agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Aysel Yavuz / Balkon, ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/31572.htm)

Aysel Yavuz 25-12-2014 09:16

1 Eklenti(ler)
zamia'm bir yavru daha vermeye karar vermiş :)

Aysel Yavuz 25-12-2014 09:17

1 Eklenti(ler)
Çiçek açacağını zannettiği adenium birden bir sürü yaprak çıkardı. Birde güneşten sanırım yamuldu.. Olsun her haliyle güzel :D

Aysel Yavuz 25-12-2014 09:19

1 Eklenti(ler)
havaları güzel görünce dayanamayıp ektiğim bir kaç tohum.. Yıldız çadırı 4 günde bu hale geldi.. Başını göğe uzatmaya çok hevesli görünüyor :D

Aysel Yavuz 25-12-2014 09:20

1 Eklenti(ler)
sabırsızlanıyorum seni görmek için :cool:

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:16

1 Eklenti(ler)
Kış güzelleriyle karşınızdayım.. Her ne kadar çoğu yaramazlık yapsa da kardeş kardeş kışı atlatmaya çalışıyorlar.

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:17

1 Eklenti(ler)
Zamia' mın yanına hediye gelen bir dal karanfilimi iliştirdim.

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:21

1 Eklenti(ler)
kurdele çiçeğim ve arkadaşı Ninja kaplumbağa :D

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:23

1 Eklenti(ler)
Hoya carnosam için ne yaptıysam olmadı. Dışarı koyamıyorum soğuk. İçerisi çok sıcak. Kapalı balkonumda yok. Aylardır çiçeğimde hiçbir kıpırtı yok öylece duruyor. Aşağıdaki yaprakları son günlerde sararmış gibi. Ona şuan sevgimden başka bir şey veremiyorum. :(

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:25

1 Eklenti(ler)
Şans bambum :D Cam vazosu biraz küçük biliyorum ama benim için manevi değeri çok yüksek. Yaklaşık 30 senelik.. Annemin çeyizlik vazosu.. Şimdilik küçük olması bir problem yaratmadı. Hatta aldığımdan beri çok güzel gelişti. O yüzden ellemiyorum

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:27

1 Eklenti(ler)
Eşimin hediyesi olan minyatür gülüm. Bütün yapraklarını döktü. Kurumuş çiçek dallarında budama yaptım. Dışarıdaydı ama son günlerde dallarının rengi değişmeye başladı. Bende korkup içeri aldım. İnşallah seneye küçük küçük güllerini benden esirgemez

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:29

2 Eklenti(ler)
:cool::cool:

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:30

2 Eklenti(ler)
Yuka'm kenarından değişik bir kök çıkardı

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:34

1 Eklenti(ler)
Boncukları kuruyor diye çok üzülmüştüm. Sevgili A_Nomad'ın tavsiyesiyle Mini sera yaptım. Şuan keyfi yerinde. Seraya aldığımdan beri 3-4 adet boncuk verdi. Hatta boncuklarımız yukarı doğru bile uzuyor. Bu miniğin hayatını sevgili A_Nomad'a borçluyuz.Teşekkürler

Aysel Yavuz 29-12-2014 10:35

2 Eklenti(ler)
Bu soğuk kış gününde balkonumuza gelen uğurumuz :p

Aysel Yavuz 05-01-2015 12:11

4 Eklenti(ler)
Biz açtık ve mis gibi kokuyoruz.:D

Aysel Yavuz 05-01-2015 12:14

4 Eklenti(ler)
Menekşe gözlüm de açtı :cool:

Aysel Yavuz 05-01-2015 12:15

2 Eklenti(ler)
Lalelerim:p

akçabardak 05-01-2015 13:34

Pembe sümbülünüzün kokusunu ben de alır gibiyim misler gibi kokuyor. Menekşe gözlünüze de maşallah. Çok güzel açmışlar, üzerlerinden çiçekleri hiç eksik olmasın dilerim.

Aysel Yavuz 05-01-2015 14:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1345237)
Pembe sümbülünüzün kokusunu ben de alır gibiyim misler gibi kokuyor. Menekşe gözlünüze de maşallah. Çok güzel açmışlar, üzerlerinden çiçekleri hiç eksik olmasın dilerim.

Çok teşekkür ederim Sevgili Akçabardak. Hepsinin gözünün içine bakıyorum açsınlar diye. Şu kış gününde az da olsa kıpırtı görmek mutlu ediyor insanı :D Sevgilerle..

Aysel Yavuz 08-01-2015 08:00

1 Eklenti(ler)
Herkese merhaba.. Bu soğuk günlerde birazcık içinizi ısıtmak için geldim. Ben BULUT :cool:

Milla 08-01-2015 09:46

Bulut merhaba, yerim ben seni :)) Ne güzel rengin var senin.

