![]() |
5 Eklenti(ler)
Kızım olduktan sonra bir çok değerli çiçeğimi kaybettim. Bunlar beni bırakmayan vefakar dostlarım. Yılbaşılarım şu sıralar tomurcuk telaşında..
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
1 Eklenti(ler)
Artık açmak üzere
|
1 Eklenti(ler)
☺☺☺☺☺☺☺
|
1 Eklenti(ler)
Yeni güzelim
|
1 Eklenti(ler)
Içerde duran yılbaşının açmasına çok az kaldi
|
1 Eklenti(ler)
Dışarda duranın tomurcukları henüz küçük
|
Alıntı:
Çiçeklerinizin hepsi çok güzel. Bakımı zor değildir inşallah. Benimde birkaç çiçeğim var. Ama foruma fotoğraf eklemeyi bir türlü yapamadım |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
biliyorum yeri değil ama yardımcı olmak istedim.eğer sakıncası varsa mesajı silerim sorun değil. ilk önce aşağıdan mesaj yazma kısmının altındaki "gelişmiş moda dön" butonuna basılır. bundan sonra fotoğraftaki gibi yapabilirsiniz. resimlerin boyutları çok yüksekse fotoğraf yükleme hatası verebilir.o yüzden hata alırsanız fotoğrafın çözünürlüğünü biraz düşürün... selamlar.. Eklenti 660591 |
2 Eklenti(ler)
Sonunda açtı...
|
2 Eklenti(ler)
Sardunyalarin güzelliği
|
lazım olan çiçekleri söylerseniz bizlerde varsa destek oluruz
|
Alıntı:
|
Elbette .Her daim geçerli olacak bir teklif .Siz rahat olun. O zamana bir çok bitkimizin yavrusu olur.
|
2 Eklenti(ler)
Tam 2 yıl önce kızımın doğumunda hediye gelen orkidelerim yeni çiçek dalı çıkarıyor
|
2 Eklenti(ler)
:p :p
|
Maşallah hepsi çok güzel ama yılbaşı çiçeginiz ayrı bir güzel :) benim yılbaşı çiçeğim bitürlü büyüyemedi minnak kaldı çiçekten geçtim yaprakcık bile zor çıkarıyor :) güneş hiç almıyor sadece cam önünde sanırım ondan ama yapabileceğim bişey yok evim güneş almıyor .... bende sizinkilere bakarım artık ....
|
Sevgili inşirah.. inşallah birgün bol güneş alan istediğiniz çiçeği yetistirebileceginiz güzel bir yeriniz olur..
|
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
|
1 Eklenti(ler)
Kucuk yilbasimin tomurcuklari az.
|
Sevgili su perisi sanirim yanlış yere yükleme yaptiniz
|
5 Eklenti(ler)
Yeni bir ev.. Yeni bir balkon..
|
Çok sevindim,tekrar hoşgeldiniz.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Tek gecelik gelinim 3 yıldır bende.. Sanirim artik açmaya karar verdi. Tam 8 tomurcuk var. Umarım açtıklarını da görürüm. Merakla bekliyorum güzel gelinleri.
E.milli de 5 yildir bende. Küçücük bir filizdi aldığımda. Simdi dallanıp budaklandı kocaman oldu. Kırmızı beyaz sardunyaca güzel ülkemin bayrağına benziyor. Onu çok seviyorum.. |
Hoşgeldiniz hayırlı olsun yeni eviniz yeni balkonunuz.İnşallah bol bol o güzel çiçeklerinizi görürüz.Sağlıcakla kalın. Bol çiçekli günler.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Tek gecelik gelinim 3 yılın sonunda açtı.. Bu güzellik beklemeye deger
|
Hem güzel, hem gösterişli, hem de zarif...Çok güzeller. Ellerinize sağlık.
|
Balkonumdan...
5 Eklenti(ler)
😁😁😁😁😁😁
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025