açmaya cesaret bile edemiyorum ya tamamen üşüdüyse diye. Üşüdü ise de yapacak bir şey kalmıyor en çok ta ona üzülürüm. Hepimize çok geçmiş olsun. |
Alıntı:
|
Sevgili Aysel Yavuz,
Çok üzüldüm çiçeklerinizin kaybına ama çok üzülmeyin benim neredeyse hiç kaybım yok, hemen hepsinden bende var. Istediğiniz zaman yollarım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025