![]() |
4 Eklenti(ler)
Bu da köydeki ceylanım rengine hastayım ;)
Eklenti 504006 Eklenti 504007 Eklenti 504008 Eklenti 504009 |
5 Eklenti(ler)
ortancalarımı bölüp dört kök yapmıştım açmaya başladılar ortancaları bi başka seviyorum ben ;)
Eklenti 504010 Eklenti 504011 Eklenti 504012 Eklenti 504013 Eklenti 504014 |
internetimde sorun çıktı malesef devamını akşama yüklerim :(
|
Alıntı:
Mavişin ne renk açıyor biliyormusun? |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bi gecelik gelinim 1 metreye yakın ok çıkardı en ucundan yapraklanmaya başlamış ;)
Eklenti 504246 Eklenti 504247 Eklenti 504248 |
4 Eklenti(ler)
Açelyamın saksısını büyüttüm bikaç boy :) Gelin telim ana kök kurumuştu bi tek yavru kurtulmuş nasıl olduysa o da büyüyor şimdi ;) Muhabbetleri mi budamıştım yeniden filizlenmeye başladılar en son resimdekini kışın dikmiştim hızla büyümeye başladı saksısını değiştirince :p
Eklenti 504250 Eklenti 504251 Eklenti 504252 Eklenti 504253 |
3 Eklenti(ler)
|
Bütün çiçekler güzelde, ben ortancalarınıza bayıldım. :)
|
Alıntı:
|
Bay toömürcek çiçekleriniz çok güzel. Sayfanız bol çiçekli yeşilliği bol ve sağlıklı olsun.
Benim de vardı dikenler tacı, tutmadı :( |
Alıntı:
|
Sn tömürcek galiba fazla suladım. Gittiğim okulun birinde görmüştüm sırf onun için gidip isteyecem arkadaştan :) e isteyenin bir yüzü değil mi?
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bu çiçek sayesinde üye olmuştum bu foruma sonunda benim de mum çiçeğim açtı :) İlk çiçeğini açalı 2 hafta oldu anca ekleyebiliyorum ikinci çiçeği de 5 gündğr açık koku ve balının tadı mükemmel :p
Eklenti 510009 Eklenti 510010 Eklenti 510011 Eklenti 510012 |
3 Eklenti(ler)
İkinci çiçek sapı da bu :) Bi çiçek sapı daha var açıcak olan :) Bitki besini verdim tavsiyelere uyarak etkisini baya gösterdi :)
Eklenti 510014 Eklenti 510015 Eklenti 510016 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
hoyaların balı da mı yeniyor :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
;)Bay tömürcek önceki mesajlarında gördüm sabriye dediğin çiçeğe bazı yerlerde mili diyorlar yanlışım varsa düzelt lütfen.
|
Alıntı:
|
Bay tömürcek neredeyse bütün sayfalarını gezdim çiçeklerin harika ne güzel bakmışsın özellikle menekşelerine bayıldım inşallah bu doğa sevgin hiç bitmez bence hayattaki en güzel hobi çiçeklerle uğraşmak hoşçakal hep çiçekli kal.;)
|
Alıntı:
|
Sevgili tömürcek gönderdiğiniz çelikler tuttu. Biraz gelişme göstersin resimleri paylaşacağım.sana tekrar teşekkür ediyorum sabriye açtı bile.
|
Alıntı:
|
Sevdiğimiz çiçek türleri hemen hemen aynı Tömürcek, o nedenle her zaman zevkle geziyorum sayfanı. Ortancalar sanki ilk fotoğrafta duvar dibine toprağa dikili gibi duruyorlardı. Çok şık olmuş o görüntü beğendim;) Sardunyalar ve begonya türlerini zaten çok seviyorum. Sen bakınca da maşallah güzel oluyorlar;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025