Aysel Yavuz 08-01-2015 10:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1345937)
Bulut merhaba, yerim ben seni :)) Ne güzel rengin var senin.

Oda seni çok çok öpüyormuş Milla ablası:p

Milla 08-01-2015 10:43

Yakışıklı oğlum benim :))

Sevgi Durul 08-01-2015 12:42

Sevgili Aysel Yavuz, daha önce sayfanıza yazmamış olduğumu fark ettim.:(

Güzel bitkileriniz, minik Bulut'unuzla takip ettiğim sayfalardan sayfanız. Emeklerinize sağlık. Paylaşmaya ve takibe devam.:)

Yavuz gerçek soyadınız sanırım, benim de baba soyadım Yavuz. Yani benim için ayrıcalıklı. Ne zamandır söylemek istiyordum, söyledim rahatladım.:)

Sevgilerimle...

Aysel Yavuz 08-01-2015 12:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1345984)
Sevgili Aysel Yavuz, daha önce sayfanıza yazmamış olduğumu fark ettim.:(

Güzel bitkileriniz, minik Bulut'unuzla takip ettiğim sayfalardan sayfanız. Emeklerinize sağlık. Paylaşmaya ve takibe devam.:)

Yavuz gerçek soyadınız sanırım, benim de baba soyadım Yavuz. Yani benim için ayrıcalıklı. Ne zamandır söylemek istiyordum, söyledim rahatladım.:)

Sevgilerimle...

Sevgili SDurul ablacım. Balkonumda seni görmek benim için çok büyük ayrıcalık. Öyle sevindim ki. Soyadım Yavuz değil maalesef ki.. Çok sevdiğim eşimin adı Yavuz. Yani Yavuz adının bende değeri büyük. İkimizin isimlerini yan yana yazdım. Sevgilerimle

Sevgi Durul 08-01-2015 20:48

Olsun, Sevgili Aysel Yavuz. Ne güzel ortak bir noktada buluşmuş olduk, hem de kullanıcı adınızın anlamını öğrendik.:)

Size ömür boyu mutluluklar...

Siz okuduktan sonra bu mesajımı silerim.

Aysel Yavuz 10-01-2015 14:15

Artık telgraf çiçeğim,
bir gecelik gelinim
minik seneciom
parlak mustafam
buz çiçeğim
echeveriam
atlasım (kesin olmamakla beraber)
3-4 adet ismini bilmediğim güzel kaktüslerim..
Hiçbirisi yok :( :( :(
Ben ağlamayayım da kim ağlasın :(

akçabardak 10-01-2015 15:10

Sevgili Aysel Yavuz çok geçmiş olsun, üzülmeyin diyeceğim ama elimizde değil onca emek verdik ve bir çırpıda kaybetmek ister ister insanı üzüyor, benim bir gecelik gelinim de
balkonda biraz soğuk alır gibi olmuş sanki, büyük bir havluyla sardım ve 3 gündür sarılı duruyor korkudan havluyu açmaya cesaret bile edemiyorum ya tamamen üşüdüyse diye.
Üşüdü ise de yapacak bir şey kalmıyor en çok ta ona üzülürüm.
Hepimize çok geçmiş olsun.

Aysel Yavuz 10-01-2015 15:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1346587)
Sevgili Aysel Yavuz çok geçmiş olsun, üzülmeyin diyeceğim ama elimizde değil onca emek verdik ve bir çırpıda kaybetmek ister ister insanı üzüyor, benim bir gecelik gelinim de
balkonda biraz soğuk alır gibi olmuş sanki, büyük bir havluyla sardım ve 3 gündür sarılı duruyor korkudan havluyu açmaya cesaret bile edemiyorum ya tamamen üşüdüyse diye.
Üşüdü ise de yapacak bir şey kalmıyor en çok ta ona üzülürüm.
Hepimize çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim Sevgili Akçabardak. Evet emek veriyorsun ama en çokta hatıraları var ona üzülüyorum. Forumda çok sevdiğim arkadaşlarım gönüllerinden kopup gönderiyorlar. Minicikken geliyor gözlerinin içine bakıyorum bir şey olacak diye. Kapalı balkonum yok ya içeri kalorifer sıcağına ya da buz gibi dışarı. Sevgili A_nomad'ın tavsiyesiyle mini sera bile yapmıştım ama nafile. Bu sefer çok kış oldu. O bile fayda etmedi. Çok üzgünüm çok.. O minik senecio'yu çok büyük hevesle bekledim ben hem de doğum günümde geldi. Sağlık olsun demekten başka bir şey yapamıyorum :(

Milla 10-01-2015 15:19

Sevgili Aysel Yavuz,
Çok üzüldüm çiçeklerinizin kaybına ama çok üzülmeyin benim neredeyse hiç kaybım yok, hemen hepsinden bende var. Istediğiniz zaman yollarım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025